|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolesarjenje
6.1.2007 17:36:07   
lojzika
A je dvo oziroma do starosti 2,5 let starosti še primerno voziti otroka na sedežu za kolo. Komaj namreč čakam, da odpremo kolesarsko sezono, lani je zdržal nekaj časa, kakšne dolge ture do pol urce pa mu ni dišalo, zato sem razmišljala če se le dvoletniki raje vozijo zadaj ali bomo mogli že pravo kolo nabavit. Stolček je pa kar masiven

Do kdaj pa ste ve vozile zadaj na kolesu otroke?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kolesarjenje
6.1.2007 20:57:13   
facka
Mi smo našega na morju vozili še letos, pa je star že krepkih pet let in pol, doma se je že vozil sam, na morju je pa še komaj šlo, ker je že velik, sama teža ni predstavljala ovire. Je pa bolj lene sorte, zatouser posted image
Imeli smo pa Hamax sedež, za katerega pravijo, da naj bi bil med najboljšimi in nam je služil res dobra 4 leta

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2007 7:38:26   
al1*
Jaz tudi mislim, da smo s sedežem zaključili - poleti bo star pet let. Bomo pa zato lahko začeli na krajše ture voziti vsak s svojim kolesom.
Pri dveh in pol pa smo se mi še veselo vozili v sedežku.

lp

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2007 9:30:03   
hariba
Jaz sem pri dveh in pol še vse vzadaj vozila. Od četrtega leta dalje pa je tudi že kdo kako krajšo turo napravil na svojem kolesu. Po petem letu letu pa le sami. Pri dveh in pol mislim, da je za samostojno vožnjo razen po dvorišču še premajhen, saj se še ne zna obnašat na kolesarski stezi. Je pa tamali, ki je bolj divjaški tip se pri dveh in pol že vozil sam po dvorišču na pravem kolesu z pomožnimi koleščki, ostala 2 od treh.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2007 9:53:59   
Marogica
Mi smo dali ta starejšega sina na kolo nekje pri 3,5 letih. Seveda je bilo to kolo s pomožnimi koleščki. In sta tudi z možem delala krajše "ture", predvsem tam, kjer ni prometa oz. dosti ali skoraj nič avtomobilov.

Drugače pa smo ga vozili nekje do 2,5 let, mogoče malo več. Sčasoma pa je otrok že tudi toliko težak, da ga je težko voziti oz. še dodatno "kilažo" s seboj vozitiuser posted image . Vsaj zame, ki imam kondicjo 0.

Po moje ga lahko še mirne duše voziš naokoli, saj boš sama opazila, če mu je všeč ali če se dolgočasi.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2007 14:10:26   
frutka_
Evo, iz prve roke ti povem, ker smo ravno prišli domov s kolesi.

Mali star 2,5leti obvlada kolo s pomožnimi koleščki zelo dobro. Pred kratkim še je imel poganjalca ampak ga je prerasel.  Kolesarjenje ima zelo rad zato ga tudi vzpodbujava z možekom. S poganjalcem je prepoganjal drevored, park in nazaj domov v 10-ih min.! Jaz sem laufala za njim!user posted image Pomlad bo namenjena učenju in drilu, da bo v jeseni lahko kolesaril v vrtec sam s svojim koelsom in jaz s svojim. Če ne bo šlo pa imamo še vedno Hamax-ov sedež, ki mu je prav in ga z veseljem uporabljamo za daljše in prometnejše poti.
Imava krasno pot do vrtca skozi drevored, park in mesto tako da cesto prečkava le dvakrat.

Odvisno od otroka, če ne mara biti v sedežu ga daj na svoje kolo. Naš mali je rad vožen in rad vozi!user posted image user posted image user posted image

Na neke koelsarske ture pa ga mi2 ne jemljeva s seboj, ker ni vredno. Nimaš nič od "ture". Mi2 kolesariva po Pohorju, Rogla,Pesek iz MB-ja.

Vsi  smo navdušeni kolesarji.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2007 15:47:44   
tina104
Moja soseda punčko staro 5 let še vedno vozi zadaj na kolesu v vrtec.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......