Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: klovn na zabavi za roj.dan? 31.8.2009 12:41:50
|
|
|
|
Naja31
|
Mi smo imeli Jole Cole. www.jolecole.si bilo je enkratno, otroci so se noro zabavali. Cena je pa bila spomladi 120 eurov.
|
|
|
|
RE: klovn na zabavi za roj.dan? 31.8.2009 12:44:20
|
|
|
|
ledenaa
|
Vsako leto pride k nam Jole Cole
|
|
|
|
RE: klovn na zabavi za roj.dan? 31.8.2009 13:11:04
|
|
|
|
tailor
|
kakšno ceno pa ima klovn?
|
|
|
|
RE: klovn na zabavi za roj.dan? 31.8.2009 17:48:08
|
|
|
|
norge
|
Nimam sicer konkretnih izkušenj s klovnom Žaretom, smo bili pa na neki veselici na kateri je nastopal in se mi je zdelo, da so mu otroci čist odveč. Je pač opravil svoje, otroci, ki so pa nekaj za njim hodili, so pa ostali brez njegovega odziva, jih sploh ni 'šmerglal'. Se mi zdi, da je bolj mamice obletaval in jim nekaj nabacival. Men sploh ni bil všeč. Pa srečno pri izbiri.
|
|
|
|
RE: klovn na zabavi za roj.dan? 1.9.2009 1:13:18
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: norge Nimam sicer konkretnih izkušenj s klovnom Žaretom, smo bili pa na neki veselici na kateri je nastopal in se mi je zdelo, da so mu otroci čist odveč. Je pač opravil svoje, otroci, ki so pa nekaj za njim hodili, so pa ostali brez njegovega odziva, jih sploh ni 'šmerglal'. Se mi zdi, da je bolj mamice obletaval in jim nekaj nabacival. Men sploh ni bil všeč. Pa srečno pri izbiri. Ja,točno tak je.
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......