|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko časa velja potrdilo za očetovski tečaj?
30.10.2007 9:58:04   
Naja31
Punce, a katera ve?

Z možem sva pred mojim prvim porodom hodila skupaj v šolo za starše in on je dobil potrdilo, da je lahko prisoten pri porodu. To je bilo februarja 2006. Marca naslednje leto bom spet rodila, in jaz nimam namena spet v šolo za starše, ne vem pa če mora on spet opraviti tečaj ali velja staro potrdilo. Minilo bo točno 3 leta.
Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko časa velja potrdilo za očetovski t...
30.10.2007 10:05:08   
Isabellabina
zDRAVO!
jAZ KOLIKOR VEM VELJA 2 LETI DRUGAČ PA TUDI JAZ V DRUGO IN TRETJE NISVA VEČ ŠLA NA TA TEČAJ AMPAK SEM BABICI REKLA ČE LAHKOSAMO DOBIM POTRDILO DA JE OPRAVLJAL TEČAJ PA NI BILO PROBLEMA IN MI GA JE DALA ČE JE VSAJ PRVIČ OZ.ENKRAT NAREDIL TEČAJ.Pozanimaj se pri tečajnici pri nas v Domžalah je to sestra ki je v dispanzerju in vodi ta tečaj .Pa veliko sreče!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.10.2007 22:06:15   
Mesečnica
Jaz sem jih na starševski šoli razumela, da je enkrat "opravljen" tečaj dovolj in ga ni treba ponavljati. V LJ pa mora moški za vsak porod plačati prisotnost. Midva sva že rekla, da bo pri naslednjem otroku nesel potrdilo, da je šolo obiskoval, na babiško šolo in še enkrat plačal prisotnost, pa bo. Mislim, da ti res nimajo kaj komplicirati: a se je v tem času glede poroda kaj spremenilo user posted image ??? Konec koncev je bil pa itak enkrat že zraven, saj je že to prava izkušnja, veliko več vredna kot tisti tečaj, a ne?

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.10.2007 22:14:59   
Anonimen
staro potrdilo naj prinese sabo...ker mojemu so komplicirali, ker ga ni imel...

(odgovor članu Mesečnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
31.10.2007 22:24:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
31.10.2007 22:40:53   
Anonimen
Ja, tko kot je napisala Nalin, v Lj velja potrdilo 5 let, plačaš pa vsakič - tko so rekli letos marca.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
31.10.2007 23:01:53   
abj
Nam za četrtega že ni bilo potrebno plačati. user posted image  Nisem pa upala vprašati, ali so pozabili, ali je potem količinski popust.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.11.2007 15:31:43   
Naja30
Nam so na primorskem rekli, da velja potrdilo 2 leti. Prisotnosti pri porodu (v Lj) pa ni plačal. Ne vem, ali so pozabili ali kaj, on je sigurno user posted image

(odgovor članu abj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.11.2007 20:45:22   
s{an}a
Mene pa zanima, kje dobiš to potrdilo? Nam v šoli za starše niso dali nobenega potrdila. Ali se moraš z ginekologinjo zmenit?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.11.2007 21:03:21   
Naja30
Potrdilo dobijo očetje (mora biti prisoten) v šoli za starše tisti dan, ko je predavanje o porodu. Vsaj pri nas je bilo tako.

(odgovor članu s{an}a)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.11.2007 21:21:37   
Putka
Ta prvič smo 2003 tri rodili, letos je moral samo plačat potrdilo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.11.2007 13:39:57   
butt3rfly
kaka fora pa je to, da more oče plačat potrdilo, da je obiskoval šolo za bodoče starše????mislim, haloooo?!?! tega pr nam v celju sploh ni. tam ti dajo samo štempel v materinsko knjižico, da sm obiskovala šolo, pa zraven napišejo, da je obiskoval tečaj še oče (če ga seveda je). plača se pa sama prisotnost pri porodu, ne pa tečaj.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.11.2007 14:01:55   
kjava
Ma ja, v Lj je treba kr neki plačvat. Najbolš je, da prideš ponoči, ko blagajna ne dela, pa ni treba plačat.

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.11.2007 19:46:54   
Abby
Kolikor vem, ima oče z ustavo zagotovljeno pravico prisostvovati rojstvu svojega otroka, ustava pa ne govori o nobenem potrdilu, zato lahko gre tu kvečjemu za kaprice posameznih porodnišnic. Plačati mora menda stroške nošenja oblačila, čeprav je to pravzaprav drago pranje cot. Sicer pa po mojem v materinski šoli ne izve moški nič takega, kar bi mu karkoli hasnilo v porodni sobi, če pa tudi, se pa najbrž po 5 letih - ali kolikor pač velja morebitno potrdilo - itak ne bo kaj dosti spomnil.

Mojega moža niso pred 6 oz. 3 leti niti vprašali, če je dal kakršenkoli tečaj skozi, pa je vseeno smel biti zraven. Prvič vseh 10 ur, od sprejema do šivanja, drugič so mi pa rekli, naj ga hitro pokličem, da ne bo zamudil.

MAJA 8.4.2002
FILIP 4.3.2005

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.11.2007 21:41:49   
petra05
jest prihajam iz gorenjske pa je kranjska babca rekla na materinski šoli,da očetom ni treba met nobenega potrdila da imajo opravljeno materinsko šolo edino v lj.morjo kao met...

(odgovor članu Abby)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.11.2007 9:10:35   
nana35
Midva sva bila letos oz.zdaj v novembru v MŠ v MB porodnišnici.Pa je moj šel vprašat če mora biti prisoten...ker je bil v MŠ pred 8.leti.Malo sem bila sicer začudena,ker sem slišala vse druge inf.,a mu je rekla,da sploh ni potrebno,da ni važno koliko let je minilo.Vem pa,da imajo različne kriterije,odvisno od kraja in porodnišnice in tudi da ponekkod morajo očetje plačat.

:))

(odgovor članu petra05)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?