|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   knjige ice za dveletnico
17.4.2009 16:20:49   
2srcka
Katere knjigice so dobre za vaše dvoletne otroke? Ponavadi kupujem po spletu pa si tam ni mogoče ogledati knjigic, pa me zanima da kupim kakšno novo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: knjige ice za dveletnico
17.4.2009 19:56:07   
*bubi*
Pri dveh letih (in naprej) so bile pri nas aktualne knjige s puzzli (založba Grahovac). Zgodbe so ravno prav dolge, pa hitro se je naučil zlagat slike. Dobijo se tudi v Intersparu. Imajo praktično vse znane pravljice.

Pri teh knjigah je treba samo to pazit, da so listi debeli, pri tistih s tankimi puzzli vse ven pada (recimo Kravica Katka).

http://www.zalozba-grahovac.com/index.asp?a=8&tip=5

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu 2srcka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2009 23:31:06   
Najaa
Pri nas je pa zeloooo zanimiv Nodi. user posted image
Potem pa še kravica Katka in te s puzzli tudi.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2009 14:26:12   
tinaaja
Vse po vrsti. Nodi itak, pol Čuri Muri itak rules, Muca copatarica, se vednoo so aktualne kaksne kartonke, medo jaka,... ful zaminivo je, da se da kaj potegnit, zavihki,..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.4.2009 21:36:59   
ZmajTolovaj
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Vse po vrsti. Nodi itak, pol Čuri Muri itak rules, Muca copatarica, se vednoo so aktualne kaksne kartonke, medo jaka,... ful zaminivo je, da se da kaj potegnit, zavihki,..

.. strgat ..
user posted image
Doma ma najraje tisto s puzzli, pri babici pa Medo Jaka do amena.

< Sporočilo je popravil ZmajTolovaj -- 18.4.2009 21:37:27 >

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.4.2009 15:34:23   
temboli1
Pozdravček,

za mojo 21 mesečnico so trenutno zanimive tele knjige:

Pedenjped; Ciciban pesmice; Medo Jaka na gradu, na morju; Viktor v gozdu; Potegni in preštej; Prihaja dež; pa knjižica kjer so različne ptice narisane in opisane.

To je to za enkrat.

Lp

(odgovor članu 2srcka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.4.2009 9:26:45   
lilka
Pri moji 2 letnici pa: Medo Jaka, Muca copatarica, zdej se pripravljamo nauser posted image  in beremo Malček Palček, Fifi in cvetličniki samo ne glih najbolj, Kravica Katka pa ful .... aja pa da ne pozabim, njena njljubša knjiga pa je še vedno Pojte, pojte drobne ptice , pa zna že skoraj vse na pamet....

< Sporočilo je popravil lilka -- 22.4.2009 9:27:30 >

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu temboli1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.4.2009 12:24:06   
Mokka
Pri nas pa je naaajbolj aktualna tale kniga - Poišči in preštej. http://www.rolan.si/katalog/11230/Poisci_in_prestej
Najina mala sicer ne zna šteti, sva pa tako prepoznavali besede. Všeč mi je zato, ker so fotke realnih barv in oblik. Od zacetka sva besede prepoznavale, potem sva bili v fazi, ko sem ji jaz narocila, naj mi pokaze kje je to'in'to, zdaj pa sva v fazi izgovarjanja, tako da jaz pokazem slikico, ona pa pove kaj je to. Zeloooo priporocam.

Sicer ima pa rada rada tiste sestavljanke, katere je omenila bubi. Mi imamo zgodbico Janko&Metka. Vseeno katera zgodbica je, ampak zeloo uziva v sestavljanju puzl.

Poleg tega imamo se eno knjigico slikopis, ki je zeloo priporocljiv za to starost.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.4.2009 21:35:41   
Aja1
Naša pa ima rada Potegni in preštej, Potegni in opazuj in seveda Cicidoji (še posebno so zanimive nalepke, ki jih uniči v sekundi user posted image ). Pa Piki na kmetiji je tudi fajn in še ena, kjer ima vse domače živali naslikane in malo besedila, ki ga zna že na pamet.

(odgovor članu Mokka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?