|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kodranje las
4.3.2008 9:15:07   
maja24-2

Ker se prebližujem PDP moram iti še enkrat k frizerju in bi si dala trajno kodrat lase me pa zanime če si jih je katera dala kodrat med nosešnostjo, kako je prijelo in če lahko vse te kemikalije na glavi škodujejo user posted image  
lep pozdravček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
4.3.2008 9:58:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maja24-2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kodranje las
4.3.2008 9:59:15   
Anonimen
Jaz sem slisala , ne vem pa ce je res, da v nosecnosti "ne prime" neka substanca ki je potrebna pri kodranju las... pozanimaj se pri frizerju....ker ne vem ce je res

(odgovor članu maja24-2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.3.2008 10:16:22   
Inigo
škodljivo ni. si lahko brez skrbi. je pa vprašanje res, kako ti bo primla trajna... user posted image tut jst sm jo mela nekaj časa in vem, da nikoli med menzo nism smela it, kr ni primlo vredu... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.3.2008 13:09:44   
rokapi
Ni škodljivo, sem pred časom vprašala tudi dr. Pušenjaka na forumu. Meni so naredili pramene - prijelo je o.k. Ne skrbi, uredi se in srečno!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.3.2008 13:25:22   
Taula
Škodilo ne bo, odvisno le kako bo ''prijelo''. To je pa pri vsaki user posted image  drugače.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
4.3.2008 21:16:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.3.2008 8:29:42   
Skabi
Meni so se po porodu skodrali sami od sebe.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.3.2008 12:50:36   
cv3rklic4
Danes so vsi preparati precej bolj varni kot si mislimo. Jaz sem se že 2x barvala in pred porodom mislim it "popravit" še narastek. 

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.3.2008 14:09:39   
janet
Js sem bla včeraj pri frizerju pa mi je naredil pramene, pa so ful lepo primli, proti pričakovanju, mi je pa moj frizer rekel, da so na otip in za striženje mal drugačni lasje, da se pač čuti, da sem v drugačnem stanjuuser posted image , ni pa pred barvanjem rekel, da se kaj nebi smelo, glede kodranja pa res ne vem.user posted image

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.3.2008 16:47:26   
Zofy
Jaz sem tudi slišala, da trajna naj ne bi prijela. Samo ne vem, če je bilo to mišljeno že v času nosečnosti ali pa par mesecev po porodu...

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.3.2008 17:38:07   
TinKiCa1
Jst vem samo za barvanje, ker sem se ravnokar in mi je vse vredu prijelo! Sm pa pred koncem! :) Za trajno pa pojma nimam, sam mislm, da ne bo nch škodljiv!
Ti se kr uredi, kajti pravjo, da pred porodom morš mal videz spremenit :)

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?