Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ko test pokaže da si noseča!?? 15.5.2009 12:09:24
|
|
|
|
pajkica
|
Nič ti ni treba klicati, saj bo ta datum kar v redu, da se bo sploh kaj videlo. V katerem tednu previdevaš, da boš 3.6? Ker ponavadi pred 6,7 tednom se še nič ne vidi. In ja seveda, ČESTITKE za +
|
|
|
|
RE: ko test pokaže da si noseča!?? 15.5.2009 12:10:47
|
|
|
|
2mak
|
Čestitkeee!!! Jaz mislim, da ne rabiš nič klicat ginekologa, ampak greš takrat, ko si naročena. Do tega datuma se bo verjetno tudi srček že videl (koliko t boš takrat noseča?). Sedaj pa uživaaaaj teh čudovitih 9 mesecev!!!
|
|
|
|
RE: ko test pokaže da si noseča!?? 15.5.2009 12:11:09
|
|
|
|
tejčit
|
Najprej iskrene .Ti kar pokliči in povej da si naredila test in ti bo sama povedala kako in kaj.Lepo nosečnost ti želim
|
|
|
|
RE: ko test pokaže da si noseča!?? 15.5.2009 12:14:55
|
|
|
|
end1
|
čestitke , lepo nosečnost. jaz bi počakala do kontrole ko si naročena, sicer pa ti sama veš približno koliko si noseča, tam okoli 7 t se že lepo vidi. Jaz sem šla takoj kupit revijo nosečnost in jo v prvi nosečnosti stalno imela s seboj. srečno.
|
|
|
|
RE: ko test pokaže da si noseča!?? 15.5.2009 12:36:07
|
|
|
|
an...
|
joj punce najlepša hvala nimam pojma v katerem tednu,zadnjo sem imela od12.4.-17.4,predvideno ovulacijo okrog30.4.oz.1.5. G sem klicala se noben ne oglasi tako da bom probala v ponedeljek za vsak slučaj!!!! hvala vam zlate ste
|
|
|
|
RE: ko test pokaže da si noseča!?? 15.5.2009 12:43:03
|
|
|
|
5ra83
|
Njaprej čestitke za + . Nosečnost se računa od 1. dneva zadnje menstruacije, se pravi boš v nedeljo noseča 5 tednov (vsaj mislim) . Tam nekje pri 7. tednu bi se na UZ že moralo videt. Jaz bi na tvojem mestu poklicala ginekologinjo, če pa je ne dobiš pa pojdi tja in povej sestri. Lepo nosečnost ti želim.
|
|
|
|
RE: ko test pokaže da si noseča!?? 15.5.2009 12:59:11
|
|
|
|
PetraSkok
|
tudi čestitke v mojem imenu. Jaz bi vseeno poklicala in vprasala, ali pocakam do tega datuma ko sem narocena ali je potrebno prej pridit, pa bos sama videla kaj ti bodo rekli. Lepo in uspesno nosecnost ti zelim.
|
|
|
|
RE: ko test pokaže da si noseča!?? 15.5.2009 15:38:45
|
|
|
|
Zala01
|
IZVIRNO SPOROČILO: an... Živjo punce!!! Danes mi je test pokazal + končno!!!zanima me kako naprej, namreč to je moja prva nosečnost in sem kar iz sebe,....za ginek.pregled imam že od prej termin 3.6.;mislite da je bolje da pokličem in povem kako je na stvari, da me prej vzamejo ali??se opravičujem če preveč morim , ampak res nevem kaj naj Vaše izkušnje in nasveti so dobrodošli lp jaz bi ti tako svetovala...začni piti folno kislino (tifol, elevit,...),če jo slučajno že nisi..pa obvezno se nam pridruži na čveku pri januarčicah2010 ....pa čestitke seveda!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?