Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
knjiga o deklici Loti - pozna kdo? 22.4.2010 19:15:23
tovarišica
Mene pa zanima, če slučajno kdo pozna kakšno knjigo, pravljico, ki govori o deklici z imenom Loti? Ena moja prijateljica jo išče že zelo dolgo, pa bi ji jo rada podarila kot darilo. Ne vem pa, ali se to ime pojavi že v naslovu, ali v njej samo nastopa ta deklica. Če kdo pozna kakršnokoli knjigo, v kateri nastopa Loti, naj prosim sporoči.
RE: knjiga o deklici Loti - pozna kdo? 27.4.2010 21:54:13
tovarišica
Hvala obema za odgovor!
Za Lotino kolo sem vprašala samo v eni knjigarni, pa so rekli, da je to že dokaj stara knjiga in da je nimajo več. Moram še kje drugje vprašat ali pa pogledat v kakšen antikvariat, če jo imajo.
Za Lota zna skoraj vse pa moram še malo povprašati. Upam, da kaj od tega dobim!