|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolike plače v javnem sektorju
9.1.2008 19:31:41   
Anonimen
Zanima me koliko imate kaj neto plače tist , ki delate v javnem sektorju? Videla sem razpis za delo na sodišču (administratorka)  potrebna pa je samo IV. stopnja izobrazbe. Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kolike plače v javnem sektorju
9.1.2008 19:34:40   
tassika
jaz delam v javnem sektorju na mestu za IV.stopnjo moj izhodiščni količnik je 2,2 in potem še vsi dodatki, na koncu imam količnik 3,1 in na koncu mi znese cca732€ bruto, ne vem pa če je povsod enako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2008 19:38:36   
Anonimen
Ojoj, to je pa mal. Koliko imaš pa potem neto (brez malice in vožnje), verjetno niti 500 ne. 

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2008 19:56:19   
TONČI.
Ja pa še v javnem sektorju je manjši regres, božičnic in dobička ni,..................... SLABO 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2008 19:58:12   
tassika
nene, je čez 500 :), drugače pa jaz sem bila prej pri enem v privat firmi in mi delo v javni upravi močno bolj ustreza prideš in greš po 8 urah, ko prideš z dopusta te ne čaka gora papirjev za obdelat, tudi bolniška ni problem, moram reči da sem sedaj dosti manj obremenjena.

p.s. moj ima močno večjo plačo, ampak zato cele dneve zvoni služben telefon, še ko greva na dopust je on prva budilka.

< Sporočilo je popravil tassika -- 9.1.2008 20:01:53 >

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2008 20:13:13   
Anonimen
A mogoče veš  koliko se približno dobi za količnik 2.2 in kako si prišla do 3.1 Tassika? Pa hvala ti. 

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2008 20:30:11   
tassika
uh dodatek za delovno dobo, pa za posebne napore :) pa tisto o usklajevanju plač.

Prej sem hotla povedati še to da v prejšnji službi sem mogla delat včasih tudi do 2 zjutraj in to za minimalno plačo, menjala sem pa zato ker mi je niso hoteli zvišati, ampak tukaj mi je res fino, ni ne vem kako visoka plača, ampak pravijo da se bodo zvišale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.1.2008 0:09:43   
petra a
osnova je 2.2 za to stopnjo izobrazbe,lahko pa prilezeš kar daleč naprej...napredovanje-izobraževanja,uspešnost-3xzapored ocenjen z odlično,leta,pa vsake pol leta greš za pasjo figo mal gor (a je za 0,05%?), za posebne napore,dodatek v količniku za javne uslužbence,pa še bi se našlo

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.1.2008 7:59:47   
Anonimen
Višja svetovalka III in imam neto okol 970 EUR

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.1.2008 11:19:34   
kovač
Anonimna glede na to, da si višja svetovalka III in imaš neto plače okoli 970 eurov me zanima tvoj osnovni količnik?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.1.2008 11:21:35   
kovač
ali je osnovni količnik potem 4,4?

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.1.2008 11:46:40   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

nene, je čez 500 :), drugače pa jaz sem bila prej pri enem v privat firmi in mi delo v javni upravi močno bolj ustreza prideš in greš po 8 urah, ko prideš z dopusta te ne čaka gora papirjev za obdelat, tudi bolniška ni problem, moram reči da sem sedaj dosti manj obremenjena.

p.s. moj ima močno večjo plačo, ampak zato cele dneve zvoni služben telefon, še ko greva na dopust je on prva budilka.

Zelo pošteno in realno napisano.user posted image

Jaz sem sicer na tisti "drugi" strani, podobno kot tvoj mož in je dostikrat res tako, da si zaželiš, da bi imel kako tako "javno" službo, kjer oddelaš svoje, pa zapreš pisarno in daš možgane na off. Denar ne odtehta vedno vsega, vsaj pri meni ne.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.1.2008 12:32:30   
Anonimen
Danes je bila plača, 830 € z vsem skupajuser posted image . Ker smo kao dobilo božičnico, je tale toliko manjša. Res ne razumem. Ostajam pa tukaj iz podobnih razlogov, kot je napisala tassika. Pa še zelo blizu imam. Pa ne delam popoldne. Imam pa 7. stopnjo izobrazbe in grem delat kasneje še magisterij. Ko bosta otročka malo večja, bom službo menjala. Zdaj si ne upam. Še. žalostno je. Delam v veliki firmi (tovarni), kjer mi je delo všeč, v pisarni, nestresno... Samo plača me vedno mal potolče in bremza željeuser posted image

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
10.1.2008 14:30:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kovač

ja

(odgovor članu kovač)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
11.1.2008 7:32:02   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kovač

ja

user posted image  Zanimivo, meni je pa pri 4,4 manj naneslo (gola neto plača brez uspešnosti). No res pa je, da nimam otroke prijavljene kot davčno olajšavo, ker jih ima on.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.