|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko kašice
25.11.2007 20:00:48   
Bombažek
Problem!!
Moje mleko je začelo malo štrajkat, pa mali noče NIČ!!! po flaški pit. Tako da moram začet z rižolinotom ali čim podobnim, da bom nadomestila obrok. Pa me zanima, če je treba tudi rižolino tako po žlički uvajat - danes eno, jutri dve,...Ker potem bo trajalo cel mesec, preden bomo prišli do prave količine za obrok - kakšna pa je ta za skoraj 6 mesečnika?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko kašice
25.11.2007 20:18:45   
tinaaja
jaz nisem nic po zlicki uvajala.. dala sem in ce je pojedla pol jabolka, je bilo pol. ce je naslednji dan celega, je celega.. pol da npr cetrti dan k ze znanemu zivilu zlicko dve novega in peti dan pojacas novo,... mi smo bili po 2 tednih na 2 obrokih GH - ena kasica in zelenjavni obrok. Sem se cudila temu, da je tok hitro zapopadla za GH, vendar ji je ocitno pasalo in je prav rabila, zato nisem komplicirala s kolicino. Poslusaj otroka. Meni je prvic pojedla ene 20ml kasice, ene tretjic pa cez 100. Bos videla kok mu pase - nasa rizolinota ni hotla probat, smo sli takoj na jabolcno mlecno kasico..
samo otroka poslusaj, bos videla, ce ga kaj napenja, kako prebavlja,...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Bombažek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.11.2007 20:22:57   
MADMAX
naš mali isto noče po flaški pit ima 7,5 mes., kašice sem pa začela dajat pri 6 mes.
Najprej sem začela s Hippovim in od Milupe, ki se mešajo z vodo, ker mi po steklenički ni hotu mu dajem po žlički na začetku je pojedu od 30ml do 40 ml, ker mu te ne dišijo preveč sem kupila kar od podravke gresolino, keksolino ki se meša z adaptiranim mlekom ali svojim, mi pa poje pred spanjem od 60ml do 130ml zraven se še malce podojiva.
Dajaj mu po žlički, ko mu pričneš dajt jest izmiri količino pol boš pa vidla kol poje za 6 mes. naj bi pojedli od 1dl do 2dl hrane je pa odvisno kolk je nasitnauser posted image

(odgovor članu Bombažek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2007 12:02:24   
neja24062007
Naša je stara dobrih 5 mesecev in poje zvečer okoli 180 ml mleka in še kakšnih 30-50 ml rižolinota.
Jaz ji nisem z nobeno hrano uvajala žličk. Sem naredila kar skledico in kokr je pojedla je, ostalo sem jaz dokončala, ampak pri vseh kašicah ki jih je že jedla mi je pustila bore malo - samo za probat user posted image .
Če imaš zvečer vsaj malo mleka, ga najprej podoji in nato pripravi kašico, pa boš videla koliko bo pojedel.

(odgovor članu MADMAX)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.