Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ko ste zagledale veliki plusek? 5.5.2010 14:13:00
|
|
|
|
Rakica_80
|
A si noseča? Jaz še ne vem kako to zgleda, žal, ti pa povem ko zanosim Jaz bi verjetno raztrobila celemu svetu Srečno
|
|
RE: ko ste zagledale veliki plusek? 5.5.2010 14:18:41
|
|
|
|
sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zanima me na kakšen način ste povedale da ste nosečke svojemu možu oz. bodočemu očku? Sva plusek zagledala skupaj. In kako se je potem vaša najlepša izkušnja odvijala, starši, babice, dedki, tete, strici,.... in kako so to sprejeli v službi ter kdaj ste v službi sporočile? Enim sva povedala, da bo njun 1. vnuk dobil bratranca ali sestrično, drugim pa sva sporočila, da bosta prvič postala dedek in babica. V službi sem povedala po pregledu NS. Nobene posebne reakcije, sem delala v firmi, kjer nas je več opravljalo enako ali podobno delo in ni bilo vzeto kot kakšna katastrofa, če me ne bo, nobenega navdušenja pa tudi ni bilo (tudi ni bilo pričakovano - navdušenje, namreč).
|
|
|
|
RE: ko ste zagledale veliki plusek? 5.5.2010 16:25:22
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zanima me na kakšen način ste povedale da ste nosečke svojemu možu oz. bodočemu očku? In kako se je potem vaša najlepša izkušnja odvijala, starši, babice, dedki, tete, strici,.... in kako so to sprejeli v službi ter kdaj ste v službi sporočile? Nosečnost je bila načrtovana, ker sem morala prej opraviti par posegov. Test sem naredila 25.maja. Moj je bil glih na službeni poti. Ko je prišel zvečer domov sem mu pred nos pomolila test. Sledilo je seveda veliko veselje. Mojim sva povedala par ur pozneje. Njegovim (staršem, sestri) za vikend. Dobre prijateljice so izvedele v par dnevih. V službi so itak vedeli, da delava na naraščaju in so sprejeli čisto normalno. Povedala sem pa dokaj hitro, ker sem z 12. tedni pristala na bolniški in potem sem bila doma skoraj dve leti.
< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 5.5.2010 16:26:44 >
|
|
|
|
RE: ko ste zagledale veliki plusek? 5.5.2010 18:21:07
|
|
|
|
sami0804
|
Glede na to,da sem imela IVF,so za prvega otroka vedeli dobesedno vsi,s katerimi sem bila v stiku(novice se hitro širijo,predvsem na vasi). Prvi transfer z pingotom je bil neuspešen in zato sem pri naslednjem raje modro molčala...Ker sem pa bolj okrogla in rok sem imela februarja,večina sploh ni pogruntala,da sem noseča.Sama pa mogoče prav zaradi prve nosečnosti,ki je bila več ali manj javna od prvega dneva,nisem hotela kaj preveč razlagat kako in kaj.No,če ne bi doživela,ne bi verjela,da je kaj takega možno:ko sem po porodu hodila na sprehode,so me ljudje ustavljali in spraševali,čigavega otroka čuvam .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2010 11:05:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ko ste zagledale veliki plusek? 6.5.2010 12:27:27
|
|
|
|
_sanja_*
|
Z mojim sva skupaj delala test Tudi moja sestra je z nama čakala na rezultat Mojim staršem sva povedala takoj za tem, in že so nazdravljali Njegovim pa kakšen teden zatem, in so se vsi jokali, pa ne od sreče, ampak od žalosti, ker se je svakinja razjokala, češ da ni fer, da lahko jaz zanosim tako kmalu, ona se pa dolgo že trudi. Je blo kot na pogrebu, tak da so mi konkretno pokvarli trenutke veselja. In ko bom drugič noseča, jim sploh povedla ne bom. Prijateljicam sem tudi takoj povedla Sem mogla raztrobit, tak sem bla vesela
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Prva zanositevagnesKako hitro ste zanosile?Se je kar zgodilo brez načrtovanja (
30%)
1 do 3 meseci poskušanja (
36%)
4 do 12 mesecev poskušanja (
14%)
1 do 2 leti poskušanja. (
7%)
Več kot dve leti poskušanja. (
7%)
Nikoli. (
7%)
Število vseh glasov: 585Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!