Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ko ima hudič mlade..... :( 19.9.2010 20:23:58
|
|
|
|
DaisyE
|
Ti kar razbij neki, ampak mogoč boljš da greš ven, ne doma razbijat, da se ne boš jutr še zaradi tega sekirala. Pa ne se dat!
|
|
RE: ko ima hudič mlade..... :( 20.9.2010 18:33:51
|
|
|
|
smeška83
|
Te čisto razumem in držim pesti za čudež in boš kmalu
|
|
|
|
RE: ko ima hudič mlade..... :( 20.9.2010 18:44:39
|
|
|
|
divans1
|
|
|
|
|
RE: ko ima hudič mlade..... :( 20.9.2010 19:25:53
|
|
|
|
Hope2
|
Lej za vsakega enkrat posije sonček in tudi zate bo, samo pozitivno bodi naravnana . Sem bila na istem, en kup hudičev in hudičkov, ko sem že mislila, da je konec, pa drugi še hujši, pa tretji še hujši. Ma ni da ni. Ko že misliš, da tam gor noben nič ne gleda nate, ti pa končno posije sonček in po 6 letih muke, sem zanosila. Zdaj lahko samo rečem, vse je nekako bilo z namenom in hvala bogu, da nisem prej zanosila, ker bi je endometriza že skor zaprla črevo in takrat bi bile prehude posledice, da ne govorim, da bi lahko prekinili nosečnost, da bi mene rešili. Pa tu je še mnogo več punc, ki so dale še mnogo hujše kalvarije skozi, pa je na koncu sonček prišel v vsem sijaju. Četudi se ti zdi tako črno vse skupaj, verjemi, da bo en dan bolje . Do takrat pa samo . naj te sonček čim prej obišče drži se
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 20.9.2010 19:30:50 >
|
|
|
|
RE: ko ima hudič mlade..... :( 20.9.2010 20:10:01
|
|
|
|
becky
|
hvala vsem za spodbudo ;) sej jaz sploh ne razmišljam o tem, da ne bom , ampak pač ne bom še takoj. to je to. sam, razkuri te pa. bomo pa pol tolk bolj cenile/cenili našo srečo, a ne?
|
|
RE: ko ima hudič mlade..... :( 22.9.2010 18:42:27
|
|
|
|
smeška83
|
Bomo, bomo
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?