|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko -poln sadni obrok
1.12.2005 21:47:10   
Alina_alin
Koliko sadja je bil pri vas poln sadni obrok?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko -poln sadni obrok
1.12.2005 21:57:18   
Suzi*
Pri nas je to 2-2,5 dcl. Je pa odvisno od otroka. Lahko da tudi manj. Glavno da user posted image  ne bo rabil več dojenja iali mleka povrhu.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2005 21:57:43   
mehurčica
Recimo: pol jabolka, ena breskev, pol banane, par suhih prekuhanih marelic in malo vode(toliko, da je bil ravno prav zgoščeno). Ampak naš David je zelo dosti jedel. Ni važno ali je bila zelenjava ali sadje(zelenjavno-mesne kašice je imel malo rajši), pojedel je od 2dcl-3dcl obroka. To je bilo od 6,5 meseca dalje, dokler je jedel kašice-->kar dolgo, ker dolgo ni imel zobkov.

Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2005 22:18:55   
Špacka

Pri nas je to od 2-2.5 dcl.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2005 22:44:08   
mimica
Pri nas je to ( KONČNO ) 2 dcl. dam mu kuhano jabolko in eno banano ter 3 prekuhane marelice, malo zalijem s kompotom. Kar ostane več pojem jaz. Mnjam. Pri nas je večji problem zelenjava, ker pri vseh grimasah ki jih dela pri hranjenju z zelenjavo dvomim, da bo sploh kdaj jedel brokoli in podobne zadevščine.

Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2005 23:20:22   
Lana_s
Toliko?? Tina mi poje približno 110-125 ml sadne kašice potem pa ji ni več. Je pa res potem čez dobri dve uri spet lačna.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2005 8:29:15   
Alina_alin
Punce, hvala za odgovore. Koliko je pa zelenjavni obrok - isto -nekje 2 dcl?

Lana, mi smo na istem. Poje nekje 110 ml. Ampak mleka pri meni  potem ponavadi noče več. Sicer pa uvajamo komaj 14 dni, počasi. Lana, čestitke za prvi zobek, mi ga še nimamo.
LP

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2005 9:05:01   
Anonimen
mi imamo 190g , pa je zdravnica presenečena..da toliko poje...isto pa ima zelenjavni obrok ja!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
2.12.2005 11:11:21   
špelin@
Evo, sem šla izmerit, koliko "drži" skodelica, v katero dam mali user posted image  sadje. 150ml. Včasih poje vse, včasih pa kaj tudi ostane user posted image  Mleka po sadju ne mara več.

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Neposredna povezava do sporočila: 9
2.12.2005 12:43:05   
Alina_alin
Špelin@, sem tudi jaz šla natančno zmerit. Naša spije 100-150. Včasih gor še nekaj mleka - ne vem koliko, ker se dojima. Včasih tudi nič mleka.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.12.2005 20:35:32   
Lana_s
Sem mislila, da moja veliko poje, ko pa je tak buckasta, pa vidim, da proti ostalim niti ne. Koliko pa imate potem obrokov na dan?

Alina_alin hvala za čestitke za zobeka. Mislim da bo v kratkem še eden prišel, je že čisto na koncu.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
2.12.2005 20:45:07   
Anonimen
Nik ima:
user posted image zjutraj ob 9.00 ......sadna kašica 190gramov

user posted image čas kosila ob 13.00 zelenjavna kašica 200g, (zdaj včasih že dodam meseka, ali kaj druga)

user posted image malica ob 17.00 mlekec 230ml

user posted image večerja ob 20.00 mleko+ rižolino 250ml

To pa je to!user posted image Pol pa mam goro posodeuser posted image

Pa vi lana_s?

Koliko ste kaj težki?pa veliki?Mi smo zdaj čisto povprečje, čeprav zgleda bolj bunkica-amapk je lepa bunkicauser posted image

(odgovor članu Lana_s)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
3.12.2005 9:05:18   
Lana_s
Uh, Nik pa res ogromno pojeuser posted image

Tina ima pa tak "jedilnik":
7-8h dojenje
10hh 110-125ml sadne kašice
12h zelenjava, če ji dam kupljeno kašico poje enako količino kot sadne, domače zelenjave pa manj
okrog 15h, 15.30 mlečna gosta kašica na žličko 150 ml
ob 18.30 210 ml mleka

Spije pa še nekje 2.5-3 dcl soka

Točno ne vem koliko ima kg, imama v četrtek posvetovalnico, pri 4.5 mesecih jih je imela 8050g in 65cm. Zdaj jih ima okrog 9kguser posted image user posted image
Drugače pa poje vse kaj ji dam. Zadnjič sem ji dala krompirček in špinačo in je vse v trenutku pojedla.

Nina_nana,  bunkice so tak najlepšeuser posted image user posted image                       

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.12.2005 9:47:31   
Anonimen
U superca...user posted image

Drugače mi smo vse sadje že probali, zelenjavo -brokoli, koleraba, cvetača, korenček, špinača, potem jemo tudi riž, krompir, zlate kroglice v juhico, skutico, pudinge,jogurte..mogoče bi se še kaj našlouser posted image user posted image user posted image

Našemu se je zdaj rast in teža ful ustavla, v dveh mescih je zrastel 0,5cm in se poredil 400guser posted image

(odgovor članu Lana_s)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
3.12.2005 9:52:07   
Lana_s
Kakšne pudinge in skute pa ji daješ?

Naša je tudi že testenine iz juhe probala in malo kruheca, drobtinico je 10x prežvečila preden jo je pojedlauser posted image  Jih je prav veselje gledatuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.12.2005 10:56:00   
Anonimen
Pa ko sem vprašala pri pediatri, je tak rekla, da vseeno katere, ker je v vsakem noter, kaj nekomu ne pašeuser posted image

Tak, da skutke sva do zdaj mela mariborske, pa fruhcverge, jogurtke, pa danone, pa vindije!user posted image
Pa je vse oh in sploh dobrouser posted image

Mi2 bova danes makarončke amala, pa belega mesekauser posted image

(odgovor članu Lana_s)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
3.12.2005 21:51:48   
deily

Naša pa vstraja pri mleku user posted image . Na žlico noče jesti skoraj nič, razen malo juhice in sadne izdelke.

Koliko kuhanja za prazen nič user posted image .

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?