Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko časa pa pri vas traja? 8.7.2010 20:53:12
|
|
|
|
Eva19
|
2 dni, jem tabletke
|
|
|
|
RE: koliko časa pa pri vas traja? 8.7.2010 21:21:53
|
|
|
|
eva1
|
Pri meni je včasih M trajalo od 6-.8 dni, sedaj po 3 porodu pa traja 3-4 dni, ampak te dni dobesedno lije iz mene(da se mi 2, 3 dan tok vrti,zaradi izgube krvi, pa že tko in tko sem slabokrvna), tko da ne vem kaj je boljše..
|
|
|
|
RE: koliko časa pa pri vas traja? 9.7.2010 0:17:35
|
|
|
|
donna22
|
Ne jemljem tabletk, še vedno dojim, M pride na 40 dni, traja 5 dni, zelo šibka in brez krčev, kot prej.
|
|
|
|
RE: koliko časa pa pri vas traja? 9.7.2010 6:28:21
|
|
|
|
drifty
|
2-3 dni, skoraj brez krčev. Sem pa na kontracepciji.
|
|
|
|
RE: koliko časa pa pri vas traja? 9.7.2010 7:12:30
|
|
|
|
principessablu
|
4dni nisem na ničemer
|
|
|
|
RE: koliko časa pa pri vas traja? 9.7.2010 8:22:00
|
|
|
|
vesna_b
|
prej sem imela po cel teden, ko sem začela jest tabletke, pa je šlo na 3 dni - me je poslala osebna zdravnica po talbetke, ker sem bila zaradi močnih, dolgih in pogostih M zelo slabokrvna. (po cel teden, na vsake 3 tedne) jedla sem jih polnih 10 let, potem pa sem nehala, in prvi mesec zanosila.
|
|
|
|
RE: koliko časa pa pri vas traja? 9.7.2010 8:41:58
|
|
|
|
barika
|
po vstavitvi mirene sem jo imela 14 dni, prej pa ene 8 dni.
|
|
|
|
RE: koliko časa pa pri vas traja? 9.7.2010 9:22:59
|
|
|
|
Anonimen
|
imam jo nekje4-5 dni in tudi jaz nisem na ničemer no razen jem kapsule svetlinovega olja. baje pomaga pri uravnavanju hormonov in s tem seveda tudi menstruacijo in število dni le te
|
|
|
|
RE: koliko časa pa pri vas traja? 9.7.2010 12:15:32
|
|
|
|
ronja
|
meni se razvleče na teden ali celo več. zadnjih par dni je seveda samo rjavkast izcedek. enako. NImam kt in jih nikoli nisem imela. Mislim, da samo po 1. porodu (dobila sem jo 6m. po porodu), ko sem še polno dojila, nisem imela tako dolge. Po drugem porodu sem jo dobila šele 9. mesec in mislim, ad je bila že precej normalna. Jasno, da imajo punce, ki so na kt manjše krvavitve, saj se njim ne zadebeli sluznica in je ni treba nekak odluščit in dobit/odplaknit ven. Samo tisto itak ni menstruacija, amapk samo krvavitev.
|
|
|
|
RE: koliko časa pa pri vas traja? 9.7.2010 12:55:56
|
|
|
|
zmajaz
|
Jaz sem jo imela včasih 7-8 dni in to precej močno skoraj do zadnjega dne, ko sem začela jemati KT se mi je skrajšala na 5 dni, po vstavitvi mirene po 2. porodu pa so se mi sicer nekaj mesecev pojavljali izcedki, v nekje pol leta pa se je zadeva uredila in zdaj mi traja menstruacija 4 dni, ampak temu skoraj sploh ne bi mogli reči menstruacija - to je samo krvavkast izcedek, za katerega povsem zadoščajo navadni tanki dnevni vložki. Od teh 4 dni je dva dni izcedek malenkost močnejši, 2 dni pa ravno toliko da je sploh kaj.
|
|
RE: koliko časa pa pri vas traja? 9.7.2010 14:06:45
|
|
|
|
barika
|
zmajaz, a me tolažiš, da bo čez pol leta z mireno menstruacija samo "pacanje" in nič konkretnega? , to bi bilo super
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?