Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: koš za plenice sangenic 23.1.2011 10:43:29
|
|
|
|
zaspancek1
|
Mi imamo dve leti star koš TT sangenic, v katerega pašejo tudi te nove kasete nursery essentials (originalne pa so bile tiste roza oz kasneje zelene, ki so bile malo debelejše od teh novih), čeprav je na uradni strani pisalo, da ne pašejo.
|
|
|
|
RE: koš za plenice sangenic 23.1.2011 13:47:56
|
|
|
|
Binny
|
IZVIRNO SPOROČILO: zaspancek1 Mi imamo dve leti star koš TT sangenic, v katerega pašejo tudi te nove kasete nursery essentials (originalne pa so bile tiste roza oz kasneje zelene, ki so bile malo debelejše od teh novih), čeprav je na uradni strani pisalo, da ne pašejo. mi tudi
|
|
|
|
RE: koš za plenice sangenic 23.1.2011 14:49:11
|
|
|
|
tanjusi
|
aha, moj koš ima tak svetlo moder pokrov , mogoče nežno vijoličen ... pa dokaj visok koš je , ali imam upanje da bom dobila kasete , kakšen koš imate ve ?
|
|
RE: koš za plenice sangenic 23.1.2011 15:03:24
|
|
|
|
zaspancek1
|
Mislim, da imaš takšnega kot mi - z vijoličastim pokrovom. Slikca
|
|
|
|
RE: koš za plenice sangenic 23.1.2011 15:08:39
|
|
|
|
zaspancek1
|
Ali imaš mogoče tega višjega MAXI: http://www.sangenic.com/germany/which-refill.php Čeprav za oba zadnja piše, da so primerne samo roza in zelene kasete, preverjeno pašejo tudi čisto navadne nursery essentials (in verjetno tudi te, najdražje hygene plus :-)).
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.