Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ko je slečen noče na kahlico 1.9.2007 19:57:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Očitno še ni pripravljen. probaj ga odpeljeti v trgovino in naj si sam izbere kahlico. Nam je to palilo in od takrat smo dobesedno ne čez noč ampak čez sekundo suhi. Jaz sem ga peljala v Špar, ker tam poleg kahlic ni nobenih drugih igrač. Sem mu pokazala par kahlic (je mislil, da so poganjalčki), nakar si je izbral račko in jo vlačil čez cel Špar. Sem mu pa govorila, da se tu kaka in lula. In ko smo prišli domov se je vsedel in lulal in kakal. Pa na začetku sem ga tako zadržala gor, da sem mu vneto knjigico razlagala.
|
|
|
|
RE: ko je slečen noče na kahlico 1.9.2007 20:19:53
|
|
|
|
srki
|
Kaj pa če bi kar stoje v kahlico lulal? Mogoče ne bi šlo ravno vse v kahlico, nekaj pa že .
|
|
|
|
RE: ko je slečen noče na kahlico 1.9.2007 22:55:09
|
|
|
|
lex
|
mojemu bratu bi noge polomil prej, preden se bi on vsedu na kahlo, na wc pa je šel brez problema. Probaj. Sicer pa ga ne sili preveč, moj je star 2,5 leti pa se zdaj navajama na kahlico. vse ob svojem času.
|
|
RE: ko je slečen noče na kahlico 1.9.2007 22:56:35
|
|
|
|
Luckica
|
Mi pa sploh nimamo kahlice,hodi na wc.Poskusite tudi vi
|
|
|
|
RE: ko je slečen noče na kahlico 1.9.2007 22:59:13
|
|
|
|
kofetek2010
|
Naša tud noče z nago rito na kahli sedet - si jo je sama izbrala. Pa kupila sem nastavek za WC s stopničkami - hodi gor in dol, a vsest se noče. Je ne silim in prepričujem, bo že...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?