|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   košek ali posteljica za začetek
26.11.2006 20:08:32   
slumpo
Ojla

zanima me ali boste imele novorojenčka na začetku v košku ali zibki ali kar v posteljici. Kupila sva lepo posteljico 140/70 in dobila grd košek.....pa me zanima ali mam lahko novorojenčka kar takoj v posteljici.
- ali se res počuti v posteljci zgubljenega in ali je v košku res bolj varen?
- ali je res lahko nevarno za malčka če mu obložiš da zmanjšaš površino posteljice s povštrom za dojenje?
.....

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: košek ali posteljica za začetek
26.11.2006 20:26:32   
andrejka82
Ce se ti kosek ne dopade, se da to resit tako, da zasijes toliko daljso obrobo, ki kosek lepo dodela in zakrije, zgleda pa zelo lepo se s kaksnim baldehinckom in to je to.

Pravijo sicer, da se otrok na zacetku boljse pocuti ce je bolj na tesnem... kaj pa vem.
Ni pa seveda nic narobe ce je ze od zacetka v posteljici.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2006 20:26:49   
Katrin
Midva sva imela najino user posted image  najprej v košku.

Ne vem, koliko je dojenček v košku bolj varen; z blazino ga pa jaz ne bi oblagala. Jaz sem naši vedno zvila v rolo eno mehko odejo in jo podstavila za hrbet (oz. podložila bok).

Lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2006 20:59:30   
poliloni
Tudi midva sva kupila tako veliko posteljico, a je mali spal kar dolgo najprej v košku, ki je bil sposojen.
Okoli koška daj "prevleko", kot ti je svetovala že predhodnica. Jaz sem bila njprej proti košku, a sem potem videla, da je veliko bolj praktično, pa še ta mal se je v tisti veliki postelji kar izgubil. Košek sem imela še na kolesih, tako da smo ga lahko vozili iz ene sobe v drugo.

Torej veselo na delo in sešij, kupi ali pa naj ti kdo sešije lepo obrobo za okoli koška, ki jo potem barvno skombiniraš z rjuho in odejo pa bo super za videti!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.11.2006 21:04:30   
frutka_
Jaz sem imela za malega najprej košek. Meni se je zdel praktičen, ker sem ga s seboj po stanovanju lahko nosila, majhni otroci pa se baje bolje počutijo v njem, poleg tega pa se mi koški za bejbije zdijo full luškani. Kupila sem ga v Mothercare trgovini. 

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.11.2006 21:40:42   
Dejča
Midva pa sva imela najino user posted image  že od prvega dne v posteljici in to v drugi sobi, pa ni bilo NIKOLI nobenih problemov. Niti je nisem nikdar zalagala s čim. Pa je od treh tednov dalje že prespala vso noč brez vmesnega zbujanja. Odloči se sama - kakor ti paše. Pa mirne noči ti želim, kjerkoli bo že dete spalo!!!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.11.2006 21:50:15   
Bonnie_RR
Mi nismo imeli koška, ampak je tamali skoz spal v posteljici. Da se je bolj varno in udobno počutil v "veliki" postelji pa sem mu dala za hrbet plišastega delfinčka in ob obrazek tetra pleničko (jo mora imet še danes in takoj zaspiuser posted image ). Pa še kovtrček sem malo "zgužvala".

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.11.2006 22:07:30   
Anonimen
Naš je tudi od začetka v posteljici, kupljeni v Ikei. Za hrbtom mu 'založimo' malo odeje, tako kot smo to delali v porodnišnici, in se prav nič izgubljeno ne počuti. Sva pa na posteljico montirala kolesa, tako da ga imava lahko čez dan v dnevni sobi pri nama.

(odgovor članu Bonnie_RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.11.2006 7:28:53   
srki
Od samega začetka je spal v posteljici.

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.11.2006 10:01:05   
draja
Midva bova imela najprej košek na kolesih - je tudi zelo star in nič kaj lep na pogled a si ga želim zaradi dolgoletne družinske tradicije. Se pa koška sploh ne vidi, ko je oblečen, ker ima okrog in okrog ful lepe prevleke in baldahin.
Če ga boš dala pa v posteljico že na začetku pa je baje prav, da otroka položiš k vznožju posteljice, da se čuti bolj varnega. Tako sem prebrala že v treh strokovnih knjigah. Na začetku se novorojenček namreč najbolje počuti v manjši posteljici (nekateri ga imajo kar v košari od vozička prve mesece).

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.11.2006 10:36:03   
anjaa
mi nismo imeli koška. kupila sva posteljico 120×60 in tamala že od rojstva spi v njej. če bi živela v hiši, bi kupila košek že zato da bi jo lahko prenesla iz nadstropja v nadstropje da bi bila ob meni ves čas čez dan ... zdaj pa samo odprem vrata in to je to. verjetno ji je tudi lažje da ves čas spančka v istem prostoru v spalnici, kot pa enkrat v dnevni sobi, drugič v svoji sobi, tretjič v kuhinji, ...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.11.2006 21:46:07   
viv_
Prva je bila od vsega začetka naprej v posteljici, zdaj ta druga je pa v košku, ker imamo prostorsko stisko. Spali sta pa obe pridno in brez težav.

Kljub temu, da ima košek kolesa, ga ne prevažam naokrog po stanovanju. Pri obeh smo prakticirali oz. prakticiramo, da čez dan spita kjerkoli, ali v ležalniku, Zarja včasih na Mirnini postelji, ali na zakonski postelji, čez noč se pa spi v svoji posteljici oz. košku - se mi zdi, da sta tamali kar hitro dojeli, kje in kdaj je nočno spanje.

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.11.2006 21:54:58   
Jančika_
Prvi je bil na začeku v košku, pri kakih štirih mesecih se je selil v posteljico. Drugi pa je pri skoraj petih mesecih še vedno v košku in bo verjetno še kar nekaj časa. Imamo samo eno otroško sobo in ko sva ga poskusila dati k starejšemu bratcu, se je mali zbujal in jokal (zgleda, da ga moti, ker tavečji nekaj momlja v spanju včasih), tako da imamo prav čuden sistem, ki se pa super obnese: zvečer v dnevni naredimo temo in zaspi tam. Ko gre kakšno uro kasneje spat še bratec, naredimo temo v kuhinji in košek prestavimo tja; midva spiva v dnevni in ga k sebi prestaviva takrat, ko se prvič zbudi za hranjenje. No ja, počasi ga bo treba preseliti v otroško, večno ne bo šlo takole...

Imamo pa košek na kolesih, v katerem je spal že moj možuser posted image .

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?