patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: asyka Jaz ti predlagam pogovor s partnerjem. Naj ti pove v čem je problem. Je problem, ker nisi več fit kot pred nosečnostjo, je problem ker zaradi otrok ni več časa zanj, ni več tiste prave intime, ali pa ima v najslabšem primeru drugo?... Tudi meni se zdi normalna rešitev v prvi vrsti pogovor. Sama ti lahko na primeru, ki ga dobro poznam, da pri moških žal videz še vedno pomeni veliko. To je tako posplošeno napisano, saj nikjer ne piše, da so vsi moški isti in da po drugi strani vsem ženkam dol maha, kako zgleda njihov dedec- sama si spodaj napisala, da ti tvoj ne bi bil privlačen, če se bi zredil za 20 kg. Ampak v večini primerov zelo dobro tolerirajo vse posledice nosečnosti, dokler zaradi nosečnosti in materinstva pred sebe ne dobijo popolnoma druge ženske, kot je tista s katero so začei svojo partnersko zvezo. Poznam tak primer in tudi vem, da je pri njima spolnost dobesedno crknila. Vendar je problem v njej, absolutno in samo v njej. Ja samo v njej je problem..on ji je najverjetneje skoz dajal vtis, da se mu zdi lepa, privlačna, ves čas jo je spodbujal, da bi spravla kakšen kg dol s tem, da se je skupaj z njo ukvarjal s športom, skupaj z njo delal na tem, da bi bila taka kot pred nosečnostjo...ona pa se je šla kar iz dolgega časa zrediti..ja ti packa no! Zredila se je za 20+kg, se zapustila in na videz jih kaže zaradi vsega skupaj bistveno več. On je bil in je še iskren do nje, da ga takšna kot je ne privlači in da želi, da nekaj ukrene. Ja in ona hop v fitnes, da se bo njenemu tipsonu spet povrnil spolni apetit do nje.Ni kaj človek je zrel za medaljo, ker ji je iskreno povedal, da ga ne privlači več, ker je debela in ker ji je rekel, da naj nekaj naredi na tem. Še sreča, da ima njega, ker se sama ne vidi v ogledalu in je ne tiščijo hlače v pasu Da nima časa zaradi otrok je brezvezen izgovor, ker je brezposlena, otroka pa oba v vtrcu in šoli. Kljub vsemu je sicer ni nikoli prevaral, ampak vsi pa vemo, da ni srečen v zvezi, posledično niti ona. Ja še ena medalja. Človek je res kreposten za dol padit. Zagotovo se grozno mečejo za njim on je pa trden kot skala in ostaja zvest svoji ženi in ji iskreno govori, da je za to, da bi šel z njo med rjuhe , žal predebela. Pa punca ne ukrene nič, ampak samo razlaga kako je boga, da je partner ne povoha več. Žal, tudi sama zase upam trditi, da mi moj partner, če bi pridobil 20+kg težko pridobil od mene enako pozornost kot jo ima sedaj. Enostavno ti mora biti oseba še vedno seksualno privlačna, da si je poželiš. Hja no, iskreno upam, da bo imel tvoj takrat, ko mu bo skočilo par kg gor, že kakšno v rezervi. Kajti pri vama se bo zaradi tvoje brezpogojne ljubezni do njega ( ki se konča takrat, ko se partner zredi), pač na zakonski postli začela nabirati pajčevina. Zato prični ugotavljati kje je problem. Prepričana sem, da te še vedno ljubi, ampak če želiš vezo obdržati prični ugotavljati kje tiči zajec. Moški bo le redkokdaj pričel z dejanskim ugotavljanjem zakaj in kje je problem. A res? Znaš biti nekoč v življenju še krepko presenečena.