|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koža med nosečnostji
20.9.2005 13:33:20   
*zvezdica*
Zanima me kako je bilo z vašo kožo po obrazu med nosečnostjo? jaz sem v obraz prav grozna..sem se sebe kar mal ustrašla prejle na WC-ju. Čist sem flekasta okrog ust..pa kar take mozolčke mam..prav grozno se mi zdi. Zjutraj se sicer mal napudram...ampak čez kakšno urico to že vse popusti . Jaz res ne bi rada taka okrog hodila . A ma kera kakšno idejo???

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   koža med nosečnostji
20.9.2005 13:55:26   
Katyusha
Jaz sem tudi vsa flekasta in imam polno mozoljčkov (pravijo da če jih imaš bo :roza , pred pa jih nisem imela niti v puberteti.Sicer se pa zdaj stvar že malo umirja (potrkam na les)
čsaj bodo prej ali selej izginili, če ne prej pa po porodu

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   koža med nosečnostji
20.9.2005 14:01:59   
Andy13
No, moja koža je pa sedaj v nosečnosti lepša kakor prej. Jaz sem pa slišala, da če imaš lepšo kožo, da bo punčka in obratno. Bogve ali je kaj na tem.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   koža med nosečnostji
20.9.2005 14:09:53   
elze
pri meni je tudi kriza - kot pubertetnica, pa prej nisem imela taksne tezave. Sem slisala da ce se nosecnica v nosecnosti polepsa in ima lepso kozo, lepse lase, nasploh takrat ko se vidi da ji pase, da je v vecini primerov fantek; ce pa so spremembe na slabse do to pomeni da nosi puncko...
Saj to so samo tako zgodbe, in v to ne smemo verjet, saj vidim da je Andy13 slisala ravno nasprotno :-)

Neposredna povezava do sporočila: 4
   koža med nosečnostji
20.9.2005 14:13:52   
*zvezdica*
če je tko bom jaz sigurno mela punčko ..koža obup, lase se mi mastijo..pa kar mal so se mi zravnal (ni več tolk kravžlčkov )...no, bomo vidl

Neposredna povezava do sporočila: 5
   koža med nosečnostji
20.9.2005 14:14:48   
Ninica
tudi z mmojo kožo je bilo enako - vsa sem bila flekasta in mozoljčkasta, pa še lasje so se mi zelo mastili . Po 30. tednu je bilo boljše, ampak potem sem pa zopet bila vsa zatečena v obraz . To tako je...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 6
   koža med nosečnostji
20.9.2005 14:21:44   
Andy13
Mene pa zanima kaj bodo napisale tiste, ki so že rodile in tiste, ki so noseče pa za spol že vedo...morda pa pridemo do bolj trdne teorije.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   koža med nosečnostji
20.9.2005 14:25:58   
Anonimen
js mam skos mozolje al sem noseča al pa ne..isto mi dođe! kr neki v glavnem!

ne vem kdaj se bo pr men pojavla tista bleščeča napeta svetleča koža ki jo pripisujejo nosečnicam

lp, lara

Neposredna povezava do sporočila: 8
   koža med nosečnostji
20.9.2005 14:34:16   
mml
Moja koža ves čas nosečnosti super, tudi lasje se mi manj mastijo kot pred nosečnostjo. Danes na UZ še vedno punčka...tako da ne potrjujem teroije o slabi koži in fantkih. Prijateljica v prvi nosečnosti super koža in rodila punčko, drugič obupna koža prvo polovico nosečnosti in rodila fantak...

Neposredna povezava do sporočila: 9
   koža med nosečnostji
20.9.2005 15:38:57   
nelky
Zdi se mi bolj logična trditev, da slaba koža napoveduje fantka in obratno dobra punčko, nimam pa svojih izkušenj s tem. Punčkini spolni kromosomi so enaki kot pri nas, torej xx, tako, da nič ne motijo delovanje ženskega telesa. Fantki imajo ****, kar je za nas nekaj drugačnega, "motnja", zato morda taka reakcija kože. Tudi v puberteti je več mazoljčkov zaradi testosterona, ki je v osnovi bolj moški hormon (čeprav ga imamo tudi ženske nekaj). Moja prijateljica je morala jemati hormonske tablete, ker je imela tako slabo kožo zaradi preveč testosterona, seveda pa ni bila noseča, saj je večina tablet v nosečnosti škodljivih.

Poskusi si obraz umivati z žajblovim čajem. ta pomaga proti mazoljčkom, pa še škodi ne.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   koža med nosečnostji
20.9.2005 16:44:13   
arielca
Jst mam tut rdeče flekce pa mozoljčke in niti sledu ni o lepi nosečniški koži . Sem imela pa prej lepo kožo, tako da upam, da so to samo hormonske spremembe, ki jih prinaša nosečnost. Če bo ostalo samo pri mozoljčkih, bom več kot zadovoljna.

Neposredna povezava do sporočila: 11
   koža med nosečnostji
20.9.2005 17:05:39   
binka
Pozdravljene!

meni se je od začetka nosečnosti koža zboljšala (postala je bolj napeta in gladka), sem in tja se pojavi kakšen mozoljšek. Vem pa da bomo imeli fankta

Neposredna povezava do sporočila: 12
   koža med nosečnostji
20.9.2005 20:32:34   
tejčica
Jaz nikoli nisem imela težav s kožo. Niti pred in niti med nosečnostjo. Rodila pa sem punčko.

Neposredna povezava do sporočila: 13
   koža med nosečnostji
20.9.2005 20:52:17   
Pajaca
Mam tako kožo kot vedno. Tako da nosečnost pri meni ne vpliva na kožo. Aja prvič bila punčka, tokrat bomo videli.

Sem pa slišala, da naj bi punčka pobrala mamici vso lepoto in imajo zato mame grdo kožo. Vsaj men so prvič vsi govorili, da bo fant ker imam tako lepo kožo.

Zdaj ne pravijo nič.

Men pa to en bla bla.

Neposredna povezava do sporočila: 14
   koža med nosečnostji
20.9.2005 21:28:00   
janč
pri dveh nosečnostih sem imela čudovito kožo in sem rodila dva fantka
sedaj sem pa tudi jaz vsa v mozoljih pa bomo še videli kaj bo prijokalo na svet

Neposredna povezava do sporočila: 15
   koža med nosečnostji
20.9.2005 21:35:16   
janč
pol bo pa velik punčk letos

Neposredna povezava do sporočila: 16
   koža med nosečnostji
21.9.2005 14:40:19   
ribica.
Jaz sem imela v prvi nosečnosti krasno kožo, čeprav imam drugače obupno suho. Dobili smo punčko.
Zdaj, v drugi nosečnosti, pa še čakam, če bo spet prišla od kod ta sanjska gladka koža. Bomo videli.
Drugače pa poznam tud eno, ki je imela v nosečnosti polano mozoljev in imajo fantka. Po moje sploh ni pravila.

Neposredna povezava do sporočila: 17
   koža med nosečnostji
21.9.2005 14:40:32   
ribica.
Jaz sem imela v prvi nosečnosti krasno kožo, čeprav imam drugače obupno suho. Dobili smo punčko.
Zdaj, v drugi nosečnosti, pa še čakam, če bo spet prišla od kod ta sanjska gladka koža. Bomo videli.
Drugače pa poznam tud eno, ki je imela v nosečnosti polno mozoljev in imajo fantka. Po moje sploh ni pravila.

Neposredna povezava do sporočila: 18
   koža med nosečnostji
22.9.2005 7:25:54   
Yasminka
Na začetku, v prvih treh mesecih sem imela obupno kožo - same mozolje. Zdaj pa se je umirilo in imam res čudovito kožo... no mogoče celo mal suho, tako da se moram precej mazat s kremami. Tudi lasišče se mi ne masti tako hudo kot prej.
Pričakujem pa

Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?