|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   količina rižolinota
20.10.2006 11:07:18   
monika30
Pozdravljene!
Mi smo stari 4,5 meseca in bi dali malo rižolinota na žličko za večerjeo.
Zanima me, kakšno količino pojejo vaši malčki za večerjo.
Na škatli Milupe sem videla, da piše razmerje 6 velikih jedilnih žlic in 130 ml vode.
Je to približno mera za en obrok?

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: količina rižolinota
20.10.2006 11:11:41   
igralka
Ja, samo to je poln krožnik, za takrat, ko otrok že pošteno je. za prvi okus zamešaj žličko lai dve. Če imaš samo riževe kosmiče, so z vodo zanič in brez okusa in so boljši v adaptiranem mleku. Če pa imaš "mlečni riž" v prahu, pa dodaš samo vodo. pozodno preberi škatlo.

Sicer bi pa jaz z uvajanjem počakala do 6. meseca.

Dragi Bog, daj mi pogum, da spremenim tisto, kar lahko,
daj mi moč, da sprejmem tisto, česar ne morem spremeniti,
in daj mi razum, da ločim to dvoje.

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2006 13:08:38   
tt79
Naša je pri 4 mesecih, ko sem začela uvajat GH pojedla približno 120 ml na obrok. Sedaj smo stari 5 mesecev in mala je že praktično vse.

Monika, vidim da si z brežic- sm sti skor sosedauser posted image user posted image

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2006 13:22:26   
monika30
Igralka, sej nisem mislila takoj dat 6 velikih žlic user posted image .
Količina me zanima potem, ko obrok zamenja dojenje, da si malo predstavljam.

tt79, sem pozabila spremenit, drugače sedaj živim v Kostanjevici na Krki. OD kje si pa ti? Mogoče se poznamo.

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2006 14:06:48   
katerina
naš mulček je začel s pol žlice, v parih dneh smo pristali na treh in tu se je ustavilo. star je 6 mesecev in pol in že kakšen mesec mu je ta količina kašice (z adaptiranim mlekom, ki jo mešam z vodo torej) dovolj za večerjo. pred spanjem se pa še podoji.

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2006 14:58:31   
lenika
Ja mi jemo riževo kašico od Milupe zvečer že skoraj 1 mesec. Dam 130 ml vode in 8 žlic kaše, ker ima rad gosto. Poje vse. Toliko je pojedel že nekaj dni po uvajanju.

(odgovor članu katerina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2006 17:43:03   
eya
U, lenika, vaš pa je jedec...Mi damo 3 zvrhane žlice kaše in čez toliko vode, da pride skupaj nekje 120 ml, običajno skoraj vse poje. Aja, začeli smo pa pri 5,5 mesecev, tako da ne vem, koliko bi pojedel, če bi mu že prej ponudila.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2006 18:08:16   
lenika
Ja, naš user posted image  je imel pri 5. mesecih 7 kg, glede na to koliko poje bi jih moral imeti že zihr 10.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?