|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko denarja....
24.6.2009 10:06:30   
jabi babi
...približno vzamete s seboj na dopust???vem da je malce osebno vprašanje,ampak me prav zanima,ali sem jaz malce preveč zapravljiva ali neuser posted image pa lep dopustuser posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko denarja....
24.6.2009 10:08:17   
rija
vsako leto manj.

nekaj k šparanju "pripomore" tudi naš mulc, s katerim je nemogoče posedati po kavicah in daljših obrokih user posted image
tak vzamemo pijačo v plastenki iz trgovine in šibamo okrog.

letos smo zapravili v 5 dneh 150 eur, pa nismo nič kaj "šparali"user posted image

...vox populi...

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.6.2009 10:47:59   
heli23
To tudi mene zanima!!! Sploh nimam občutka kolk naj s sabo vzamem, gremo namreč v Tunizijo, imamo pa AI hotel.

Neposredna povezava do sporočila: 3
24.6.2009 11:43:17   
pikalonica
Jaz sem tudi že razmišljala koliko naj letos vzamemo s seboj denarja, gremo pa prav tako v Tunizijo in imamo all inclusive, tako da za hrano ne bi smeli kaj veliko zapraviti, vem pa, da bo šlo kar nekaj evrčkov za spominke, pa za kakšen izlet, pa kakšen večer s trebušnimi plesalkami, pa..., pa... user posted image  Ma saj veste kako to gre, ko bi pa rad čim več videli in doživeli v novi deželi.

Tako da ne vem če bo 300 EUR dovolj za 1 teden???user posted image

(odgovor članu heli23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.6.2009 12:59:14   
ona
Ne vem,jaz sem tega mnenja,da raje več vzamem,če imam seveda možnost in raje domov prinesem ostanekuser posted image

300€ pa se mi zdi malo,čeprav je all inc. vseeno še kj dokupiš,pa greš na kakšen izlet,pa spominki.....pa sladoled....

(odgovor članu pikalonica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.6.2009 13:29:36   
pipi
Vzemi kolikor lahko, nazaj lahko še vedno prineseš. Nekomu je 300 veliko drugemu pa premalo, tako da se sama odloči po svojih zmožnostih.

Neposredna povezava do sporočila: 6
24.6.2009 14:04:19   
timoteja
Meni osebno se zdi za Tunizijo 300 EUR malo, glede na to, da greš v res bolj tujo deželo, pa se lahko pripeti tudi kakšna nevščečnost, cen pa ne poznaš. Za Hrvaško gremo letos ponovno v apartma, vzamemo pretežno vse s seboj, tako, da potrošimo še za kakšno pijačko, pizzo , sladoled, s sabo bomo vzeli pribl. 200 EUR, za ostalo je na voljo bankomat, plačilna kartica...

Neposredna povezava do sporočila: 7
24.6.2009 18:20:47   
Spiria
Ker greva na Hrvaško, mi ni treba denarja dobesedno  s sabo nesti, ker ga lahko dvigujem na bankomatih.
Tako da bova  pri sebi imela le denar za cestnino in trajekt, pa za plačilo apartmaja, mogoče kakšen 1000 HRK, ostalo bova pa že sproti dvigala.
Bova pa za dopust namenila oba regresa, kar znese cca. 1600 €, z vključno najemnino za apartma (700 € za 14 dni)

< Sporočilo je popravil Spiria -- 24.6.2009 18:21:26 >

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.6.2009 20:12:47   
gita10
Za Tunizijo je 300 eur definitivno premalo. Mi trije smo v 14 dneh lani in predlani  porabili nekaj čez 1000 eur pa je večina šlo za izlete, potem pa je tu še kakšna večerja v kakšni njihovi restavraciji saj vendar ne boste jedli samo hotelsko hrano. Pa kakšne spominek. Sicer so pa tam bankomati in lahko dvigneš če ti sfali.

(odgovor članu Spiria)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.6.2009 12:02:44   
soraia
meni pa se zdi 300€ čisto dovolj za Tunizijo, no razen če mislite jih na veliko izletov, je potem drugo. Mi smo se vrnili zdaj in smo tam zapravili 200€, od tega 100 za spominke, ostalo pa taksi, sladoledi,... res pa je da nismo šli na noben izlet. Bili pa smo 14 dni.

No izleti pridejo okoli 20€ po osebi, razen safari, ki traja 2 dni pride okoli 100€ po osebi.

tunizija je poceni država in ne rabiš veliko, največ kar sva do sedaj zapravila v Tuniziji je bilo 500€ (ko sva šla na safari, ki se res ful splača) in nisva imela AI, ampak pol penzion.

Lahko dan za primerjavo nekaj cen: voda 0.30€ za 1.5litra, pizza 4€,

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.6.2009 19:54:53   
lilija*
IZVIRNO SPOROČILO: gita10

Za Tunizijo je 300 eur definitivno premalo. Mi trije smo v 14 dneh lani in predlani  porabili nekaj čez 1000 eur pa je večina šlo za izlete, potem pa je tu še kakšna večerja v kakšni njihovi restavraciji saj vendar ne boste jedli samo hotelsko hrano. Pa kakšne spominek. Sicer so pa tam bankomati in lahko dvigneš če ti sfali.

To je pa čisto odvisno od tega, kak "tip" si: ko sva bila midva Djerbi 14 dni, sva zapravila max 100 evrov (za ležalnike in podloge na plaži, nekaj plastenk vode , kartice in dva spominka). Imela sva all in sva celih 14 dni ležala na plaži al pa dremala v sobi. Nikamor nisva šla! Čeprav je to nekaterim čudno, je bil to za naju super dopust! user posted image Hvala bogu obema tako paše:-) Ko bodo otroci večji bo verjetno malo drugače, ker jim (verjetno) ne bo glih fajn kar naprej bit na enem mestu...

Aja, pa da ne bo zgledalo, da sva škrta - enostavno se nama ni dalo nikamor - edino z padalom sva se peljala - tisto, ko te čoln vleče:-)

Letos bomo šli verjetno spet, pa imam željo, da bi šli vsaj v Midun na tržnico. Bomo vidli:-) Aja, krokodili pa definitivno odpadejo!

Seveda sva imela "za rezervo" sabo več denarja, ker res nikoli ne veš, kaj se ti lahko zgodi, samo dandanes lahko skoraj vsepovsod dvigneš iz kartice.

Vsem lep dopust!

< Sporočilo je popravil lilija* -- 26.6.2009 19:56:05 >

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.6.2009 20:45:46   
gita10
Zato je pa teško odgovoriti koliko denarja potrebuješ. Res je čisto odvisno kaj želiš od dopusta. Mi smo vsak drug dan šla na izlete, pa večinom še v svoji organiziciji - le v Douz smo šli z agenciji in mislim, da me je tisti izlet stal okoli 250 eur za nas tri. Ampak še vedno se na DJerbi več prišpara, ker nimaš toliko. Kar se pa Hammameta tiče je pa zgodba čisto drugačna. Tam sem pa jaz za hrano zapravila največ, ker sem v Jasminu našla eno fenomenalno restavracijo in mi sploh ni bilo, do hrane v hotelu ( tam smo jedli samo kolače) ter vsak dan taksi, pa mali je bil navdušen navdušen nad Cartage landom kjer ni tako nizka vstopnina...

(odgovor članu lilija*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.6.2009 14:34:04   
Anonimen
Midva sva v Tuniziji zapravila (2 odrasli osebi - imela sva polpenzion) 150e
V Egiptu enako 2 skoraj 300e (sam izlet v kairo je bil drag ostalo poceni)
Na Djerbi isto 2 osebi 150 e.
Imava pa vedno polpenzion, greva na izletke, kupujeva vodo, voziva se s taksijem, NE ŠPARAVA, za vse doma kupiva spominke.

(odgovor članu gita10)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
29.6.2009 8:38:37   
pikalonica
Hvala punce za vse vaše odgovore in res je... koliko zapraviš na dopustu je veliko odvisno od tega, koliko izletov in ogledov si privoščiš. Glede na to, da je naša pupika stara šele 3 leta si kakšnega safarija še ne bomo privoščili (čeprav mamico zelooo mika user posted image ), definitivno pa si bomo privoščili kakšne krajše izlete in oglede, pa tudi jedli bomo sigurno kdaj pa kdaj izven hotelskega kompleksa tako da bom mogoče res vzela malo več zraven kot sem nameravala. S 100 EUR mi sigurno ne bomo sfurali, ker nobeden od nas ne mara poležavati cel teden dopusta, ampak imamo rajši bolj aktivne počitnice. "Aktivnosti" pa ponavadi niso ravno poceni.

Upam samo, da nas ne bo scvrlo od vročine julija v  Tuniziji, ker smo nameravali iti že junija, pa smo zaradi spleta okoliščin (služba in ostalo) morali prestaviti na julij. Ampak baje se tam lažje prenaša vročino kot pri nas, upam vsaj user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.6.2009 18:08:53   
pikica36
mi smo  predlani v tuniziji zapravili cca200 evrov,(en teden) za spominke , taksije, ustekleničeno vodo, prigrizki in pijača na letališčih.. na izlete nismo hodili, ven v restavracije tudi ne, ker smo imeli AI in je bilo vsega na pretek, od sladoledov, pizz, italijanske , kitajske hrane. izleti pa so dragi(sploh kak safari ki je dva dni)ampak nam se ni dalo voziti  v tisti vročini, je bilo v hotelu zelo pestro, non stop animacije, zvečer plesalke, igre... tako da ni bilo potrebe.
no, za primerjavo, lani pa smo bili na hrvaškem 10 dni v apartmaju in smo zapravili (čeprav smo nesli kar nekaj hrane s sabo) 800evrovuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

Neposredna povezava do sporočila: 15
29.6.2009 19:31:25   
Spiria
Ja no, povej še, koliko vas je stal aranžma v Tuniziji?user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.6.2009 19:50:58   
Anonimen
Cisto odvisno kam grem, kaksen je paket in kaksen je namen dopusta.

Neposredna povezava do sporočila: 17
2.7.2009 12:58:54   
Taddy78
Lani smo recimo bili na Rodosu, imeli ALLinc. Zapravili smo cca 700evrov. Smo pa zapravljali že na LJ letališču, saj je letalo imelo 4 ure zamude, doli smo si sposodili avto, spominki, lunapark, obisk znamenitosti, prigrizki, hrana in senčniki na drugih plažah...no še parking na LJ letališču (50evrov za 1 teden) je zraven vštet.
Smo bili kar pridni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?