Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: košek za spanje....da ali ne 13.8.2006 19:28:37
|
|
|
|
mala
|
Ja košek je dobra stvar -mi smo ga tudi prakticirali- slaba stran je le v tem, da je uporaben samo kakšne tri mesece potem pa nimaš več kaj z njim-edino če ga imaš za naslednje otroke ležalnik ni dober za spanje novorojenčkov, ker morajo spati na boku pa tud za hrbtenico ni dobr,tko, da ga za spanje ne uporabljaj. lp
< Sporočilo je popravil mala -- 13.8.2006 19:34:38 >
|
|
|
|
RE: košek za spanje....da ali ne 13.8.2006 19:55:25
|
|
|
|
*maja
|
Mi smo ga uporabljali dobrih 6 mesecev in sicer za ponoči, podnevi pa le občasno, drugače pa smo imeli ležalnik.
|
|
|
|
RE: košek za spanje....da ali ne 13.8.2006 20:23:23
|
|
|
|
lan
|
Meni se zdi pa skoda denarja za kosek,ki ti pride prav zelo kratek cas. Mi smo imeli Lana v lupinici ali pa kar na tleh na igralni blazini in je zelo uzival.
|
|
|
|
RE: košek za spanje....da ali ne 13.8.2006 22:03:09
|
|
|
|
tt79
|
Mi smo imeli košek, pa ni želela biti v njem...večino dneva preživi v ležalniku, ko se ji zahoče zaspi, nad ležalnikom ima lok, na njem igračke, s katerimi se igra Kupi dober ležalnik, se ti bolj splača.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2006 22:41:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: košek za spanje....da ali ne 14.8.2006 13:19:46
|
|
|
|
naja78
|
hvala punce. ležalnik že imam-sem ga kupla unga z igračkami.za spanje mi ne potegne,za ostalo pa vem da je zelo priporočliv. košek pa bi tudi imela. no imam še malo časa.
|
|
|
|
RE: košek za spanje....da ali ne 14.8.2006 13:40:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem si zelo želela košek, sem pa od sosede dobila zibko, tako, da bo moja nekaj časa kar ob meni v zibki ajala . Tako jo bom lahko imela vedno ob sebi v dnevni sobi, tudi ko bo podnevi zaspančkala,...da ne bo sama v sobici (vsaj zdaj na začetku), potem čez par mesecev 3, 4, pa jo bom dala v posteljico, ki smo jo tudi že nabavili.
|
|
|
|
RE: košek za spanje....da ali ne 21.8.2006 0:44:59
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz sem za malega imela košek, ker mi je totalno cute. Kupila sem ga v Mothercare za 18tisoč z odejico+rjuhco+blazino. Stojalo za košek mi je naredil mož. Praktičen se mi zdi ravno iz teh razlogov, ki ji sama navajaš. Lahko ga noiš okrog. No,jaz nisem imela ležalnika. Košek mi je tako prišel zelo prav.
|
|
|
|
RE: košek za spanje....da ali ne 21.8.2006 7:07:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela namesto koška še en voziček za v stanovanje. Zelo praktično, pa se mi zdi prav, da dojenček spi na ravnem in ne v lupinici ali na ležalniku. Pa še na balkon sem ga lahko zapeljala. Košek ali voziček sta čisto v redu zadevi, če imaš psa na kavču. Mimogrede, mi ga imamo tudi.
|
|
|
|
RE: košek za spanje....da ali ne 21.8.2006 15:46:42
|
|
|
|
alenkica
|
košek zelooo priporočam. Moj fantek ima že 7 mesecev, je pravi korenjak, pa še vedno ga stavim podnevi noter spat. Ko pa noče biti na tleh, ga dam v košek in se igra z igrčkami, ki sem mu jih dala na strehico. Verjemi, ne bo tižal. Ležalni, pa ni niti podrazno tako varen in udoben kot košek. Pa še neki, košek uporabljam, tudi ko mu dajem jest,mu dam en povšterček in čisto sedi. Pa zelo lepo spi v njem. Ima občutek večje varnosti, sploh ko je še dojenček. Torej, naš Jure ima pri 7 mesecih 10kg, velikje okrog 75 cm, pa še vedno zelo lepo leži v njem. Na žalost, pa ga bo treba kmalu spravit. KUPI GA,NE BO TI ŽAL. Pri nas ga rabimo že 4 generacije.
|
|
|
|
RE: košek za spanje....da ali ne 22.8.2006 17:41:29
|
|
|
|
majda12
|
jaz sem kupila košarico za najino bebo zelo lepo in zelo poceni,po dolžini je enako dolga kot zibika,torej kupila sva jo na tržnici kjer prodajajo suho robo za 12.000sit, blago za okrog bo zašila šivilja tako.da res ne bo prišlo drago.
|
|
RE: košek za spanje....da ali ne 23.8.2006 9:16:03
|
|
|
|
naja78
|
hoj.sem jo že naročila,preko kikiwelta,noro lepa in ugodna
|
|
|
|
RE: košek za spanje....da ali ne 23.8.2006 9:33:58
|
|
|
|
MarijaPo
|
mi imamo zibko, sposojeno od super bivse sosolke, in se zelo obnese. Evica je prava carica v njej in ker je na kolesckih, je podnevi v dnevni sobi, ponoci pa na hodniku pred najino spalnico. Zanekrat je se ne mislimo prestavljat v posteljico, pa je stara 3 mesece.
|
|
|
|
RE: košek za spanje....da ali ne 24.8.2006 19:25:08
|
|
|
|
silva123
|
prašujete košek da ali ne, košek je zelo praktičen ker lahko otroka premikate in je v njem dlje kot v zibelki pa še bolj varnega se novorojenci počutijo ker je mali postelja pa velika posteljnino pa lahko kupi se v zibki d.o.o. oglej si splet www.zibka.eu lp
|
|
|
|
RE: košek za spanje....da ali ne 24.8.2006 19:27:02
|
|
|
|
silva123
|
komplet posteljnino lahko dobiš v zibki d.o.o. poglej si www.zibka.eu lp
|
|
|
|
RE: košek za spanje....da ali ne 24.8.2006 19:29:19
|
|
|
|
silva123
|
si že kupila posteljnino poglej si www.zibka.eu lp
|
|
|
|
RE: košek za spanje....da ali ne 24.8.2006 19:30:53
|
|
|
|
silva123
|
za posteljnino si oglej www.zibka.eu lp
|
|
|
|
RE: košek za spanje....da ali ne 24.8.2006 19:33:23
|
|
|
|
silva123
|
posteljnino za košek lahko dobiš v zibki oglej si www.zibka.eu lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2008 13:46:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: košek za spanje....da ali ne 4.10.2008 9:34:55
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca Jaz tudi mislim, da ti bo ležalnik bolj prav prišel, pa še za več kot 3 mesece bo. Se podpišem. Pri nas tudi ni hotel biti v košku
|
|
|
|
RE: košek za spanje....da ali ne 4.10.2008 10:12:03
|
|
|
|
enkratna
|
Sliva123, tale tvoj večkratni link ne dela
|
|
|
|
RE: košek za spanje....da ali ne 4.10.2008 10:33:04
|
|
|
|
Doll
|
Nisem imela koška.Spal je na kavču skupaj z psom
|
|
|
|
RE: košek za spanje....da ali ne 4.10.2008 10:39:53
|
|
|
|
Detece
|
Mi2 bova imela košek, ker ga imamo doma, še od mojega . Nebom pa zaenkrat kupovala ležalnika, ravno zaradi tega ker sem prebrala nekaj kritik o njem. Košek bom imela postavljen v dnevni soba, tako da bo spal v prostoru, kjer se bom sma gibala. ponioči ga bom pa dajala v posteljico (upam). Kako se bo obneslo, pa ne znam povedati, nimam konkretnih izkušenj.
|
|
|
|
RE: košek za spanje....da ali ne 6.10.2008 20:10:31
|
|
|
|
katarinas
|
Mi smo imeli košek in to tistega v katerem sem še jaz spala. Pa ni bil samo za čez dan, tudi za ponoči saj je isto kot posteljica samo, da je manjši - mi smo ga imeli samo tri mesece, se pa dobijo tudi taki večji. Meni je bilo fino, ker ima košek kolesa in smo ga lahko čez dan malo prestavljali po prostorih
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.