|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   košara za spanje
7.3.2008 13:28:50   
maxi133
Oj!
Zanimajo me malo vaša mnenja. Namreč v kratkem bom rodila in na začetku bom še doma pri mamici in ker moja soba ni ravno velika, posteljca za otročička ne pride še v poštev. Zato me zanima ali je pametno, če bi otrok spal v košari od vozička ali je bolj smiselno da kupim koš oz. zibko. Malo mi je škoda denarja za teh par mesecev, a ne poznam nobenga ki bi mi lahko to posodil. user posted image Kaj menite ve?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: košara za spanje
7.3.2008 13:38:21   
Anonimen
Teška bo. Tudi jaz sem iskala košaro na sposojo, kajti ne bom je rabila več kot maximalno 3 mesece. Pa ni bilo nobenega da bi posodil pa sem jo potem morala kupit sicer rabljeno ampak,še zmeraj 50 euro...

Upam da ti najdeš koga, ki ti bo pripravljen posoditi ali podariti...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maxi133)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2008 13:42:56   
Naja30
Ma ne vem, če je primerno, da spi v košari od vozička. Ne vem, če je dovolj trdno user posted image  Pojma nimam, se pa tudi sama ubadam s tem problemom. Ker večja hčerka bo stara 18m ko bom rodila in še ne bo pripravljena za veliko posteljo. In sem tudi razmišljala, da bi za nekaj mesecev si sposodila košek ali zibko. Ampak ne vem, kje...
Mogoče pa malo pogledaš oglase in kaj dobrega najdeš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2008 14:36:53   
ajdaN
Če imaš tisto pravo trdo košaro, potem ni problema. Naša je cca. 3m spala v njej, ker smo jo zvečer prenašali iz spalnice v dnevno, in zjutraj v obratno smer.

Je pa imela košara notri tako mehko blazino, oblečeno v blago, pa še čez to sem ji dala nepremočljivo podlogo + rjuhico. Lahko bi dala pa spodaj še penasto gumo, ampak meni se ni zdelo potrebno.

V kakšen športni del vozička ali pa kakšno lupinica+košara v enem pa jaz otroka ne bi dala.

(odgovor članu maxi133)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2008 14:56:26   
AKP
Kolegica si bo nabavila leseno stajico na E-bayu.de. Ima hišo in bo otrok čez dan spal doli v tej stajici, ponoči pa v zg. nadstropju v postelji. Mi je pokazala na sliki je ful lepa in dno se, da nastavit v tri višine. Kasneje se bo pa lahko otrok igral v njej.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2008 15:27:09   
2 Sraki
Naš je spal 3M v košari od Quinnija, je super ker je tesna in daje otroku občutek varnosti.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.3.2008 15:39:18   
žarnica
Naša je  sicer bila v posteljici,saj je starejša hčerka (Sedaj 2l in pol) že pred enim letom šla v veliko posteljo. JE pa včasih spala tudi v košari (dreami-quinny),se mi zdi,da je v njej veliko dlje spala.

Po moje,da nima biti kaj narobe,saj ima trdo dno.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.3.2008 21:23:10   
Naja30
Kaj pa košara od peg perego?

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?