|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko čez rok???
6.2.2008 11:27:27   
petrc@
Oj,zanima me koliko ste rodile čez rok?
Jaz prvič 9 dni,sedaj sem pa 5 dan čez.Sicer sem bla učeri v porod.kjer so ugotovili da sem brez popadkov in 4cm odprta,sam sem rekla da grem kar domov popadke počakat.
Popadkov pa ni in ni.user posted image Grem kar stanovanje pucat,mal posesat pa po telh pomit,mogoče me pa kaj prime!!!user posted image user posted image
Pa baje da ima sine cca 4500guser posted image user posted image

Kakšne izkušnje imate pa ostale mamice?!

Lp,

upam da bom še lahko prebrala vaše odgovore,da ne bom prej kam šibala!!user posted image user posted image user posted image

P

Lep pozdrav,P
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko čez rok???
6.2.2008 11:33:38   
Lunc_a
ko sem bila že toliko odprta so mi sami predrli ovoje in porod se je začel

(odgovor članu petrc@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2008 11:37:10   
Maxica
Drugič sem bila 11 dni čez rok, ko so mi sprožili, ker je bila posteljica že ful "zmatrana".

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2008 11:39:19   
Janey
petrc@ pridi kaj k februarčicam-3.del čvekat (čvekanje v pričakovanju), nas je kar nekaj čez rok.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2008 11:50:15   
soncek28
Jaz sem bila 14 dni čez rok,hodila sem na dva dni na ctg ,in je bilo vse ok.Odprta nisem bila nič,14 dan sem ostala v bolnici(celje) in drug dan so mi sprožili porod,ki je trajal kar nekaj ur,na koncu zaradi abrubcije posteljice se je končal z carskim rezom,in danes sem ponosna mamica 15 mesečne hčerkice Nine.Če je vse pod kontrolo,mislim ctg itd...bodi brez skrbi,itak si pa že tudi odprta,in mislim ,da si lahk brez skrbi.Držim pesti da dobiš svoje popadke,in da bos kmalu imela svojouser posted image pikico v naročju!!!Srečno!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2008 12:00:18   
ilatic
Mislim, da se ne moreš odpreti brez popadkov. Če si odprta pomeni, da si imela popadke vendar jih nisi čutila. Saj to so popadki - odpiranje. A ne? Meni je porod sprožil moj G na pregledu, ko me je vaginalno pregledal. Bila sem dva cm odprta, ponoči pa v porodnišnico. Mislim, da boš kmalu rodila. Kaj so pa ti v porodnišnici povedali? 

(odgovor članu soncek28)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2008 12:05:05   
petrc@
V porodnišnici mi je bilo rečeno da se otročku dobro godi,da je plodovnice še veliko,še veliko brca,tako da če želim lahko pridem s svojimi popadki.
Uglavnem vse je BP.
Je pa res da dr.ki mi je delala UZ ni bilo nič kaj parv da sem se tako odločila,glede na to da sem prvič rodila hitro-2h

Lep pozdrav,P

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2008 12:07:49   
Pia77
ilatic... kakor je meni znano, je zorenje materničnega vratu z mehčanjem in odpiranjem eno, drugo so pa popadki. Za začetno odpiranje popadki niso potrebni.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.2.2008 12:53:19   
Ninica
Prvič 2 dni čez rok, bila sem odprta in dobila umetne. Drugič 5 dni čez rok, odprta, vendar so čakali da bi dobila popadke, ampak jih ni bilo od nikoder, tako da so mi porod sprožili umetno.

LP, Ninica

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.2.2008 13:12:43   
Anonimen
Meni so porod sprožili 9. dan po PDP. 

(odgovor članu Ninica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?