Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko časa velja potrdilo za očetovski t... 30.10.2007 10:05:08
|
|
|
|
Isabellabina
|
zDRAVO! jAZ KOLIKOR VEM VELJA 2 LETI DRUGAČ PA TUDI JAZ V DRUGO IN TRETJE NISVA VEČ ŠLA NA TA TEČAJ AMPAK SEM BABICI REKLA ČE LAHKOSAMO DOBIM POTRDILO DA JE OPRAVLJAL TEČAJ PA NI BILO PROBLEMA IN MI GA JE DALA ČE JE VSAJ PRVIČ OZ.ENKRAT NAREDIL TEČAJ.Pozanimaj se pri tečajnici pri nas v Domžalah je to sestra ki je v dispanzerju in vodi ta tečaj .Pa veliko sreče!
|
|
|
|
RE: koliko časa velja potrdilo za očetovski t... 31.10.2007 22:06:15
|
|
|
|
Mesečnica
|
Jaz sem jih na starševski šoli razumela, da je enkrat "opravljen" tečaj dovolj in ga ni treba ponavljati. V LJ pa mora moški za vsak porod plačati prisotnost. Midva sva že rekla, da bo pri naslednjem otroku nesel potrdilo, da je šolo obiskoval, na babiško šolo in še enkrat plačal prisotnost, pa bo. Mislim, da ti res nimajo kaj komplicirati: a se je v tem času glede poroda kaj spremenilo ??? Konec koncev je bil pa itak enkrat že zraven, saj je že to prava izkušnja, veliko več vredna kot tisti tečaj, a ne?
|
|
|
|
RE: koliko časa velja potrdilo za očetovski t... 31.10.2007 22:14:59
|
|
|
|
Anonimen
|
staro potrdilo naj prinese sabo...ker mojemu so komplicirali, ker ga ni imel...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.10.2007 22:24:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: koliko časa velja potrdilo za očetovski t... 31.10.2007 22:40:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, tko kot je napisala Nalin, v Lj velja potrdilo 5 let, plačaš pa vsakič - tko so rekli letos marca.
|
|
|
|
RE: koliko časa velja potrdilo za očetovski t... 31.10.2007 23:01:53
|
|
|
|
abj
|
Nam za četrtega že ni bilo potrebno plačati. Nisem pa upala vprašati, ali so pozabili, ali je potem količinski popust.
|
|
|
|
RE: koliko časa velja potrdilo za očetovski t... 1.11.2007 15:31:43
|
|
|
|
Naja30
|
Nam so na primorskem rekli, da velja potrdilo 2 leti. Prisotnosti pri porodu (v Lj) pa ni plačal. Ne vem, ali so pozabili ali kaj, on je sigurno
|
|
|
|
RE: koliko časa velja potrdilo za očetovski t... 1.11.2007 20:45:22
|
|
|
|
s{an}a
|
Mene pa zanima, kje dobiš to potrdilo? Nam v šoli za starše niso dali nobenega potrdila. Ali se moraš z ginekologinjo zmenit?
|
|
|
|
RE: koliko časa velja potrdilo za očetovski t... 1.11.2007 21:03:21
|
|
|
|
Naja30
|
Potrdilo dobijo očetje (mora biti prisoten) v šoli za starše tisti dan, ko je predavanje o porodu. Vsaj pri nas je bilo tako.
|
|
|
|
RE: koliko časa velja potrdilo za očetovski t... 1.11.2007 21:21:37
|
|
|
|
Putka
|
Ta prvič smo 2003 tri rodili, letos je moral samo plačat potrdilo.
|
|
|
|
RE: koliko časa velja potrdilo za očetovski t... 2.11.2007 13:39:57
|
|
|
|
butt3rfly
|
kaka fora pa je to, da more oče plačat potrdilo, da je obiskoval šolo za bodoče starše????mislim, haloooo?!?! tega pr nam v celju sploh ni. tam ti dajo samo štempel v materinsko knjižico, da sm obiskovala šolo, pa zraven napišejo, da je obiskoval tečaj še oče (če ga seveda je). plača se pa sama prisotnost pri porodu, ne pa tečaj.
Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."
|
|
|
|
RE: koliko časa velja potrdilo za očetovski t... 2.11.2007 14:01:55
|
|
|
|
kjava
|
Ma ja, v Lj je treba kr neki plačvat. Najbolš je, da prideš ponoči, ko blagajna ne dela, pa ni treba plačat.
|
|
|
|
RE: koliko časa velja potrdilo za očetovski t... 5.11.2007 19:46:54
|
|
|
|
Abby
|
Kolikor vem, ima oče z ustavo zagotovljeno pravico prisostvovati rojstvu svojega otroka, ustava pa ne govori o nobenem potrdilu, zato lahko gre tu kvečjemu za kaprice posameznih porodnišnic. Plačati mora menda stroške nošenja oblačila, čeprav je to pravzaprav drago pranje cot. Sicer pa po mojem v materinski šoli ne izve moški nič takega, kar bi mu karkoli hasnilo v porodni sobi, če pa tudi, se pa najbrž po 5 letih - ali kolikor pač velja morebitno potrdilo - itak ne bo kaj dosti spomnil. Mojega moža niso pred 6 oz. 3 leti niti vprašali, če je dal kakršenkoli tečaj skozi, pa je vseeno smel biti zraven. Prvič vseh 10 ur, od sprejema do šivanja, drugič so mi pa rekli, naj ga hitro pokličem, da ne bo zamudil.
|
|
RE: koliko časa velja potrdilo za očetovski t... 27.11.2007 21:41:49
|
|
|
|
petra05
|
jest prihajam iz gorenjske pa je kranjska babca rekla na materinski šoli,da očetom ni treba met nobenega potrdila da imajo opravljeno materinsko šolo edino v lj.morjo kao met...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?