|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koža po prenehanju KT
30.6.2006 10:57:37   
ancka1
Vprašanje/mnenje ni konkretno o zanositvi, vendar upam na kakšen odziv. V puberteti sem imela precej problematično kožo in sem začela jemati KT Diane 35, ki so situacijo skoraj v celoti izboljšale. Sedaj sem po 7 letih prenehala z jemanjem (v upanju na čimprejšnjo zanositev), koža pa se je hitro bistveno poslabšala. Mislila sem, da po 7 letih res ne bom imela več težav s tem.
Ali se je morda še katera spopadla s podobno težavo? Ali ima katera kakšen učinkovit plan B za izboljšanje kože.
Hvala in LP.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koža po prenehanju KT
30.6.2006 11:12:23   
Lari
Jaz sem imela iste probleme. Imela sem probleme s kožo., jemala tabletke DIane 35, koža super, sem jih vmes nehala, spet obup. Sami mozolji. Spet začela, spet super, potem sva pa z mojim dragim rekla, mal pavze, in sem v 3 mesecih zanosila, koža še vedno super in tudi sedaj leto in pol po porodu imam čisto kožo, čeprav ne jem tabletk. Tako da če boš kmalu zanosila, bi ti morala nosečnost popravit kožo. Al pa tud ne. Odvisno od kože.

Sem pa jaz kakšen mesec nazaj zamenjala gel za umivanje, sem kupila enega poceni in sem bila v enem tednu spet mozoljasta. Zato prisegam na Eucerin, čistilni gel za nečisto kožo, ki mi je kožo spet popravil. Poskusi še s tem gelom. Meni je super.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

LP.

Lara in Jan, moja sončka.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2006 11:16:13   
soncece24
JAz mam tudi odkar sem nehala diane 35 jest kožo za zjokat. S tem da prej nisem nikoli mela težav s kožo. Ne vem zakaj mi je moj G dal te tablete, če bi vedela, da bom zdaj čist adijo s kožo jih sigurno ne bi jemala. 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Lari)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2006 11:29:28   
srki
Jaz sem imela pred nosečnostjo tudi bolj nečisto kožo. Potem sem začela jemat KT-Cilest, koža se mi je vidno popravila in ravno tega me je strah, kot pišeš ti, da bi se mi po prenehanju jemanja KT spet poslabšalo. Mozoljasta koža res ni prijetna. Saj še dobim kak mozolček, ampak sprememba je res očitna.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2006 11:55:27   
ancka1
Hvala punce. Očitno nisem osamljen primer. Zanositev pa na kožo baje lahko vpliva full pozitivno, ali pa zadevo še poslabša. Bom pač morala v zakup vzeti situacijo. Sem pa ravno naročila preparate od kozmetike Murad, ki sem jo tudi že prej uporabljala in je res učinkovita. Upam na uspeh. Priporočam tudi ostalim.
Vsem vam želim lep vikend!!!!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2006 13:36:18   
kapica
Moja prijateljica je imela oz. ima isti problem.  Je rekla da je po nekaj letih jemanja KT mislila da naredi malo pavze, da si telo opomore, pa je cez dva meseca spet zacela jemat, ker je bila koza obupna.
Jaz na sreco nimam teh tezav.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.6.2006 13:44:57   
školjka
Živjo!
Tud js sem mela obupne probleme s kožo po prenehanju KT. Kozmetika mi ni nč pomagala, tud pr dermatologu sem dobila kreme pa nč, edino kar mi sedaj pomaga so tablete FEMIDAN, ki se jih kupi v lekarni. So res super, sedaj jih jem tretji mesec in imam skor že čist čisto kožo. Upam da sem kaj pomagala.
Lep dan

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.6.2006 14:34:22   
Pandica
Školjka,

a lahko te tabletke Femidan jemljes tudi, ce nacrtujes user posted image  ?

Ker vem,da ene tabletke,ki sem jih jaz dobila nekoc pri dermatologinji za kozo so skodljive za otroka,ce je na poti in mi je strogo zabicala,da,ce zelim zanositi ne smem jesti teh tabletk.
Tako,da zdaj jih ne vec,ker delamo na user posted image

Lep vikend vsem

(odgovor članu školjka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.6.2006 15:03:58   
školjka
Pandica
lahko jih ješ če načrtuješ, ker so mislim da naravne, sam dopolnilo prehrani, pa se jih dobi brez recepta. Tud men je dermatolog reku da lahk dobim neke tablete, pa ne smem v tistem času zanosit, zato se za njih nisem odločila. Pri teh pa ni problema.
Lp

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.6.2006 15:19:57   
*tasika*
Jaz sem po prenehanju KT imela obupno kožo - po vratu in po čelu se mi je pojavilo ful aken. Bila sem kot najhujša pubertetnica user posted image . Trajalo je pol leta, da se je stanje normaliziralo. Vendar sem mi še sedaj (2 leti po prenehanju) pojavljajo akne.
Ampak kljub temu tablet ne mislim več jemat!

(Pred jemanje KT pa nisem imela težav s kožo in sem v času pubertete imela skupaj max. 10 aken na obrazu; pa še te so bile komaj vidne...)

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.6.2006 15:39:36   
ANA_P
no, tudi jaz sem imela težave z aknami po prenehanju jemanja KT. Prej v puberteti sem imela vedno lepo, čisto kožo, po prenehanju pa sem imela malo več kot pol leta akno na akno. pa še nekaj: pa ,,potrebna,, user posted image sem postala tak, da me je moj komaj folgaluser posted image user posted image user posted image . Noo in od takrat še dobivam vedno pred M mozoljčke.
To deljao vse hormončki, ki smo jih zaužile z jemanjem KT.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.6.2006 20:25:32   
pot
Tudi jaz imam 1 leto po prenehanju z Diane 35 še vedno težave. Še večje, kot pred jemanjem, kar se tiče obsega, kamor so se naselili vsiljivci. user posted image
Morda se malenkost izbolšuje, samo bom raje tiho, preden se spet kaj poslabša.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.7.2006 9:33:22   
ancka1
Teli hormončki pa naredijo zmedo!!!!
Hvala vsem za odgovore. Sporočim kakšen bo učinek z Murad kozmetiko.

LP

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.9.2008 21:00:24   
cofk
kaj pa kilogrami...ste po prenehanju shujšale ali se zredile?

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.9.2008 21:01:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ancka1

Ali ima katera kakšen učinkovit plan B za izboljšanje kože.

Ja, user posted image . user posted image  No, šalo na stran, res pa je da sem imela samo v nosečnosti popolno kožo. Ni sicer ravno zelo problematična, ampak takrat sem imela pa res porcelanasto. user posted image

(odgovor članu ancka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
9.9.2008 7:45:58   
pikipu
V puberteti in kasneje nikoli nisem imela večjih težav s kožo. Ko sem prvič jemala KT in jih potem nehala , se na koži ni skoraj nič poznalo, po tem sem zanosila in koža je bila med nosečnostjo prekrasna. Po porodu sem čez nekaj časa spet začela jemat KT (Femoden), zdaj jih že 10 mesecev ne jemljem več in koža je ves čas mozoljasta kot pri kakšni pubertetnici. Mozolji se mi vedno pojavijo približno deset do sedem dni pred (ne)pričakovano M. Edino ta mesec se je pojavil samo eden in še ta je hitro zginil.

Mogoče se ti bo koža počasi sčistila sama od sebe, ko se bojo hormoni uravnovesili. Srečno!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.9.2008 8:38:14   
cuddy
ojla punce.
No še jaz povem mojo izkušnjo oz sestrino.
Tudi ona je jemala Diane 35 več kot 7 let. Diagnoza Acne vulgaris. V času jemanja je bilo vse OK.
Ko je prenahala je bilo zopet slabše. Med nsoečnostjo tako tako, malo bolje mal slabše. Potem zopet začela je bilo spet OK, in sedaj med drugo nosečnostjo zopet slabo.
Stara bo 31 let.
Nekatere imajo/imate srečo da ste se jih rešile z nosečnostjo, pri moji sestri žal ni tako.
Upa, da bodo z 2 user posted image izginili za vedno.

Saj imam tudi jaz mozolje, vendar proti sestri imam dojenčkovo ritko. user posted image
Lp

I'm not always RIGHT, but I'm never WRONG!

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.9.2008 12:04:27   
Tipa
Ojla pucne,
Tud jaz sem jemala Diane 35 in je sedaj eno leto kar jih ne jemljem, moja koža na obrazu je obupna, še v puberteti nisem imela toliko mozoljev kot sedaj noro in so se mi pa začeli pojavljati šele 2 oz. mesece po nehanju jemanja tablekt. Noro je in spoh ne vem kaj naj naredim! Koliko časa pa rabi telo da se spet postavi na normalno stanje? Ker tole je obup! Tud menstuacije so iz meseca v mesec hujše! Upam da kmal zanosim!

(odgovor članu cuddy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.9.2008 14:14:06   
ziva1
Jaz nisem imela problemov s kožo, vendar ko sem po več letih nehala jemati KT, so se mi čez 3 mesece začeli delati mozolji in sicer malo po obrazu, na hrbtu pa jih je bilo fulll. Grdo je bilo za videti pa še srbeli so tako, včasih tudi boleli, ker so bili preveliki user posted image . Ta faza je trajala približno 6-7 mesecev, zdaj pa se je vse skupaj normaliziralo in dobim malo mozoljev le po obrazu pred pričakovano user posted image . Tako tudi vem, da prihaja  na obisk user posted image .

(odgovor članu Tipa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.9.2008 18:22:23   
kitka1
Ancka1, kot da bi brala svojo zgodbo, le da sem KT jemala še precej dlje (12 let). Pri Diane je bila koža precej bolje, pri Minulet ne toliko, vendar dokaj znosno. Predvsem si je nisem uničevala s stiskanjem. Ko pa sem pred dvemi leti prenehala z jemanjem KT v upanju, da zanosim, se mi je v nekaj mesecih koža grozno poslabšala in je taka ostsala - sem kot pubertetnica. Akne imam predvsem pod brado, po vratu in hrbtu, zadnje čase se mi selijo tudi na lica. Ker jih ne morem gledat, si jih seveda stiskam in si delam prave brazgotine. O nosečnosti, ki bi hormone mogoče spravila v red, pa ne duha ne sluha. Razloga ne najdejo.

Meni še najbolj pomaga krema od vichy normaderm nuit, pa čistilni gel balea za mlado nečisto kožo (rahel piling) in tonik gorenjskih lekarn za mastno kožo. Za prekrivanje pa normateint od vichy. Če se ne bi trudila zanosit, takoj začnem jemati KT.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.9.2008 9:08:29   
Ylenia
kitka1: joj js sem bla tut grozna ko sem nehala jemat KT. kar udarlo mi je ven in v roku 1 meseca sem bla vsa flekasta in bunkasta. polno podkoznih mozoljev se posebi po hrbtu pa ful mezolckov po celu. ampak sem nasla kremco ki mi je takoj pomagala: Loreal Pure Zone. najprej si umijem obraz z nekim tekocim milom za ciscenje por, ni vazno kaj, samo da ni navadna zajfa ker samo izsusi kozo, por pa ne ocisti. in potem tam ko mam mozolcke namazem. pa se po nosu in celu, ker preprecuje da se koza masti in ne ratajo novi mozolcki. v glavnem, zakaj delam tako reklamo? zato ker sem bla res cist rdeca in mozoljasta po obrazu, ta krema je pa delovala ze 1. dan!

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.9.2008 22:10:02   
kitka1
Ylenia, hvala za posredovano izkušnjo... Vendar je žal tako, da nobeno kožno stanje ni primerljivo, vsako ima svoje značilnosti. To kremo sem že probala (vprašaj, katere še nisem :), pa se ni spremenilo nič. Je pa super, da si našla nekaj, kar ti vsaj malo pomaga. Mogoče bo pa še kateri.

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.9.2008 18:43:19   
tweety83
Pozdravljena sotrpinka!
Sva na istem mestu - tudi sama sem jemala Kt nekje 5-7 let in v tem času sem imela tako lepo kožo...
Lani pa sem nehala s Kt in se je začelo. Nimam mozoljev po celem obrazu - malo jih imam po licih - ti niso omembe vredni,tisti ta veliki in podkožni pa so na bradi in vratu.
Ja nič -šla sem k dermatologu in mi je predpisal zeleno linijo Eucerin in po treh tednih imam sedaj že veliko boljšo kožo.
Poskusi - morda ti bo pomagalo.
Pa vzami najprej testerčke da vidiš reakcijo na izdelek.

Velik uspeha in lp

(odgovor članu Lari)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.