|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko časa pa pri vas traja?
8.7.2010 20:50:55   
Anonimen
MENSTRUACIJA? meni se razvleče na teden ali celo več user posted image zadnjih par dni je seveda samo rjavkast izcedek. razmišljam da bi joi poslušala skrajšat z tabletkami, čeprav nerada jemljem tabletke, nevem pa kolikor se mi bo skrajšala, če se sploh bo. mi že preseda da imam tretjino meseca rdečkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko časa pa pri vas traja?
8.7.2010 20:53:12   
Eva19
2 dni, jem tabletke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2010 21:21:53   
eva1
Pri meni je včasih M trajalo od 6-.8 dni, sedaj po 3 porodu pa traja 3-4 dni, ampak te dni dobesedno lije iz mene(da se mi 2, 3 dan tok vrti,zaradi izgube krvi, pa že tko in tko sem slabokrvna), tko da ne vem kaj je boljše..

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.7.2010 0:17:35   
donna22
Ne jemljem tabletk, še vedno dojim, M pride na 40 dni, traja 5 dni, zelo šibka in brez krčev, kot prej.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.7.2010 6:28:21   
drifty
2-3 dni, skoraj brez krčev. Sem pa na kontracepciji.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.7.2010 7:12:30   
principessablu
4dni nisem na ničemeruser posted image

(odgovor članu drifty)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.7.2010 8:22:00   
vesna_b
prej sem imela po cel teden, ko sem začela jest tabletke, pa je šlo na 3 dni - me je poslala osebna zdravnica po talbetke, ker sem bila zaradi močnih, dolgih in pogostih M zelo slabokrvna. (po cel teden, na vsake 3 tedne)
jedla sem jih polnih 10 let, potem pa sem nehala, in prvi mesec zanosila.

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.7.2010 8:41:58   
barika
po vstavitvi mirene sem jo imela 14 dni, prej pa ene 8 dni.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.7.2010 9:22:59   
Anonimen
imam jo nekje4-5 dni in tudi jaz nisem na ničemeruser posted image no razen jem kapsule svetlinovega olja. baje pomaga pri uravnavanju hormonov in s tem seveda tudi menstruacijo in število dni le te 

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
9.7.2010 12:15:32   
ronja
meni se razvleče na teden ali celo več. zadnjih par dni je seveda samo rjavkast izcedek.

enako. NImam kt in jih nikoli nisem imela. Mislim, da samo po 1. porodu (dobila sem jo 6m. po porodu), ko sem še polno dojila, nisem imela tako dolge. Po drugem porodu sem jo dobila šele 9. mesec in mislim, ad je bila že precej normalna.
Jasno, da imajo punce, ki so na kt manjše krvavitve, saj se njim ne zadebeli sluznica in je ni treba nekak odluščit in dobit/odplaknit ven. Samo tisto itak ni menstruacija, amapk samo krvavitev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.7.2010 12:55:56   
zmajaz
Jaz sem jo imela včasih 7-8 dni in to precej močno skoraj do zadnjega dne, ko sem začela jemati KT se mi je skrajšala na 5 dni, po vstavitvi mirene po 2. porodu pa so se mi sicer nekaj mesecev pojavljali izcedki, v nekje pol leta pa se je zadeva uredila in zdaj mi traja menstruacija 4 dni, ampak temu skoraj sploh ne bi mogli reči menstruacija - to je samo krvavkast izcedek, za katerega povsem zadoščajo navadni tanki dnevni vložki. Od teh 4 dni je dva dni izcedek malenkost močnejši, 2 dni pa ravno toliko da je sploh kaj.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.7.2010 14:06:45   
barika
zmajaz, a me tolažiš, da bo čez pol leta z mireno  menstruacija samo "pacanje" in nič konkretnega? user posted image user posted image user posted image , to bi bilo superuser posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.7.2010 10:42:17   
pridna_janja
brez tablete 3 dni 

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?