Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: košara Dreami, uporabnost in cena rabljene 6.7.2007 21:19:39
|
|
|
|
blue sky
|
Rabljene so cca. 80 do 120 €. Jaz sem jo ravno ta teden prodala, s košaro pa smo bili zelo zadovoljni. Za vožnjo v avtu ni primerna, ampak je temu namenjena jajčka. Jaz ti jo vsekakor priporočam.
|
|
|
|
RE: košara Dreami, uporabnost in cena rabljene 6.7.2007 21:33:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Blue sky ti je vse povedala.
|
|
|
|
RE: košara Dreami, uporabnost in cena rabljene 7.7.2007 0:43:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Nam je prav prišla, za v avto pa ni. Rabljeno sem prodala za starih 20.000.
|
|
|
|
RE: košara Dreami, uporabnost in cena rabljene 7.7.2007 8:44:29
|
|
|
|
Nyah*
|
Tudi mi smo jo z veseljem uporabljali, je nasa uzivala not. jah, ce primerjas ceno rabljene in nove (mi smo kupili novo), in koliko casa je uporabna (kake 4 mesece), je rabljena skoraj boljsa izbira. Kakor ves. Za v avto pa ni.
|
|
|
|
RE: košara Dreami, uporabnost in cena rabljene 7.7.2007 21:22:50
|
|
|
|
glista
|
Punce, hvala . Sem se že odločila, jo bom kupila. Zdaj pa imam že novo vprašanje Kakšna je razlika med kšarami Dreami: Freestyle, Buzz in Speedy? V prodajalni mi trgovka ni znala pojasniti, na zalogi niso imeli niti ene, jo je treba naročiti. LP, Pija.
|
|
|
|
RE: košara Dreami, uporabnost in cena rabljene 7.7.2007 22:20:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: glista Kakšna je razlika med kšarami Dreami: Freestyle, Buzz in Speedy? Kolikor jaz vem, je košara pač dreami in paše na vse omenjene vozičke z adapterji. Košara pa je ena sama, torej ni razlike.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Čudež poroda ujet na fotografijiVeliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?