Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: knjigica za odvajanje od pleničke 15.7.2008 20:18:09
|
|
|
|
Alfabeta
|
Matevžu je uspelo (O zajčku, ki je dobil kahljico) sem jo pa kupila v Mladinski knjigi, je pa bila takratnih 2400 sit. Je pa pomagala
|
|
|
|
RE: knjigica za odvajanje od pleničke 15.7.2008 20:39:42
|
|
|
|
živa
|
Moj se ful smeji ob Veliki knjigi o kahlici. Avtor je Guido van Genechten, izdala jo je Didakta. Ker je že eno leto brez plenice, ne vem, kako deluje. Da bi šel kakat v kahlico, mu še ni uspelo, imamo jo pa res šele kak teden. Lp, živa
|
|
|
|
RE: knjigica za odvajanje od pleničke 16.7.2008 7:38:27
|
|
|
|
Nika v službi
|
Mi smo kupili Matevžka, vendar je vsebina ni preveč zanimala. Dokler se ni sama nekako odločila, da ne bo imela več pleničke. Obilo uspeha!
|
|
|
|
RE: knjigica za odvajanje od pleničke 16.7.2008 10:43:10
|
|
|
|
sazi
|
Mi smo tudi kupili Matevžka, knjigica mu je všeč, kahlica ga pa zato čisto nič bolj ne zanima - ne gre nanjo, pa konec. Nam pa lepo razlaga, da je Matevžu uspelo...
|
|
|
|
RE: knjigica za odvajanje od pleničke 21.7.2008 14:35:29
|
|
|
|
lev76
|
IZVIRNO SPOROČILO: sazi Mi smo tudi kupili Matevžka, knjigica mu je všeč, kahlica ga pa zato čisto nič bolj ne zanima - ne gre nanjo, pa konec. Nam pa lepo razlaga, da je Matevžu uspelo... Tudi jaz sem grem ta "projekt", zdaj zadnjih 14 dni. Nad knjigico je navdušena,...ampak potem pravi, da Matevž noče na kahlico in da ona tudi ne gre ker ima pleničko.
|
|
|
|
RE: knjigica za odvajanje od pleničke 23.7.2008 22:46:07
|
|
|
|
frutka_
|
"Matevžu je uspelo" Super knjigica!
|
|
|
|
RE: knjigica za odvajanje od pleničke 28.7.2008 13:40:05
|
|
|
|
PIRANJA
|
moje mnenje pa je tako. Lahko ima dve ali pa tri knjigice in mu jih prebiraš vsak dan, če otrok ni "zrel" na vseh področjih, ne bo drugače, pa če mu celo knjižnico pripeljemo ali pa kupimo. Opuščanje pleničke se mi zdi eno od področij, na katerem starši tekmujejo med seboj, kar pa je lahko edino in samo na škodo malčkov. Zdi se mi pa pomembno, da je morda zdaj poleti brez oblačil in pleničke, ne zato, da bi se v nekaj dneh naučil čistosti, pač pa zato, da bo spoznal občutek tik pred izločanjem, ki ga bo kasneje jasno opozoril, kdaj mora na kahlico ali na stranišče. Ampak še enkrat! Otrok mora biti celostno zrel za to, da bo živel brez pleničk!
|
|
|
|
RE: knjigica za odvajanje od pleničke 28.7.2008 21:09:12
|
|
|
|
Dadi
|
IZVIRNO SPOROČILO: PIRANJA moje mnenje pa je tako. Lahko ima dve ali pa tri knjigice in mu jih prebiraš vsak dan, če otrok ni "zrel" na vseh področjih, ne bo drugače, pa če mu celo knjižnico pripeljemo ali pa kupimo. Opuščanje pleničke se mi zdi eno od področij, na katerem starši tekmujejo med seboj, kar pa je lahko edino in samo na škodo malčkov. Zdi se mi pa pomembno, da je morda zdaj poleti brez oblačil in pleničke, ne zato, da bi se v nekaj dneh naučil čistosti, pač pa zato, da bo spoznal občutek tik pred izločanjem, ki ga bo kasneje jasno opozoril, kdaj mora na kahlico ali na stranišče. Ampak še enkrat! Otrok mora biti celostno zrel za to, da bo živel brez pleničk! Se popolnoma strinjam ....Imam dva otroka. Prva je bila zrela pri 2 letih in enem mesecu, naš drugi mulček pa šele pri 2 letih in 8 mesecev.
|
|
RE: knjigica za odvajanje od pleničke 28.7.2008 22:30:03
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Niku je ta knjiga tud drugače ful všeč, jo večkrat vzame v roke in prelista. Vplivala pa na hitrost odvajanja ni. Zgodilo se je samo od sebe čez noč, ko se je sam tako odločil. Star je bil 2 leti in 4 mesece.
|
|
RE: knjigica za odvajanje od pleničke 28.7.2008 23:10:52
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PIRANJA moje mnenje pa je tako. Lahko ima dve ali pa tri knjigice in mu jih prebiraš vsak dan, če otrok ni "zrel" na vseh področjih, ne bo drugače, pa če mu celo knjižnico pripeljemo ali pa kupimo. Opuščanje pleničke se mi zdi eno od področij, na katerem starši tekmujejo med seboj, kar pa je lahko edino in samo na škodo malčkov. Zdi se mi pa pomembno, da je morda zdaj poleti brez oblačil in pleničke, ne zato, da bi se v nekaj dneh naučil čistosti, pač pa zato, da bo spoznal občutek tik pred izločanjem, ki ga bo kasneje jasno opozoril, kdaj mora na kahlico ali na stranišče. Ampak še enkrat! Otrok mora biti celostno zrel za to, da bo živel brez pleničk! Se podpišem Naš je bil star2 leti in pol ko ni kazal prav nobenega zanimanja za lulanje na kahlico ali na wc, knjige gor in dol. Potem pa mu je očitno nekaj kliknilo in se je plenice podnevi in ponoči odvadil v 1 tednu.
|
|
|
|
RE: knjigica za odvajanje od pleničke 28.7.2008 23:21:10
|
|
|
|
Rubin.
|
Pri nas se je mala miss sama odločila pri 2 letih in 8 mesecih, da ne bo imela več pleničke in to je to. Nismo je nič navajali. Kolegica pa ga je mislila, da ga odvadila, pa ni bilo uspeha, samo lužice po stanovanju, kar se mi zdi nesmiselno. Ne prehitevajte časa, še nobeden ni šel s planicami v šolo.
|
|
|
|
RE: knjigica za odvajanje od pleničke 30.7.2008 13:04:11
|
|
|
|
Marelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PIRANJA moje mnenje pa je tako. Lahko ima dve ali pa tri knjigice in mu jih prebiraš vsak dan, če otrok ni "zrel" na vseh področjih, ne bo drugače, pa če mu celo knjižnico pripeljemo ali pa kupimo. Opuščanje pleničke se mi zdi eno od področij, na katerem starši tekmujejo med seboj, kar pa je lahko edino in samo na škodo malčkov. Zdi se mi pa pomembno, da je morda zdaj poleti brez oblačil in pleničke, ne zato, da bi se v nekaj dneh naučil čistosti, pač pa zato, da bo spoznal občutek tik pred izločanjem, ki ga bo kasneje jasno opozoril, kdaj mora na kahlico ali na stranišče. Ampak še enkrat! Otrok mora biti celostno zrel za to, da bo živel brez pleničk! nimam kaj pripomniti.
|
|
|
|
RE: knjigica za odvajanje od pleničke 30.7.2008 23:11:28
|
|
|
|
mayci
|
Mi smo si tudi v knjižnici sposodili Matevžka in še Škrat Plenicetat, pa je fantič še vedno veselo lulal v pleničko ,dokler ni bil dovolj zrel, da je potem skoraj čaz noč postal suh podnevi in ponoči.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?