Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: količko časa po odnosu... 7.9.2008 21:25:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri meni se ponavadi vse izlije nekje v pol ure, oziroma tudi odvisno ali potem ležim ali stojim. Se pa mi je tudi že zgodilo, da sva imela odnos zvečer in je zjutraj še vedno kapljalo ven Verjetno ni nič posebnega, pri vnetju pa je običajno res prisoten tudi neprijeten vonj, tak da bo to verjetno še posledica od vajine jutranje telovadbe
|
|
|
|
RE: količko časa po odnosu... 7.9.2008 21:28:22
|
|
|
|
Anonimen
|
To je sperma
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.9.2008 22:56:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: količko časa po odnosu... 7.9.2008 23:00:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem,ker se mi pač da
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.9.2008 23:07:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: količko časa po odnosu... 8.9.2008 8:14:29
|
|
|
|
R777
|
to je sperma in bodi srečna..... Moj moški ima tako malo sperme, da mi še po dvodnevni abstinenci komaj kaj priteče ven... Če te zelo moti, pa opravita prvo oralno, potem pa v nožnico....Ali ga pa pošlji pod tuš prej...
|
|
|
|
RE: količko časa po odnosu... 8.9.2008 8:46:54
|
|
|
|
ronja
|
Različno dolgo, včasih cel dan, včasih je vsaj večina takoj. Če je sicer s teboj ginekološko vse ok, se nimaš kaj sekirat - boljše več kot premalo, tudi pri spermi . Vsaj ko bosta delala... Malo je tudi odvisno, koliko on je in pije, ker je lahko semenska tekočina različno gosta (če je bolj tekoča, bo hitreje odtekla, ker se te težje oprime) Če po odnosu še malo ležita, ima sperma več časa, da se zavleče v kake kotičke in bo dalj časa kapljala. Če bi pa takoj vstala in šla, bi pa verjetno vse hitreje odcurilo. ne smeš pa pozabit še na svojo sluz - tudi ti jo proizvajaš in če ti je z njim lepo, še toliko več - tak da imata vsak svoj delež pri tem. Če greš na kak pomemben sestanek in te moti, pa takrat uporabita kondom, pa je.
|
|
|
|
RE: količko časa po odnosu... 8.9.2008 8:52:23
|
|
|
|
pijja
|
Vidva se kr mirne duše podolčkajta,pa bo...nč bat. Lohk pa v nezavest pade,če imaš predolgega,takrat pa ja....ampak ona ga je že videla,in okusila
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?