honey
|
Jaz ti bom povedala takole: pred vsako M sem imela občutek, da mi je slabo, da me prsi bolijo, da me nenavadno špika v jajčnikih, pa je vseeno vedno prišla M, tako, da sem bila zmeraj razočarana. Potem sem malo odklopila vse skupaj, začel smo delat na hiški, tako, da sem se zamotla, pozabila sem celo računat, kdaj naj bi bila O. Potem pa M ni bilo od nikjer. Zamujala je par dni, ampak ker nisem točno vedela, kdaj sem jo imela prejšnji mesec, se sploh nisem obremenjevala. Ko pa je po 1 tednu še vedno ni bilo, sem delala CB in je pokazal :modri:. Ampak ne boš verjela, NOBENIH ZNAKOV NISEM IMELA - nič bolečih prsi, nobene slabosti, razen krčev v sp. delu trebuha (kot pred M) in utrujenost. To je bilo vse! Tudi nobene kapljice krvi, kot praviš ti, nobene vgnezditvene krvavitve, nič! Zato ti res svetujem: ODKLOPI VSE SKUPAJ in se zamoti s kakšno drugo stvarjo. Ne obremenjuj se, ker mislim, da pride za vsako enkrat čas, ko ji narava nameni :duda:. Pri nama je trajalo 1 leto, ampak uspelo je! Zato glavo pokonci, odmisli največjo željo in uspelo ti bo slej ko prej! Seveda pa upam, da vama je že uspelo in da :hudicek: M ne pride ta mesec! L.p. Honey in :duda: (12 t 3d)
|