|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kmetice
17.3.2005 19:13:53   
Bela
No, da vidimo, a ste kaj kmetice:)-...ste primle za vile,lopato in motiko in kaj podtaknle v zemljo:):)-:)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kmetice
17.3.2005 19:14:53   
HuAnita
Kdaj? Danes? Njet! Sicer pa v življenju že... pa grabim še vsako leto pri stari mami, razen lani sem bila opravičena:nosecka:, sem pa pijačo in :zmeden2: nosila...

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kmetice
17.3.2005 19:35:36   
smrček
Jaz sem pa danes okrog hiše pograbla, da bo trava prej ozelenela. Pa v vrtu sem porezala suhe rože. Sem bla pridna a ne?:bravo:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kmetice
17.3.2005 19:37:31   
lutka
Jaz sem si pa danes v teglce posadila trobentice in full lepo zgleda:bravo::bravo::)-:)-:)-

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kmetice
17.3.2005 19:41:03   
*HONEY*
Še nič:ups:
Pa še bom.Me še čaka cel vrt in rože za na bolkon in v gredah in in in
Še dobro da si vsaj z mamo vrt delima na pol:bravo:

LP

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kmetice
17.3.2005 20:07:54   
malika
Včeraj sem porihtala mojo gredico z rožicami; danes pa nasadila mačehe v teglce in dala na balkon.

Zdaj me pa križ boli :hudicek:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kmetice
17.3.2005 20:10:40   
ZARA
mene spomladanska utrujenost daje,kmetica sem pa itak ze cel zivleje,tko da...NE!!

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kmetice
17.3.2005 20:11:53   
Amai
Včeraj sem s cvetlične grede pobrala še ostanke jesenskega listja... se je sneg stopil pa se je spet videlo :)-:)-

Danes sem pa vzela štiharco in začela počasi... sem tako skakala po njej, da bi jo globlje zarila:)-:)- Če bom mojga čakala, do maja ne bo poštihano...tako bom pa vsak dan 1mx1m pa bo. Ko bo mali zaspal, bom pa šla študirat kaj bomo not dali.

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kmetice
17.3.2005 20:16:23   
Anonimen
Nič še. Sploh ne vem, kako zgleda kaj tist moj košček vrta pri prijatlih:) Ampak še neki časa ne bom nič delala..:) Pol ko bo toplo bolj:)-

(odgovor članu Bela)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   kmetice
17.3.2005 20:36:40   
Ro-La
Kam pa naj s snegom?

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kmetice
17.3.2005 20:42:50   
lol
Jest zaenkrat lohk sam riž vsejem k mamo tolk vode gor.

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kmetice
17.3.2005 20:51:37   
frutka_
Nisem, sem se pa z avtom vkopala v blato, ker iamo toliko vode na dvorišču in blata...:(:(:(

Tisto kar sem kupila za posaditi pa se mi je že posušilo. Nisem za rože mi pravi mož, ker mi vse crkne!!!

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kmetice
17.3.2005 22:51:15   
cmokec
Kar sem naredila, sem samo ene stare čevlje nataknila, da sem se po razmočeni zemlji prebila do motovilca. Mljask, je bil dober. Jutri vajo zagotovo ponovim. :)-:)-:)-

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kmetice
18.3.2005 7:00:34   
L&F&B
Mene pa še čaka. Mam ful zemlje na Primorskem in ponavadi jo tudi obdelujem.

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kmetice
18.3.2005 7:01:45   
Anonimen
Najprej mora sneg skopnet. Ga mamo še nekej :(

(odgovor članu Bela)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   kmetice
18.3.2005 7:04:10   
dory
Hehe sem pogledala naslov,ki je tko na prvi pogled mal provokativen,pol pa k sem vidla se avtorja mi je blo koj jasno kam pes taco moli:)-...glede na to,da sem na kmetih gor zrastla,sem kmetica ze skoz :)...ampak za lopato pa primem samo ko je treba sneg odkidat...v vrtu mi do zdej se ni nc ratal bit :)...razen,ko sem na hitro letela ze po pridelke :)

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kmetice
18.3.2005 9:14:17   
Anonimen
Bela, jaz, jaz sem kmetica! Mamo čisto pravo kmetijo. Pa vi?

(odgovor članu Bela)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   kmetice
18.3.2005 9:58:37   
Anonimen
jah js mam velik vrt, okrasni pa še zelenjavni. učerej smo mal izkoristil popoldne, pa je mož obrezal trto pa drevje, js pa hit posadila trobentice pred vhodom da je mal vzdušja. mal smo listje pospravl z vrtnic pa ptičjo valilnico spucal ostalo bo pa še malo počakalo.:)

lp, lara

(odgovor članu Bela)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   kmetice
18.3.2005 10:13:40   
baguSka
Jst sm bla pa včas..zdej pa nism več.

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   kmetice
18.3.2005 10:14:28   
ZARA
ja kurent,kr tolaz se...8)

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   kmetice
18.3.2005 10:16:38   
baguSka
Hehe.. Prej sm bla lublančanka - pa sm se več po polu pasla. Zdej k sm z rout - pa ne vidm pola niti od bliz, kaj šele od delč..

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   kmetice
18.3.2005 10:18:04   
ZARA
Aja, a mas rovtarja??
...aja sej gor pa res nimajo nc polja??!!

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   kmetice
18.3.2005 10:21:41   
baguSka
Sm se sam hecala - mam enga z bele ;) k sploh ne ve kaj so vile. Mu jih bom že pokazala, če ga bo kej preveč srou.;)

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   kmetice
18.3.2005 10:26:35   
ZARA
Aja sem se ze ustrasla,da mas res rovtarja...hehe!!
A s K.B. je pa ne ve za vile!!??
Matr, tale mladina...8)

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   kmetice
18.3.2005 10:28:09   
baguSka
Haha - mogoče le za une morske vile al kakšne že :zmeden: Pomanjkljivo oblečene.;)

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?