|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolike-kapljice
20.8.2007 17:50:38   
Anonimen
A mi lahko poveste katere kapljice še sploh obstajajo za krčke? Med hranjenjem 3X podiramo kupčke, ji masiramo trebuščka, Poskusili smo s Sab simplex, vendar nam nič od tega ni v nobeno pomoč. Slišala sem da se dajo dobit ene ful dobre v Avstriji. Katere so te?

Hvala za vaše odgovore
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
20.8.2007 18:09:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kolike-kapljice
20.8.2007 18:14:28   
Anonimen
Avstrijske kapljice mislim, da so Lefaxin. Drugače imamo pa mi kapljice iz tržiške lekarne Deteljica in so kar ok.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2007 18:22:42   
blue sky
Mislim, da so tudi kapljice Antiflat avstrijske, nisem pa čisto prepričana user posted image . Mi smo imeli Vetrovne kapljice in Sab simplex in pa seveda Novalac AC1 proti kolikam in smo kar v redu prestali to zoprno obdobje krčev.

< Sporočilo je popravil blue sky -- 20.8.2007 18:29:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2007 20:38:17   
Maleal
-avstrijske kapljice Antiflat
-novalac AC1 (če ne dojiš)
-plantex čaj
-komarčkov čaj
-skuhaš lahko kumino in janež
-vetrovne kapljice iz koroških lekarn
-brinjevo mazilo za masažo trebuščka
-kuminov sirup

...in seveda čas,3 mesece ali pa več.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2007 21:10:50   
majrim
MarcelAlina.....nekaj bi te samo vprašala; zakaj novalac AC1 če ne dojiš??...a če dojim ga ne smem dajat??

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2007 21:26:22   
Maleal
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

MarcelAlina.....nekaj bi te samo vprašala; zakaj novalac AC1 če ne dojiš??...a če dojim ga ne smem dajat??

Ja seveda ga lahko daš,samo če imaš sama dovolj mleka bi bilo škoda,če bi začela dodajat adaptirano.Tako je vsaj moje mnenje.Če dojiš pač paziš pri prehrani,da ne ješ hrane ,ki napenja in izogibat se je tudi treba mlečnim izdelkom.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.8.2007 21:36:44   
majrim
pri hrani pazim sto na uro...mogoče se ta drugi mesec že malo grešim...kak košček čokolade,mleko pa tudi pijem...saj ni,da je hudo, kake 3x ali 4x na dan ima obdobja po 15 minut..se mi pa tako smiliuser posted image ...ko rakec rata kar naenkrat,konča pa tudi iznenada...bo treba še en mesec potrpetuser posted image ...se pa strinjam s tabo glede dodajanjauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.8.2007 21:57:51   
pika_b
Mi dajemo med vsakim hranjenjem Lefaxin (priporočilo pedijatrinje) in zelo pomaga. Je pa user posted image  polno dojen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.8.2007 22:47:00   
LUNA06
Najboljše so Vetrovne kapljice koroških lekarn!

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.8.2007 23:01:33   
Anonimen
Mi smo poskusili vse naštete kapljice, pa še kar nekaj zraven, pa  mami je imela hudo dieto - nič sadja, zelenjave (surove), nič jajc, orehov, arašidov,..., morskih rib, sadežov, kravjega mleka... sem bila skoraj sam na vodi, pa ni bilo nič bolje. Kupčke smo podirali sto na uro, pa nič pomagalo. Edino kar je pomagalo je bil čas. In res hude krčke je imel tja do 4. meseca, pa sedaj se tudi še občasno kaj zvija, ker se diete ne držim več in jem vse po spisku. 

(odgovor članu LUNA06)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
20.8.2007 23:08:00   
Anonimen
Jaz prisegam na Plantex.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
20.8.2007 23:31:21   
urška
jaz pa na millicon ali lefax. so pa oboje iste kot že omenjeni lefaxin. s tem da prve dobiš v italiji, druge v nemčiji.

so pa tudi sab simplex narejene na isto foro kot te, ki sem jih omenila, ampak imajo premajhno koncentracijo simeticona (to naj bi bla ta snov, ki odpravlja krče), zato se veliko staršev pritožuje da ne pomagajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.8.2007 0:52:36   
yellowcrystalstar
jaz tudi, ampak sem ga sama pila 2x na dan, zjutraj in zvečer po eno vrečko v pol litra vode. so krčki zelo hitro poniknili, mi je žal, da sem rabla za to skor dva meseca, da sem sprobala, pa sem ful kapljic sprobala itd. no plantex je res zakon!moja punčka je bila dojena in je preko mojega mleka dobila potrebne sestavine.
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Jaz prisegam na Plantex.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.8.2007 10:21:24   
atena
nam so pomagale homeopatske globule proti krčem, dobila sem jih v trgovini Arnika v Šk.loki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?