|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   količina hrane
14.12.2009 12:15:33   
mini86
mene pa zanima kako veš da tvoj otrok npr. poje 50g sadja al pa zelenjave, kašice..a to merte al kako..ko bomo začeli z uvajanjem nebi rada nardila cel krožnik on bo pa samo 5 žlic pojedu (npr)

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: količina hrane
14.12.2009 12:17:31   
MATEJKA_
na začetku tak pojejo samo po par žličk, pol pa počasi več... naša je bila kar hitra, je po 2 tednih pojedla celo porcijo (180 ml-200). jaz sem hrano vedno dajala v tiste plastične lončke od aventa, in tak sem lahko lepo vidla kolko poje - je na lončkih označena količina. seveda pri par žličkah na začetku tega nisem merila...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2009 12:20:30   
mini86
a pol kasneje rečmo z zelenjavo ali sadjem napolniš lonček in to ti je merica..js mam tud od aventalončke-une k morš posebi kupt pokrovčke-sm bla besna k ris k sm doma vidla da je treba kupt pokrovčke posebi in isto stanejo kt lončki..sori če je smešn vprašanje in nimam predstave..sej če bi že uvajal bi mi blo verjetn jasnouser posted image al pa tud ne-sm blonduser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2009 12:40:46   
Urska09
mini, po mojem nima smisla, da meriš koliko poje. Zakaj pa bi? user posted image Otroci ne jedo vedno enako. Imajo obdobja, ko orgomno pojedo, potem pa nekaj dni samo po par žličk. In če boš merila, boš samo živčna, zakaj ni pojedel toliko kot včeraj.

Za filing, koliko sploh skuhati, pa si izberi eno posodico, iz katere naj otrok vedno je in po nekaj dneh boš že dobila občutek za količino. Če boš na začetku miksala, moraš itak skuhat malo več, ker majcene količine težko zmiksaš.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2009 12:48:19   
mini86
ja sj maš prou..ampak me zmeri zmede ko kšne napišejo za kosilo mi je pojeel samo 180 g zelenjave..al pa kej podobnega..bom pa vsekakor upoštevala tvoj nasvet in si najdla eno merico samo za prbližno..HVALAuser posted image

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2009 12:48:29   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

a pol kasneje rečmo z zelenjavo ali sadjem napolniš lonček in to ti je merica..js mam tud od aventalončke-une k morš posebi kupt pokrovčke-sm bla besna k ris k sm doma vidla da je treba kupt pokrovčke posebi in isto stanejo kt lončki..sori če je smešn vprašanje in nimam predstave..sej če bi že uvajal bi mi blo verjetn jasnouser posted image al pa tud ne-sm blonduser posted image

ja, tolko da okvirno veš... ni pa se treba teh ml točno držat vsakič, otrok ti ne bo vedno isto pojedel - nam tud včasih paše več, drugič manj. so pa nekateri otroci taki (tud naša, ki ima zdaj 16m), ki bi samo jedli in jedli, pol pa ko je preveč pa zbruhajo al pa tud ne, pol pa so pač celi zamaščeni... zato pač imaš tak nekak okvirno mero, koliko bi naj pojedel, seveda bo včasih tud več, včasih manj, ni pa glih fajn, da poje npr. 400ml namesto 200 pri tej starosti...

ko sem jaz lani te lončke kupla, so imeli še komplete, ko pa sem drugič dokupovala, pa so pokrovčke že imeli posebej. no, ampak moram pa reč, da so mi bili ful uporabni. najprej sem noer shranjevala spumpano mleko, pol kašice - jih dajala v hladilnik, v zmzovalnik - vedno sem imela pripravljene porcije,ki so včasih ful prav prišle, še posebej, ker smo non stop bli kje na izletu ali obisku,...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2009 12:51:40   
mini86
matejka hvala tudi tebi..user posted image user posted image
verjetno pa polento, gres, proseno kašo..skuhaš od začetka samo eno žlico, ane..

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2009 13:21:27   
daisyb
jaz zaenkrat merim v aventovih lonckih ali pa stehtam s kuhinjsko tehtnico......ma to sam zato, ker sinko nasploh poje tako malo, da se moram mal drzat enih mer. drgac pa res...enkrat poje sam par zlick...dans npr. je pojedu za kosilo poln kroznik..pa je se 120ml mleka spil. moj ima res obdobja, ko mu ne gre nic..pol pa spet poje veliko vsega..tud mleka. 

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2009 14:56:55   
Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

verjetno pa polento, gres, proseno kašo..skuhaš od začetka samo eno žlico, ane..

Ja, ena zvrhana žlica žitaric povsem zadošča, ker daš zraven vedno še kakšno zelenjavo, pa kasneje meso...No, vsaj pri nas zadošča. Je pa res, da naša ni ravno navdušena nad kosili.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.