Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
koš za plenice - sangenic 23.11.2004 10:10:12
|
|
|
|
Babsy
|
Živjo! Tudi jaz sem zadovoljna s koškom. Nekje sem zasledila informacije, da lahko kupiš neko zadevo proti smradu, ampak se ne morem spomniti kje. Vprašaj v trgovinah, kjer imajo te koške, mogoče oni kaj vejo. Lp Babsy :bravo:
|
|
|
|
koš za plenice - sangenic 23.11.2004 12:52:26
|
|
|
|
Žiga
|
Neprijeten vonj? Pri nas ni še nikoli smrdelo po kakanju... no ja, razen, ko je imel mali drisko; takrat pa se je malo čutilo. Sicer pa sploh ne! Mogoče kakšna dišeča smrekica za v avto... ;););) LP Ž.
|
|
|
|
koš za plenice - sangenic 23.11.2004 14:48:21
|
|
|
|
BONI*
|
:zmeden: A da smrdi? Jaz ga sicer še nimam prilike uporabljati, ga bom pa kmalu začela. Ampak saj tiste vrečke (kasete) pa ja tako lepo dišijo ravno z tem namenom, da nam potem kakci in urin ne smrdijo:zmeden2: Jaz sem kupila rabljenega, pa že sam po sebi tako lepo diši. Lp, Boni
|
|
|
|
koš za plenice - sangenic 23.11.2004 19:15:31
|
|
|
|
hana9
|
tudi mi uporabljamo ta košek in do zdaj še res ni smrdelo.:) lahko pa uporabiš febreze sprej.na kaseti z vrečkami piše katerega uporabiš. lp :miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?