|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ko preraste banjico...?
30.5.2006 14:09:45   
cuma
Zanima me, kje kopate svoje dojenčke, ko prerastejo banjico in če nimate doma velike banje. Mi imamo tuš kabino (navadno) user posted image . A se kdaj z dojenčkom tuširate?
Hvala!

Lp cuma
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ko preraste banjico...?
30.5.2006 14:18:56   
anckabancka
Tudi naš user posted image je že zdavnaj prerastel banjico. Kupila sem mu eno v Šparu na Viču od firme Curver, tako ovalno in je super. Natočim mu vode skoraj do roba, da jo ima do pod pazduhe in mali sedi noter, tudi vstane in veselo čofota.

Banjico pa sem postavila v tuš kabino in je prav super, ker mi ni treba brisati celega stanovanja, kot prej.user posted image user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.5.2006 14:30:04   
Dadi
Pri nas smo naredili tako kot pri anckibancki. Eno navadno ovalno banjo za 3 jurje, pa vode not pa je veselje. Pa še kabino lahko zapreš če preveč čofota. Jaz sem dala na dno take banjice še nekaj tistih podstavkov za milo ki se prisesajo ( take ribice sem kupila v neckermanu) da ne drsi.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.5.2006 14:31:08   
babylove
Ko smo bili na dopustu, sem ga ves mesec tuširala, ker ni bilo kadi v kopalnici. V tuš kabino sem dala na tla veliko brisačo, da se ni drselo, potem pa malega noter in to je to.

Morda pa lahko tudi v tuš kabini naliješ malo vode, če je dovolj globoka zadeva (kakih 5 cm, toliko ravno, da notri sedi in račke okoli plavajo). Če ne gre, pa daj kakšen večji škaf v tuš kabino.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.5.2006 14:42:11   
katjandraž
Prijatelji imajo v tuš kabini bazenček, takšen navaden, plastičen, za napihnit. Res imajo večjo tuš kabino kot je običajna, vendar najbrž prodajajo tudi majhne bazenčke. Njim se super obnese, pa ima njihov fant že 3 leta in pol.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
30.5.2006 15:36:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.5.2006 15:40:57   
Jessy
Jaz sem jo dolgo kopala v banjici, čeprav je bila že premajhna. Ko je že sedela, sem jo kopala sede, potem pa okrog 8. meseca prešla v tuš kabino. Z zamaškom zamašim banjo in natočim vode skoraj do roba, potem pa njo notri dam. Je zelo zadovoljna, ker ima veliko prostora, pa škropi in se igra.
mi smo vzeli to varianto, tuširamo se pa samo na koncu, da se "splaknemo", pa še to naštimam čist malo vode, da res ne teče pod pritiskom, saj se ga drugače boji.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.5.2006 16:56:38   
kofetek2010
mi imamo, kljub temu, da imamo kad, takšno banjico kot anckabancka - notr ji dam fliperja in lepo sedi in se igra z ribicami user posted image  

se mi ne ljubi kadi polnit z vodo in je banjica prava rešitev user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.5.2006 17:24:22   
Anonimen
Jaz sem se kopala z njim, dokler ni shodil. Sedaj se kopa sam.

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.5.2006 17:32:38   
cuma
Trenutno je sicer še nekako ok. naša banjica (največja iz BC), je pa preozka, da bi lahko noter pipopala Fliperjauser posted image (Ema ga je dobila za darilo) in predolga, da bi jo dala v tuš kabinouser posted image . Flipper pa se v naši tuš kabini ne pripopa(kar bi bila dobra rešitev), ker imamo reliefno dno user posted image !

Kakšne pa so mere te Curverjeve banjice? Na njihovi web site je nisem našla...

Sej, če ne, pa bo Ema ko Čuri Muri iz Afrike user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
30.5.2006 17:35:12   
kofetek2010
čaki, jo grem zmerit user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.5.2006 17:39:40   
kofetek2010
dolžina: cca. 68 cm
širina: cca. 47 cm
višina: cca. 24 cm
to so skrajne zunanje mere user posted image   naš fliper je moder in paše notr, res, da se ne prifiksira čist trdno, a čist dovolj, ker sem itak non-stop zraven user posted image

nisem čist zihr, a se mi zdi, da je bila cena zanjo 1500/2000 sit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
30.5.2006 17:51:04   
Anonimen
dolžina: cca. 68 cm
širina: cca. 47 cm
višina: cca. 24 cm

ja, jaz imam isto curver banjico, v bistvu škaf ali kaj, istih mer. Jaz imam to za prenašanje perila.

Neposredna povezava do sporočila: 13
30.5.2006 17:59:21   
Marogica
Sem sama isto spraševala pred ca 1 letom, ker tudi sami nimamo banje, temveč tuš, ki pa je na srečo malce višji in lahko malo več vode noter natočim. Kot so punce že takrat napisale, naj uporabim škaf ali pa brisačko pod ritico(da ne bo drselo) in ga enostavno stuširam. Midva sva uporabila drugo varianto in je vse ok.
Bi pa bilo seveda bolj luškano, če bi takšen malček imel banjico, pa kaj hočeš-
Še to, sem nekajkrat poikusila, da bi se z njim stuširala, in je bilo vse lepo in prav, dokler nisem hotela ven izpod tuša. Oba mokra, mali na rokah, kako naj vzamem brisačo, za koga najprej......user posted image user posted image  Mi je enostavneje, da pač čepim poleg tuša in ga umivam.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.5.2006 19:39:59   
Annny
Naša se najraje tušira in ležanja v veliki banji sploh ne marauser posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.5.2006 20:14:33   
anckabancka
Curver banjica je bila v Šparu 1500 sit.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.5.2006 20:51:05   
lelaval
Jaz sem mojadva kopala kar v tuš kabini - imamo kar globoko, tako, da ni bil problem.
Če ne dobiš primerne plastične, pa kupi bazenček za napihnit - tega jaz uporabljam na dopustu (ker so samo tuši).

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.5.2006 22:05:57   
Barči78
Pri nas pa mož zleze skupaj z njo v banjo, jo umije, jaz pa vzamem ven in oblečem.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 18
31.5.2006 22:08:55   
cuma
Hvala punce!!!
Bom šla pogledat v Špar za ta curverjev škaf user posted image ,
drugače pa je rekel moj mož, da je v Obiju videl črn plastičen škaf za malto user posted image  ! user posted image  moški ...
Lp cuma

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.6.2006 0:34:56   
Pajaca
ha ha očitno smo mi ene izjeme. Tavelka (2 leti) se sicer tušira, ampak včasih se pa hoče v banci umit. Mam pa eno od bebe jour in sicer še celo na stojalu je, pa jo pač tam umijem, čist lepo se not usede in igra z račkam (no ja cela kopalnica je mokra). Pol pa ko se mi ne da čakat zraven namočim še tamalčka in sta oba v banci in se jima ful fajn zdi, pa se brcata pa špricata pa to. Tko da res ne vem kako je vašim malim otročkom ratal prerast banco k jaz naenkrat v ne ravn velki banci skopam oba otroka naenkrat brez problemov??????

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.6.2006 10:35:10   
cuma
Pajaca user posted image !
Problem je naslednji:
Ema še ni tak user posted image , da je ne bi mogla spravit v banjico....Finta je v tem, da bi med kopanjem rada malo ležala,malo sedela, brcala na vse strani.... zato izgleda njena sobica (kjer sva jo do sedaj kopala na mizi), kot da bi jo zalil Tsunami user posted image ! Platna z živalicami, ki sem jih delala med nosečnostjo so postala akvareli user posted image ...

Skratka: Zadnji čas je, da dogajanje preselimo v kopalnico...in če smo že tam, razmišljamo kako izvajati kopanje, da bi bilo vsem trem najbolj udobno.

Zaključek:
Ema bo v svoji banjici na tleh, jaz in mož pa ob njej na kolenih user posted image .

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.6.2006 8:52:55   
Tiamo
Jaz imam tudi tuš kabino, in kot je ena že omenila, sem kupila bazenček za napihnit in se lepo kopa v nejm. Na koncu jo pa stuširem. Nalin, kaj so rekli v materinski šoli?, da do enega leta se ne tušira user posted image , da jih pikce bodejo. Jaz sem hodila na DIF na plavanje z dojenčki in sva se skoz tuširali tam pri 5 mesecih, so prav povdarili, da se morajo navaditi na tuš in na pikice...samo nekaj je pa res, da ne uporabljaš najmočnejšega curka, to še mene bode!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.