|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolektivno nezgodno zavarovanje v sluzbi in p...
6.11.2008 12:21:59   
poka1
Stvar je taka... zaposlena sem pri privatniku in pri njem smo kolektivno zavarovani.V bistvu prikazano je tako, da on plačuje zavarovanje in pol pri plači nam trga to zavarovanje. Zdej končujem porodniško in še pred njo sem bila na bolniški 4 mesece to pomeni, da me je financirala država ne pa delodajalec. Včeraj sem šla v slzžbo, da se točno pomenimo kdaj pridem,.... in mi pride moj delodajalec, da mi bo z nasldnje plače trgal vse za nazaj zavarovanja, ko sem bila na bolniški in porodniški, ker on je meni plačeval in mi ni imel iz kje trgat in da je za to v minusuuser posted image user posted image . jaz ko en čuk sem ga gledala in valda da nisem razumela nič. Šele, ko sem prišla domov sem začela razmišljat, da sej to zavarovanje velja samo če sem jaz v službi oz. če se mi na poti iz ali v službo ali med službo kej zgodi. To pomeni, da on mi ni rabil tega plačevat al se motim?!

Upam, da sem dokaj razumljivo napisalauser posted image

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kolektivno nezgodno zavarovanje v sluzbi ...
6.11.2008 12:24:23   
Ženkica
Po mojem se motiš. Pri nas imamo tudi kolektivno nezgodno zavarovanje; velja pa 24 ur na dan, tudi, ko nismo v službi. Sicer pa si najbrž kaj podpsiala, poglej listine. 

(odgovor članu poka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2008 12:27:18   
poka1
Smo podpisali leta nazaj in nam ni dal nobenih listin. Zdej pa ko sem mu rekla, da bi rada videla papirje pa je reku, da nima casa jih iskat in da bo ze en dam mi jih pokazal. Sej je mozno, da se motim..zato tudi sprasujem.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2008 12:36:34   
nena m
Pri nas tudi kolektivno nezgodno zavarovanje velja 24 ur na dan - vse dni v letu (dopust, prazniki...). Nam pa ga plačuje podjetje in nam nič ne trgajo od plače.

(odgovor članu poka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2008 12:46:43   
poka1
A ha..pol pa sigurno tudi nam velja 24 ur. Sam nmoj delodajalec trga s plače. ker on kao nima denarja za nam plačat. Taka je njegova razlaga.

(odgovor članu nena m)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2008 12:55:34   
Anonimen
Mi imamo tud to. Nam sicer kao trgajo od plače, sam imamo na račun tega višjo plačo.
Velja 24ur/dan.
Pri mojmu jim pa nič ne trga, sam so zavarovani pa samo v službi oz. na službeni poti(pot tja in nazaj tud šteje).

(odgovor članu poka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.11.2008 13:05:01   
muki1
Mi imamo tudi tako urejeno 24/7. Ko sem bila na porodniškem, smo imeli tako urejeno, da je sodelavka plačevala še zame pri plači, torej so njej odtegovali zame in za njo, jaz pa sem ji tisti znesek vsak mesec...ali pa vsak drugi dva zneska user posted image  potem nakazala.

Preveriš pa lahko tudi pri vašem zavarovalnem agentu, če veš, kdo je to.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?