|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   knjiga: NARAVNO IN ZANESLJIVO
21.7.2010 10:14:35   
naty09
Pozdravljene! Upam, da ste lepo, da nekatere uživate v dopusti, da tiste ki ste že prišle iz dopusta ste spočite in da se tiste, ki še greste veselo veselite.
Zanima me, ali si je katera prebrala knjigo : NARAVNO IN ZANESLJIVO. Jaz sem knjigo drugače naročila... jo imam doma, pa me zanima še vaše mnenje o tej knjigi v kolikor jo je katera prebrala.

Lep sončen dan! :)
user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: knjiga: NARAVNO IN ZANESLJIVO
21.7.2010 22:17:22   
naty09
Vidim, da ni tema interesantna :) Katere knjige pa kej prebirate o teh stvareh?

(odgovor članu naty09)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.7.2010 19:08:56   
T3JK4
Pozdravljena naty09.

O tej knjigi je bilo že kar nekaj napisanega... Zdaj pa se res ne spomnim, če sem vse to prebrala na tem forumu.

Jaz tudi imam knjigo. Res je stara (sploh nisem vedela, da obstajajo ponatisi - naša knjižnica jo je dala v odpis, pa sem ravno takrat hodila okoli user posted image ), ampak so stvari dobro napisane. Sploh za nas, ko nas mame niso o teh metodah nič naučile oz. so rekle, da je vsak izcedek že vnetje (bila pa ovulacijska sluz user posted image ). Skratka, lahko le pohvalim to knjigo. Meni je zelo pomagala, da sem lahko svoji G predstavila svojo temperaturne krivulje in odsotnost O.

Kako si pa ti zadovoljna s knjigo?

(odgovor članu naty09)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.7.2010 23:08:13   
naty09
Hojla. Ja, hvala za komentarček na temo :) Lej, knjigo sem šele sedaj dobila - prej nisem vedela za njo. Ker sem imela službene obveznosti je do sedaj še nisem prejela v roke. Ker napovedujejo deževen vikend, jo bom gotovo :)
Bi jo rada preštudirala da vidim kaj v njej piše.
Morda predlagaš še kakšno dobro knjigo?

(odgovor članu T3JK4)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.7.2010 16:01:32   
smeška83
Sicer sva s stricem googlom že skoraj doktorat naredila iz BT, a mogoče mi pa vseeno kaj prav prideuser posted image Si jo grem tudi jaz sposodit v knjižnicouser posted image

(odgovor članu naty09)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2010 22:50:12   
naty09
Srečka, upam, da ti bo pomagala, pa da dobiš odgovore šena kakšna vprašanja :)

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.7.2010 22:50:32   
naty09
Ups ne srečka ampak smeška :)

(odgovor članu naty09)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.7.2010 19:06:25   
smeška83
Sem si jo sposodla in se mi zdi ful koristna, tako da hvalauser posted image

(odgovor članu naty09)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.8.2010 23:06:21   
sonyx
Hojla

Sposodila in prebrala.Zelo koristno.Zdaj berem knigo Pregnacy Miricle in moram reči .da je tudi ta zelo poučna,predusem pa veliko novih stvari.Dobiš na internetu-

http://b1e5bo19zkar4ydk-8scfi851v.hop.clickbank.net/?tid=GOOGLE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

papa

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.10.2011 18:07:31   
Jankicanm
Živjo.

Zanima me, če ima katera za prodati knjigo Naravno in zanesljivo. Mi jo je priporočil ginekolog.

Hvala za odgovor.

(odgovor članu sonyx)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?