Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kolesca za otroško posteljico 27.10.2008 20:24:14
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Živjo, na otroški posteljici so se nam zlomila kolesca in potrebujemo nova. Posteljica je že zelo stara, nimam pojma, kdo je proizvajalec. Ali imate kako idejo (izkušnje), kje bi lahko dobila rezervna? Navadna, kakršna se montirajo na recimo vrtljiv stol, ne pašejo. Pogledali smo v Merkurju in Lesnini, a jih nimajo. Obstaja kakšna bolj specializirana trgovina? Smo iz Lj. Najlepša hvala, K_a_t_i
|
|
RE: kolesca za otroško posteljico 27.10.2008 21:38:28
|
|
|
|
renati2
|
Lip polčane, tja pokliči pa ti bodo poslali.
|
|
|
|
RE: kolesca za otroško posteljico 28.10.2008 6:41:31
|
|
|
|
tinaaja
|
kati, mi2 sva tko narocila dodaten set zebljev, ker sva prve nekam zalozila Tudi LIP. Je bila pa cena za unih par zebljev nenormalno visoka, mislim da skoraj 40€ Morda preveri poleg Lip se v kaksni trgovini ala merkur, bauhaus, zna bit ceneje.
|
|
RE: kolesca za otroško posteljico 28.10.2008 8:08:05
|
|
|
|
Leela
|
pa kakšen OBI
|
|
|
|
RE: kolesca za otroško posteljico 28.10.2008 9:27:00
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Hvala za ideje. Bom preverila, če so kolesca identična tistim od Lip Poljčane in pokličem še tja. Saj sploh ne bi bilo panike, če bi bila posteljica naša (ker kolesc ne rabimo), ampak mamo sposojeno in smo dobili 10 dnevni rok za vrnitev (tamal je star 20m in itak še rabi posteljico...)
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?