|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   košara quinny dreami ali i'coo cocoon?
20.1.2009 10:59:31   
pigor
Torej kot sem že napisal smo kupili I'coo plasma 7 voziček. Sedaj iščemo še košaro.

Dreami ima ročaj za nošenje, poleg dveh ročk, vendar ne vem, koliko teže to sploh prenese. Mogoče kak komentar uporabnikov, če lahko brez skrbi nosimo to okol z otrokom notri?

Cocoon pa ima samo 2 ročki ob straneh, kar malenkost poslabša možnost nošenja.

Cene sta nekako identične, obe pa pašeta (quinny z adapterjem) na okvir plasma 7.

Hvala za mnenja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: košara quinny dreami ali i'coo cocoon?
20.1.2009 12:58:18   
Taula
Dreami ima ročaj za nošenje, poleg dveh ročk, vendar ne vem, koliko teže to sploh prenese. Mogoče kak komentar uporabnikov, če lahko brez skrbi nosimo to okol z otrokom notri

Jaz nikoli nisem držala za ročaj ko je bila hči notri, vedno sem držala za ročki ob strani, tako da ne vem kako trpežno je. user posted image  

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu pigor)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: košara quinny dreami ali i'coo cocoon?
21.1.2009 0:05:26   
Nyah*
Pri dreamiju se da nosit na oba nacina, ceprav mi kosare nismo ne vem kako veliko okoli prenasali, je bila kar na vozek pritrjenauser posted image . Jo pogresam, sedaj, ko jo je prerasel...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Bi se odločila za doulo?
willma

Da (13%)

Ne (12%)

kaj je to doula? (74%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!