Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kolike plače v javnem sektorju 9.1.2008 19:34:40
|
|
|
|
tassika
|
jaz delam v javnem sektorju na mestu za IV.stopnjo moj izhodiščni količnik je 2,2 in potem še vsi dodatki, na koncu imam količnik 3,1 in na koncu mi znese cca732€ bruto, ne vem pa če je povsod enako.
|
|
|
|
RE: kolike plače v javnem sektorju 9.1.2008 19:38:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj, to je pa mal. Koliko imaš pa potem neto (brez malice in vožnje), verjetno niti 500 ne.
|
|
|
|
RE: kolike plače v javnem sektorju 9.1.2008 19:56:19
|
|
|
|
TONČI.
|
Ja pa še v javnem sektorju je manjši regres, božičnic in dobička ni,..................... SLABO
|
|
|
|
RE: kolike plače v javnem sektorju 9.1.2008 19:58:12
|
|
|
|
tassika
|
nene, je čez 500 :), drugače pa jaz sem bila prej pri enem v privat firmi in mi delo v javni upravi močno bolj ustreza prideš in greš po 8 urah, ko prideš z dopusta te ne čaka gora papirjev za obdelat, tudi bolniška ni problem, moram reči da sem sedaj dosti manj obremenjena. p.s. moj ima močno večjo plačo, ampak zato cele dneve zvoni služben telefon, še ko greva na dopust je on prva budilka.
< Sporočilo je popravil tassika -- 9.1.2008 20:01:53 >
|
|
|
|
RE: kolike plače v javnem sektorju 9.1.2008 20:13:13
|
|
|
|
Anonimen
|
A mogoče veš koliko se približno dobi za količnik 2.2 in kako si prišla do 3.1 Tassika? Pa hvala ti.
|
|
|
|
RE: kolike plače v javnem sektorju 9.1.2008 20:30:11
|
|
|
|
tassika
|
uh dodatek za delovno dobo, pa za posebne napore :) pa tisto o usklajevanju plač. Prej sem hotla povedati še to da v prejšnji službi sem mogla delat včasih tudi do 2 zjutraj in to za minimalno plačo, menjala sem pa zato ker mi je niso hoteli zvišati, ampak tukaj mi je res fino, ni ne vem kako visoka plača, ampak pravijo da se bodo zvišale.
|
|
|
|
RE: kolike plače v javnem sektorju 10.1.2008 0:09:43
|
|
|
|
petra a
|
osnova je 2.2 za to stopnjo izobrazbe,lahko pa prilezeš kar daleč naprej...napredovanje-izobraževanja,uspešnost-3xzapored ocenjen z odlično,leta,pa vsake pol leta greš za pasjo figo mal gor (a je za 0,05%?), za posebne napore,dodatek v količniku za javne uslužbence,pa še bi se našlo
|
|
|
|
RE: kolike plače v javnem sektorju 10.1.2008 7:59:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Višja svetovalka III in imam neto okol 970 EUR
|
|
|
|
RE: kolike plače v javnem sektorju 10.1.2008 11:19:34
|
|
|
|
kovač
|
Anonimna glede na to, da si višja svetovalka III in imaš neto plače okoli 970 eurov me zanima tvoj osnovni količnik?
|
|
|
|
RE: kolike plače v javnem sektorju 10.1.2008 11:21:35
|
|
|
|
kovač
|
ali je osnovni količnik potem 4,4?
|
|
|
|
RE: kolike plače v javnem sektorju 10.1.2008 11:46:40
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika nene, je čez 500 :), drugače pa jaz sem bila prej pri enem v privat firmi in mi delo v javni upravi močno bolj ustreza prideš in greš po 8 urah, ko prideš z dopusta te ne čaka gora papirjev za obdelat, tudi bolniška ni problem, moram reči da sem sedaj dosti manj obremenjena. p.s. moj ima močno večjo plačo, ampak zato cele dneve zvoni služben telefon, še ko greva na dopust je on prva budilka. Zelo pošteno in realno napisano. Jaz sem sicer na tisti "drugi" strani, podobno kot tvoj mož in je dostikrat res tako, da si zaželiš, da bi imel kako tako "javno" službo, kjer oddelaš svoje, pa zapreš pisarno in daš možgane na off. Denar ne odtehta vedno vsega, vsaj pri meni ne.
|
|
|
|
RE: kolike plače v javnem sektorju 10.1.2008 12:32:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes je bila plača, 830 € z vsem skupaj . Ker smo kao dobilo božičnico, je tale toliko manjša. Res ne razumem. Ostajam pa tukaj iz podobnih razlogov, kot je napisala tassika. Pa še zelo blizu imam. Pa ne delam popoldne. Imam pa 7. stopnjo izobrazbe in grem delat kasneje še magisterij. Ko bosta otročka malo večja, bom službo menjala. Zdaj si ne upam. Še. žalostno je. Delam v veliki firmi (tovarni), kjer mi je delo všeč, v pisarni, nestresno... Samo plača me vedno mal potolče in bremza želje
|
|
|
|
RE: kolike plače v javnem sektorju 10.1.2008 14:30:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kovač ali je osnovni količnik potem 4,4? ja
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.