|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolcanje otročka v trebuhu
17.9.2006 10:14:57   
Anonimen
Večkrat sem že prebrala, da se lahko proti koncu nosečnosti občuti kolcanje user posted image  v trebuhu, mene pa zanima tiste, ki ste to občutile, ali zgleda nekako tako kot bi tiktakal srček ampak nekoliko počasneje? Kot kak živec user posted image in traja kar nakj časa?user posted image
Pušenjak pravi tudi, da ko se od 36-tedna dalje štejejo gibi, da kolcanja naj ne štejemo,...hmm kako naj vem, da prav občutim? user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kolcanje otročka v trebuhu
17.9.2006 10:17:58   
tulip
Meni je izgledalo kot  kak živec, ki trza v trebuhu - tik.........tik........tik........, najprej sploh nisem vedela, da je to kolcanje!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2006 10:21:07   
nejcko
Moj sine je bil v trebuhu pravi kolcamož. Občutila pa sem to, kot nekakšno enakomirno trzanje trebuhauser posted image tak hecen občutek.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2006 10:25:52   
Marogica
Tudi jaz se približno tako občutila, kot so napisale predhodnice.  s tem, da je pri meni to trajalo včasih celo do 20 min in mi je bilo že prav moteče, ne sicer v neg. smislu, vendar me je to kolcanje prav dekoncentriralouser posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.9.2006 10:27:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Tudi jaz se približno tako občutila, kot so napisale predhodnice.  s tem, da je pri meni to trajalo včasih celo do 20 min in mi je bilo že prav moteče, ne sicer v neg. smislu, vendar me je to kolcanje prav dekoncentriralouser posted image

user posted image  ja saj,...dobro, da si povedala, jaz imam namreč vsake toliko časa občutek, kot, da mi srce bije v trebuhu user posted image  in to traja tud kar nekaj minut user posted image ,...

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.9.2006 10:29:21   
rija
Moj je kolcal tudi po petkrat na dan.....sem v začetku mislila, da brca, samo je bilo preveč ritmično za brce...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.9.2006 10:46:54   
Anonimen
Men je Maša kolcala po dvakrat na dan.Kako je to zgledalo? Ne vem,enostavno sem vedla da kolcauser posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.9.2006 11:03:13   
sato
Obema mojima se je ful kolcalo. Pa kar nekajkrat na dan- tak hecen občutek. Z brcanjem jaz ne bi mogla zamenjati, ker sta brcala tako, da me je vse bolelo. Pa prav komolec, koleno, ritko-vse se je videlo meni na trebuhu, tako sta se premetavala. Ko se jima je kolcalo, pa je bilo tako enakomerno, nežno "trkanje".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.9.2006 11:42:54   
taras1
Tudi moj mali je veliko kolcal, ampak nisem vedla da je to kolcanje, čudila sem se da tako enakomerno brca ritmično. Potem sem si prišla gor da je to kolcanje in da sem se prepričala sem šla preverit na forum RR.
user posted image

(odgovor članu sato)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.9.2006 15:25:01   
Ninica
Ja, tudi jaz se dobro spomnim kolcanja.user posted image Naša je res veliko kolcala, tudi 4x na dan. Smešen občutek!

LP, Ninica

(odgovor članu taras1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.9.2006 16:12:45   
Enchantress
Moja mala Zarja je začela zelo hitro kolcat v trebuščku. Najbolj sem to občutila v zadnjih tednihuser posted image
Občutek je bil tak, kakor bi ti trebuh kolcal. Ubožica je kolcala tro do štirikrat na dan in včasih na CTG-ju niti utripa nismo mogli posnet, ko je pa tamala ves čas kolcala.
Po rojstvu je kak mesec in pol tudi zelo dosti kolcala, sedaj se je pa tole že malce umirilouser posted image
Je kolcanje drugačno od brc, je ritmično in se občuti drugačeuser posted image

Običajno je, da starši skrbijo in vzgajajo svoje otroke, vendar lahko tudi otroci včasih razsvetlijo starše in jim pomagajo pri preoblikovanju.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.9.2006 9:34:25   
lencica
A je res, če ga kolca, da je žejn?

Ne bojte se, ko vstopate v novo življenje. Vsako plemenito pridobitev spremlja kanček tveganja. Kdor se boji tveganja ne more pričakovati, da bo kaj pridobil!

(odgovor članu Enchantress)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.9.2006 19:49:19   
Sofi
IZVIRNO SPOROČILO: lencica

A je res, če ga kolca, da je žejn?

Če misliš v trbuhu, ne vemuser posted image . Ko so pa dojenčki že zunaj, pa kolcanje pogosto pomeni, da jim je hladno, baje.

No, tudi moja otročka sta kolcala v trebuhu in je bilo enakomerno trzanje v spodnjem levem delu trebuha, ki je trajalo po štiri in tudi več minut. To kolcanje je bilo tudi videti proti koncu nosečnosti.

lp

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.9.2006 20:49:12   
frrrr
souser posted image so skoz govorile o kolcanju, pa se mi ni sanjalo kako to vedo... zdej je pa men tut jasno... res so ritmični premiki user posted image

moji bebici pomaga, če jo začnem božat... pol hitreje neha... je pa kolcanje na sporedu večkrat dnevno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.9.2006 21:01:40   
Bonnie_RR
Ja, moj tamali je tud ful kolcal v trebuhu. Še zdaj se mu večkrat kolca.

Občutek... Ne vem, tako trzanje ali kako bi to opisala. Preprosto veš, da gre za kolcanje...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.9.2006 22:31:28   
cihapuha
ja tudi meni je bilo podobno kot živec  ki ne neha trzati v trebuščku.
Sem pa kolcanje začutila že nekje v 5.mesecu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?