|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   količina GH = 1 obrok?
6.8.2008 17:08:01   
jajula
čau,
zanima me koliko posamezne zelenjave ali sadja (banane/jabolka/bučke/korenčka) daste  kot samostojni obrok da je user posted image  sit (pri cca 5-6m)?
pa še kolk časa ste dajale samo eno vrsto GH preden ste začele mešat.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: količina GH = 1 obrok?
6.8.2008 18:06:53   
Čampi
zdravo!
meni so v posvetovalnici dejali, da toliko tednov kot je otrok star toliko žličk je za samostojen obrok. se pravi, če je star 25 tednov je to 25 žličk. in to baje zadostuje namesto drugega obroka.user posted image

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2008 18:10:35   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Čampi

zdravo!
meni so v posvetovalnici dejali, da toliko tednov kot je otrok star toliko žličk je za samostojen obrok. se pravi, če je star 25 tednov je to 25 žličk. in to baje zadostuje namesto drugega obroka.user posted image

Uf, koliko žličk bi pa morala šele jaz pojestuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Čampi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2008 18:15:26   
Lunc_a
Joj,takšne bedastoče pa še zdaleč neuser posted image user posted image user posted image

jajula eno vrst GH daješ 2-3 dni in to samo par žličk cca 3 žličke.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2008 19:56:09   
jajula
IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a

Joj,takšne bedastoče pa še zdaleč neuser posted image user posted image user posted image

jajula eno vrst GH daješ 2-3 dni in to samo par žličk cca 3 žličke.

ja ok, to že delamo, ampak kako na samostojen obrok?

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2008 20:01:35   
Lunc_a
Vsakič daješ več.Recimo naslednji dan že 10 žličk itd  ;)

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.8.2008 21:00:16   
jajula

tud to razumem. ampak vprašanje je kolk posameznega sadja (npr.banane) daste  kot samostojni obrok  - npr 1,2,3 banane....

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.8.2008 21:18:49   
san
npr. pol jabolka, tretjina banane, četrt korenčka, ali pa en krompir, tretjina bučke, tretjina korenčka, asli pa pol jabolka in pol breskve... potem je pa odvisno kakšen jedec je tvoj škratek, če rabi več, daš pač večjo količino sadja. ponavadi na začetku prevlada tisto sadje in zelenjava, ki mu je bolj všeč - npr. mojmu srednjemu je bilo všeč jabolko in ga je bilo potem vedno malo več, da je preladal njegov okus. ali pa brokoli in cvetača, je bilo več brokolija, ker cvetače ni preveč maral.

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.8.2008 23:26:13   
Peli
IZVIRNO SPOROČILO: jajula

tud to razumem. ampak vprašanje je kolk posameznega sadja (npr.banane) daste  kot samostojni obrok  - npr 1,2,3 banane....

U Madonca, če bi se tole zgovarjale za triletnika bi mogoče razumela user posted image .

Daš mu tolk kot poje - al kako? Če pa bi rada več različnih sadežev namiksala, pa ti preveč pride, pa razdeliš v posodice, pa maš za večkrat (seveda ne za 1 tedn v naprejuser posted image ) , sicer z ostanki jest nism nikol imela problema, sm pridno sama pospravljala- se mi še dons vid user posted image .

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.8.2008 23:39:09   
annie
Jaz mu količinsko nikoli ne merim, ampak čisto po občutku, dokler mu pač paše in odpira usta. Včasih je to cela banana ali več, včasih samo polovička...kakor kdaj.

Glede mešanja različnih sadežev/zelenjave pa sva npr. dva dni jedla banano, dva dni jabolko, naslednjič pa skupaj zmiksano...

< Sporočilo je popravil annie -- 6.8.2008 23:40:06 >

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.8.2008 14:10:21   
hokejistka
Meni je patronažna rekla, da približno 200 g nadomesti en obrok dojenja. Je pa to ZELO odvisno od posameznega user posted image . Naša je čisto zadovoljna že z dobrimi 100 g sadja in noter nadrobljenim piškotom.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.8.2008 22:21:26   
Naja30
Mislim, da je to zelo odvisno od otroka do otroka.
Moja je pri 6m pojedla kakšne 3 žličke, ker sva takrat šele uvajali GH. nekaj mesecev kasneje pa npr. eno naribano jabolko s skuto ali majhno jabolko in majhno hruško... Ali eno banano, ali samo ali s skuto ali s pol jabolka.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.8.2008 14:19:17   
jajula
mal me je zanimal, ker je naša user posted image  poje eno celo banano pa še 150ml riževe kašice..al pa 80ml korenčka ali bčke pa spet vso kašico..mali požeruhec torej

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.8.2008 17:17:41   
t*e*j*k*a
Mi nič ne merimo, skuham na primer dva krompirja in včasih poje vse, včasih pa še polovico ne. 

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.8.2008 23:59:10   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

IZVIRNO SPOROČILO: Čampi

zdravo!

Uf, koliko žličk bi pa morala šele jaz pojestuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Vrednote
awwa

Katera od naštetih vrednot vam je najpomembnejša in jo v življenju postavljate na najvišjo stopničko?

zdravje (69%)

ljubezen (24%)

mir (3%)

prijateljstvo (2%)

delo (posledično denar) (0%)

šport (1%)

Število vseh glasov: 220

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!