|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   količina goste hrane
5.7.2007 14:05:53   
larissa78
Moj pikec je star 6,5 meseca in sedaj jemo dva obroka GH.Zanima me, koliko vaši, približno te starosti pojedo količinsko?
Kdaj ste zamenjale še tretji obrok(popoldanski)- s čim ste ga nadomestile?Izogibati se moram rižolinu, zaradi zaprtosti, mlečnih izdelkov še ne jemo...torej s čim naj pričnem?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: količina goste hrane
5.7.2007 15:04:01   
2 Sraki
Naš ima nad vse rad polento. Drugače pa mu dajem samo zelenjavo ali samo sadje. Nisem pa omejena na dva obroka. Pri nas je približno tako. Zjutraj se dojiva, potem naslednji obrok je sadna malica, nato spet dojenje. V času kosila je naslednji obrok polenta ali riž (oz druge dovoljene žitarice) skupaj z sadjem ali zelenjavo. Potem spet dojenje in nato kakšna mlečna kašica, ki jo naredim s svojim mlekom in če je zvečer še lačen dobi še enkrat isto. Sicer pa vedno je med vsakim podojem GH in tega ne poje tako zelo veliko. Če bi merila na navadne jušne žlice poje 2-3 zvrhane žlice. Aja star pa je 5 mesecev.

(odgovor članu larissa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.7.2007 21:27:05   
eya
Okoli 100ml oz. gramov. Tretji obrok smo uvedli okoli 8. meseca-jogurt/skuta. Do takrat smo čakali z mlečnimi izdelki.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.7.2007 21:43:59   
Natali07
Mi smo komaj v soboto začeli uvajat GH, tri dni pred njegovim 6 mesecem, pa mi je danes pojedel več kot 150ml kolerabice in popil 40 ml vode. Ampak ne vem če mu je nadomestilo obrok, ker je čez 1 uro bil jok in je pojedel - podojil se je na obeh straneh.user posted image . Pred uvajanjem goste hranje je jedel 5 krat na dan in če se je zgodilo še kdaj pa kdaj en obrok ponoči. Sedaj imam pa občutek, da je tole zelenjavco samo dodal k dojenjem.

Zvečer sem mu pa poizkušala dati riževe kosmiče od Hippa pa ni variante. Poje eno žlico pa so usta zaprta in jok - mleko.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.7.2007 21:52:25   
larissa78
Ko sem jaz začela uvajati pri petih mesecih ( nasvet pediatra zaradi zaprtosti )mi je tudi pojedel krepko čez 180, nato pa je hotel še mleko, vendar samo par dni, nato pa skoraj mesec dni ni hotel več odpreti ust.Tako da ti predlagam, da mu raje dajaj malo manj na začetku, pa raje še malo zize.Šele zdaj mi je zopet začel jesti, sadja mi poje okrog 100-150, z zelenjavo pa se bolj mučimo, vendar mu zize ne dam, raje mu dam čez nekaj časa še enkrat malo zelenjave.

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?