Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ko moški nočejo od doma 6.11.2005 23:45:47
|
|
|
|
kapica
|
Ja saj ce tako premislis imajo prav . Dokler se mama za njih vse naredi, zakaj pa bi se temu odrekli. Po moje ima vsak svoje ambicije; tisti ki gledajo na to kako bi cimbolj poceni in lahko skozi zivljenje prisli, in tisti ki se zelijo cimprej na svoje noge postaviti. Ja ja , taksni so, moski ...
|
|
RE: ko moški nočejo od doma 7.11.2005 7:31:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, vsi razen mojega. Moj je pa kar pograbil priložnost, da je šel k meni. Najprej je prespal pri meni vsako soboto, pol tem že ob petkih, potem že 4x na teden (čeprav je hodil še v srednjo šolo. Potem je pa kar živel pri nas doma (imela sem dost veliko svojo sobo), to je blo kr kake tri leta, no, dve leti sva pa že na svojem, sicer v podnajemniškem stanovanju, ampak noben od naju ne bi šel več nazaj, ne k njegovim, ne k mojim.
|
|
|
|
RE: ko moški nočejo od doma 7.11.2005 7:58:15
|
|
|
|
tijana
|
midva pa živiva pri nas. vendar imamo ločena gospodinjstva. drugače sploh ne bi ostala doma. da pa bi bila pri tašči? ni šans, pa čeprav se super razumeva. ampak vsak na svojem. tako so odnosi dobri. manj se vidimo rajši se imamo. s selitvijo njega k meni pa ni bilo nobenih problemov. na srečo ni mamin sinček.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?