|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ko je slečen noče na kahlico
1.9.2007 19:13:52   
FORZA
No že nekaj časa hočem svojega malčka (18 mesecev) navaditi na kahlico. Imava pa take težave, da ko ga slečem in mu kažem kako še sama sem se usedla nanjouser posted image da bi videl zakaj se gre, vendar ne pa ne. Raje se mi po tleh polula samo v kahlico ne.
Ko se že jas naveličam ga oblečem in tale moj fakinček se ko je oblečen lepo vsede na kahlo in se mi smejiuser posted image

In kaj mu naj nič je kar navihan user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ko je slečen noče na kahlico
1.9.2007 19:57:42   
Anonimen
Očitno še ni pripravljen. probaj ga odpeljeti v trgovino in naj si sam izbere kahlico. Nam je to palilo in od takrat smo dobesedno ne čez noč ampak čez sekundo suhi.

Jaz sem ga peljala v Špar, ker tam poleg kahlic ni nobenih drugih igrač. Sem mu pokazala par kahlic (je mislil, da so poganjalčki), nakar si je izbral račko in jo vlačil čez cel Špar. Sem mu pa govorila, da se tu kaka in lula. In ko smo prišli domov se je vsedel in lulal in kakal. Pa na začetku sem ga tako zadržala gor, da sem mu vneto knjigico razlagala.

(odgovor članu FORZA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.9.2007 20:19:53   
srki
Kaj pa če bi kar stoje v kahlico lulal? Mogoče ne bi šlo ravno vse v kahlico, nekaj pa žeuser posted image .

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.9.2007 22:55:09   
lex
mojemu bratu bi noge polomil prej, preden se bi on vsedu na kahlo, na wc pa je šel brez problema. Probaj.

Sicer pa ga ne sili preveč, moj je star 2,5 leti pa se zdaj navajama na kahlico. vse ob svojem času.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.9.2007 22:56:35   
Luckica
Mi pa sploh nimamo kahlice,hodi na wc.Poskusite tudi vi

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.9.2007 22:59:13   
kofetek2010
Naša tud noče z nago rito na kahli sedet - si jo je sama izbrala. user posted image

Pa kupila sem nastavek za WC s stopničkami - hodi gor in dol, a vsest se noče. user posted image  

Je ne silim in prepričujem, bo že... user posted image

(odgovor članu Luckica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.9.2007 8:58:31   
Jessy
Jaz sem jo hotela pri 23-ih mesecih odvaditi od kahlice, pa mi je isto počela, kot ti praviš. Sem prenehala z odvajanjem do nadaljnega. Zdaj je stara 25 mesecev in že sama prinese kahljo in pravi, da bi lulala, nakaj se pusti tudi sleči in se tudi polula v kahljo. Je pa res, da se to zgodi 1x na teden in nič več. Res je nočem siliti. Bo že.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?