|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ko te prodajalka hoče nategnit za denar...
7.3.2008 12:25:11   
karmy
Pridem v trgovino, ravno neko malenkost kupim, ki je bila cca. 3€ in pri blagajni dam 20€, blagajničarka mi pa da nazaj 7€... pa rečem, gospa premalo ste mi vrnili.. pa me gleda ko tele v nova vrata, pa mi da še 2€, pa še enkrat rečem, da je premal, pa me spet gleda k ena budala... pa grem do njene poslovodje, in pride za blagajno in uredive tako da sem dobila svojih cca. 17€ nazaj...

Kura smotana me je hotla nategnit za 10€ user posted image  A se je vam že kdaj to zgodilo?

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ko te prodajalka hoče nategnit za denar...
7.3.2008 12:26:56   
Vrtnica79
Mogoče pa ne zna štetuser posted image user posted image ..........

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2008 12:34:12   
karmy
zakaj je pol tam če ne zna štet do 20?!user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2008 12:39:56   
Vrtnica79
Zato da lahko nevedneže okoli obrne in jih petriga

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2008 12:49:22   
gojska
a si ziher, da se ni sam zmotila. S temi euri se hiter zafrkneš.
Ziher je pa smotanauser posted image user posted image user posted image  zakaj recimo ti je dala pol še 2€, eh......... 

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2008 12:58:07   
žlička
ja se je zgodilo in ker ni hotela priznati krivde smo zahtevali, da je zakjucila blagajno in v njej je bilo viska toliko kot nam je manjkalo

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.3.2008 13:22:35   
Šarki
oooooooooooooooo poj bi pa folk mogu najraj k men hodit u trgovino. men je pa zmer mankal u blagajni user posted image user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.3.2008 13:27:46   
kjava
Pr men je blo isto sranje, sam da je bil prodajalec. Je blo 7 €, jest dam 20, on meni 8 nazaj. Je dal kovance za 3€ in bankovec za 5, namesto za 10. Jest koza nikol ne pogledam, ker ne znam prav hitro računat user posted image , sem pa prepričana, da je vedel, ker sem ga slišala, da je za mano rekel: am... Se nisem takoj obrnila in je bil pol tiho. Opazila sem pa šele v avtu, pa nisem šla nazaj, da ne bi pol jest izpadla, kot da jih hočem okol prinest.
Sej vem, da sem kjavauser posted image

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.3.2008 13:32:21   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: žlička

ja se je zgodilo in ker ni hotela priznati krivde smo zahtevali, da je zakjucila blagajno in v njej je bilo viska toliko kot nam je manjkalo

enako

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.3.2008 13:33:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

Kura smotana me je hotla nategnit za 10€ user posted image   

Dokler te je samo za denar hotela nategnit, je še dobro.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
7.3.2008 13:57:12   
Naja30
Ja, zadnje čase se mi redno dogaja. Zadnjič v dm-ju mi je dve stvari računala 8 evrov namesto 2,5 kolikor sta dejansko bili. Ko sem jo vprašala, kako to da je tak velik račun, se tud opravičla ni.
Ravno danes pa sploh nisem bila pozorna v trgovini pri naboljšem sosedu, ko me je nategnila za evro. Pa naj ga ima, baba user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.3.2008 14:20:18   
ona
najbolje,da plačujete s karticami,tam bo gvišnouser posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.3.2008 15:01:49   
ema82
Jst sem pa včeraj v hoferju kupila tri otroške okvirje po 5e,prodajalka mi je pa računala  4 okvirje,samo sem šele doma na računu videla.A mislite da mi bo vrnila 5e,če pridem in ji povem kj je bilo,samo ne morem ji pa dokazat da sem res domov nesla samo 3 kajne?kaj se da v tem primeru naredit?

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.3.2008 15:11:40   
rija
karmy.....tale kura smotana ma verjetno tudi kdaj težek dan, glavo polno misli in se enostavno ZMOTI, ZAMISLI....karkoli....v 99 % je to to.....in te noče nategniti....

samo ljudje ste tak negativno nastrojeni, da bi tele revice boge kar na licu mesta linčali.....

tudi jaz kasiram, pa se mi x-krat zgodi, da se zatračam s stranko, pa dam narobe ven.....pa se nasmejem, opravičim in stvar je rešena.....

p

...vox populi...

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.3.2008 17:24:00   
gojska
meni je v tušu v Luciji toliko zaračunala, da bi blo za dva piknika. 2Xšestorček pira, 2x čevapčiče 2x kotlete in 2xsladoled. Pa gledam račun in se lepo vidi da so 2x iste kodeuser posted image . A je imela pokvarjen tist senzor, al si je pa slučajno roka tako premaknilauser posted image  pri najdražjih stvareh.
Sem šla nazaj, je preverla kode in mi vrnila denar. Ne vem če se je opravičlauser posted image , mi je vseeno.

Pol sem pa razmišljala, pa saj ona nima nič od tega. Če kasira mora met dnar v blagajni. Pa moj reče sej dnar ma, roba je pa viška a ne. user posted image user posted image

Treba je pazit ene goljufajo, druge se pa preprosto zmotjo.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.3.2008 19:12:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

karmy.....tale kura smotana ma verjetno tudi kdaj težek dan, glavo polno misli in se enostavno ZMOTI, ZAMISLI....karkoli....v 99 % je to to.....in te noče nategniti....

samo ljudje ste tak negativno nastrojeni, da bi tele revice boge kar na licu mesta linčali.....

tudi jaz kasiram, pa se mi x-krat zgodi, da se zatračam s stranko, pa dam narobe ven.....pa se nasmejem, opravičim in stvar je rešena.....

p

S tem se pa popolnoma strinjam...

Pa so primeri ko majo res narobe vnešene kode...
Enkrat je enmmu gospodu pred mano zaračunala namest 1 gajbe pira... kar 6 gajb...
Pa nenamerno. Pa stric bi še kr plačal... pa se je trgovki ful čudno zdelo taka cena...

ma se zgodi... greš nazaj, poveš... pa se vse uredi...večinoma.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
7.3.2008 19:29:22   
Rubin.
Pol sem pa razmišljala, pa saj ona nima nič od tega. Če kasira mora met dnar v blagajni

Jaz tudi mislim, da ni bilo namerno, samo bi lahko bile blagajničarke bolj pazljive, no sej ene so, še enkrat pogledajo na račun, ali pa dvakrat denar, sam to je odvisno tudi od tega kakšen človek je.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.3.2008 19:34:21   
ninataja
Karmy, si imela še srečo da si takoj ugotovila, jaz nisem (http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2522751) ...
Kaj čmo ... Zato pa sedaj VEDNO postojim pred blagajno ko mi vrne denar, če že plačujem z gotovino, in lepo preštejem.  

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.3.2008 20:46:50   
lotoska
Pa ne pozabite samo denarja štet, tud račun je treba prečekirat kaj je na njem. Meni so v Interšparu na Viču že VEČKRAT narobe računali artikle, seveda v svojo korist. Ta prvič pridem domov in ugotovim da imam na računu 2 paketa radenske, kupila sem pa samo enga.

< Sporočilo je popravil lotoska -- 7.3.2008 20:47:02 >

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.3.2008 21:20:27   
hmm...
Jaz pa imam takšno grdo navado, da če so recimo takšne številke 2,43€ se mi niti ne da pogledat koliko mi je vrnila.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.3.2008 23:16:52   
BUŠICA
sem vidla eno natakarico ki ne izdaja računa za kave,tisti evri grejo kar mimo blagajne v eno šalčko zravn.

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.3.2008 10:10:19   
ninataja
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

sem vidla eno natakarico ki ne izdaja računa za kave,tisti evri grejo kar mimo blagajne v eno šalčko zravn.

Pa tudi če ti ga izda in ga ti ne vzameš ko oddideš, ga ona vzame in ga spravi v eno škatlo, kjer ga kasneje šefi stornirajo ... Ali pa ga sama porabi za naslednjič (če kdo isto naroči) ... Zviti so user posted image

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
8.3.2008 12:29:48   
Anonimen
Samo da ne boste vedno mislile, da prodajake to zanalašč počnejo. Vsak se zmoti, tudi prodajalka, je pa seveda profesionalno, da svojo napako prizna, se opraviči in napako popravi. Seveda obstajajo tudi taki, ki pospravijo v svoj žep, večina pa je povsem človeških.
In po drugi strani je tudi veliko strank, ki si zmislijo in zahtevajo nekaj, kar jim ne pripada. Meni se je npr. zgodilo, da je ena gospa prišla z eno knjigo v prodajalno, brez računa seveda in zahtevala, da knjigo vzamemo nazaj in ji vrnemo denar. Ker da smo ji baje v točno tej prodajalni (to je trdila za sveto) prodali to knjigo, ki pa ni prava. Pa sem vedela, da te knjige pri nas nikoli nismo prodajali, kar sem ji pokazala tudi v računalniku (vsak artikel, ki pride in gre iz prodajalne, se zabeleži). In je še vedno težila s svojim in grozila z zvezo potrošnikov, pop tv,.. In bi rekla, da je ta teta pač zamešala prodajalne, ampak je že prej poskušala s podobnimi fintami user posted image user posted image user posted image .

Se mi je npr. zgodilo, da je en gospod rekel, da sem mu vzela 5000 sit preveč, ker jih ni našel v denarnici. Bila sem prepričana, da temu ni tako. Nikoli v življenju nisem ukradla ničesar. Pa sva se zmenila, da me po končanem dnevu pokliče, če bo višek, bomo itak videli, da sem naredila napako. Me ni poklical, čez en mesec pa pride nazaj, če se ga spomnim. Se ga nisem, dokler mi ni povedal zgodbice in še, da je 5000 sit našel doma na mizi, da jih je pozabil vzeti s sabo in se mi opravičil. Edini, ki se je meni opravičil. Od vseh strank. Pa je bilo takih in podobnih dogodkov, ko nisem bila jaz nič kriva, veliko. Približno enako kot ko sem res jaz naredila napako, le da sem se vedno opravičila.

(odgovor članu ninataja)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
10.3.2008 22:11:13   
Naja30
Seveda se zgodi, saj smo vsi ljudje. Pri meni konkretno se ni zgodilo, ker je imela slab dan. Pred mano je še denar štela, ampak ker sem se zraven še tamali posvečala, pač nisem bila pozorna.
Po toči zvoniti je prepozno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
13.3.2008 6:52:34   
_andreja_
no v eni izmes vodilnih slo. trgovin  se ves višek prikazuje, če imaš full višek moreš se sam toliko iz svojega žepa odšeti, če je minus moreš sam iz svojega žepa odštet...če kaj premalo račinaš (npr. bedrca imajo 1,250 kg ti računaš kilo, poslovodja to vse vidi in moreš sam plačat....prodajalke nimajo nič od tega, če vas namerno ali nenamerno oguljufajo....

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?