|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko €
8.3.2009 14:37:00   
Spark
Koliko € ste dale bratom ali sestram za poročno darilo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko €
8.3.2009 15:37:38   
Maleal
Odvistno od tvojih zmožnosti,če si poročna priča potem malo več,drugače pa tam nekje 200€.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.3.2009 16:14:18   
Spark
Nisem poročna priča, pa ne vem koliko bi dala. 

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.3.2009 20:06:04   
cukr07
Meni je bil brat priča pred dvemi leti in sva od njega dobila 400€. Nama se je to zdelo ful veliko, je pa res da smo v zelo, zelo dobrih odnosih.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.3.2009 20:47:49   
urša28
mož je lani dal bratu,ko se je ženil 400eur,,kupil mu je zlato iglo za kravato,,vino za civilno poroko in ostalo kar pride za  pričo

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2009 9:53:04   
FIA 80
Tut moj brat je dal 400€. Od moža brat pa nama je kupu fensi sesalec in dal 100€.

(odgovor članu urša28)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.3.2009 11:51:40   
cupacups
odvisno kolk si zmozna dat
jaz sem dala 400 e, plus to da sem ji placala kozmeticarko+frizerja user posted image sva s eskup uredile

(odgovor članu FIA 80)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.3.2009 12:10:07   
naja17
Daš po svojih zmožnostih... Moj je bil priča svoji sestri in sva ji v kuverto dala nekje 400 €, pol ji je pa večino stvari še plačal (torto, pa šrango, pa te zadevce no, k jih je treba plačat).

(odgovor članu cupacups)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.3.2009 14:17:36   
ronja
Sestra se je ravnokar ločila, poročila se je pa na skrivaj, tako da ni bilo daril.
Brat se še ni poročil, dobil pa verjetno ne bo denarja, ampak kako bolj konkretno pomoč.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.3.2009 17:12:34   
cukica
Jaz sem bila lani poročna priča bratu in sem jima plačala poročno potovanje v Egipt cena 1200 €.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.3.2009 18:02:51   
gita10
Moj brat se ne bo verjetno nikoli ženil ali pa če se zgodi čudež in kateri uspe. Drugače pa je muziko na poroki plačal, potem pa vse stvari ki spadajo k priči ( šampanjec na matičnem, častil je dvakrat vse svate z pijačo ) ampak najbolj nam je vsem ostala v spominu njegova pesem, ki jo je napisal za naju  in njegov govor, tako, da tudi če nimaš veliko denarja so stvari ki pomenijo več. O njegovi pesmi in govoru se še danes govori medtem ko pa sem mogla dobro pomislit kaj je že kdo plačal in prinesel.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.3.2009 13:19:00   
mišk
Ko se je brat ženil, sem mu dala 200 evrov, on pa je bil meni priča, pa mi je dal 500 evrov in plačal frizerje in make up.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.3.2009 16:27:14   
josephine27
Nisem poročna priča, pa ne vem koliko bi dala.

meni se zdi 200e če nisi priča čisto ok. odvisno pač od tvojih zmožnosti.meni je bil brat priča in mi je plačal fotografa pa še eno simbolično darilce za spomin.od ostalih pa sem dobila okrog 100e.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.3.2009 0:01:30   
valči
Šest let nazaj sem bratu,ki sem mu bila priča,dala 80.000 bivših sit.Koliko evrov je to,se mi ne ljubi računat.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.3.2009 9:43:11   
Tinky
Meni je brat, ki mi ni bil priča dal 500 eur.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.4.2009 23:01:10   
bernip
oj tud jaz sem bila bratu priča tri leta nazaj in sem plačala kamermana (55 Sit)  in 50 sit  sem dala v koverto skupaj z tadrugo pričo sva pa plačala kosilo šrange pa ni bilo. daj toliko kot lahko saj nikjer ne piše kolk moraš dati je pač recesijauser posted image

berni

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.4.2009 14:29:56   
KIKI****
Men je bil brat 3 leta nazaj priča in mi je dal 800 € + 2 pevca, ki sta mi v cerkvi pela moje najlepše balade in to mi je pomenilo veliko več, kot pa denar, ki ga itak ni več..pesmi mi bodo pa za vedno ostale v spominu in tiste solze sreče, ko sem slišala iz kora prečudovita glasova in prelepe melodije. Mam kr solzne oči ;))

Če bom šla jaz njemu (no če se bosta s punco poročila) za pričo bo dobil približno enako denarja, s tem da če mu ne bo bla priča pa nekje 200-400 € ali pa odvisno kolk bi bla takrat zmožna.

(odgovor članu bernip)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.4.2009 18:43:40   
Martinčka
če bi se moj bratec ženil in bi mu bila jaz priča bi mu namenila kaj v okviru 800 eur (ali kakšno opremo za stanovanje v tej vrednosti ali denarno... Če pa bi imela sestro bi ji pa plačala frizerja in make up in kakšne nohte in ji podarila potem še kaj v manjši vrednosti zraven)
letos je pa bratec meni priča pa mislim da mi bo namenil manj, pa ne zato ker ne bi želel dat več ali ker bi mu bilo škoda denarja zame ampak vendar se to res tako gleda da da vsak po svojih zmožnostih... meni se recimo zdi minimum da daš toliko kot zapravita nevesta in ženin zate na večerji.. (recimo 100 eur in če sta par dasta 200 eur in je meni to ok)...

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.4.2009 9:41:12   
Čebel@
meni sestra ni bila priča in nama je za darilo dala 400 eurov+20minutni ognjemet

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.4.2009 9:42:56   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Spark

Koliko € ste dale bratom ali sestram za poročno darilo?

Midva sva od moje sestre in njegovega brata dobila (od vsakega) 500 €. Sta pa bila priči. Samo se mi zdi veliko preveč.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.4.2009 9:51:41   
rija
pa kaj ste normalni, kakšne cifre mečete tukaj venuser posted image

1200 eur.....user posted image

še dobro, da se moj braco verjetno ne bo poročiluser posted image
njegova sestra pa se je poročila pred temi norimi časiuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?