|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kobacanje
21.12.2006 11:42:05   
simonalokar
 živjo mamice

moj  9 m sinček je zalel kobacati po vseh štirih no malo še pijano
in me zanima ali ste ga dale kar na tla kobacati, najprej ste pomile in natla ali kako.

pa še nekaj kaj znajo vaši 9 m in koliko spijo čez dan.

najlepša hvala za vnaprej

mamica in Blažek
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kobacanje
21.12.2006 11:52:02   
Gordana-3
ne kompliciraj preveč s tem čiščenjem tal. vem, da ene mame po večkrat na dan operejo tla. saj pa v dnevni takoalitako hodite najverjetneje bosi ali v copatih. vsaj tako je pri nas, na hodnik jo pa ne pustim, ker so tam ploščice in so mrzle. plazi se po kuhinji, dnevni in jedilnici, kjer imamo malo pološčic, tepih in parket. tla pa umijem morda 1-2x na teden, redno pa pometam, da poberem drobtine.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2006 11:59:47   
Ninica
Naša se je tudi začela plaziti nekje pri 8. ali 9. mesecih. Plazila se je od dnevne do kuhinje. Tla smo brisali 1x na teden. Sesali smo pa skoraj vsak dan. Nič nismo komplicirali.

LP, Ninica

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.12.2006 12:18:17   
eya
Naš je tudi pred dobrim tednom začel kobacati. Tla pomijem po potrebi-cca. 2x na teden, edino pod jedilno mizo moram večkrat, ker mi mali vse umaže, ko jeuser posted image . Na tleh ga imamo pa že kar nekaj časa, odkar se je začel obračat ga imamo na puzlah. Zdaj, ko je začel kobacat, je pa še najmanj na puzlah user posted image

Spi pa 2x po 45-60 minut, ponoči pa 12 ur (z jutranjim hranjenjem).

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.12.2006 12:59:39   
Bonnie_RR
Moj tamali je začel kobacat pri 7m in bil zato večinoma na tleh. Nikoli nisem pretiravala s čiščenjem, tud zdej ne. Kakemu prahu, drobtini... se nikakor ne moreš izognit. Sploh pa je tole šele začetek, čez nekaj časa se boš lahko še samo nemočno za glavo držala in se spraševala, kaj vse tile škrati pogruntajo.user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.12.2006 14:31:12   
domci
Manj ko kompliciraš bolje je zate in za škratka, jaz pomijem 1-2x tedensko pomedem pa vsak dan, pa je mali skoraj skoz na preprogi 

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?