honey
|
Še dobro, da ste ga tako hitro našli. Mi smo imeli tudi v 1 tednu 2 klopa!!!! Prvega sem mu našla v kotičku očesa. Ko sem ga prišla iskat v varstvo, sem ga še gledala in se smejala, če ga babi ni nič umila, ker je izgledalo, kot da ima enega zaspančka (krmežl), samo malo se mi je zdelo, ker je bil črn. Pa sem nekaj poskušala z nohtom, pa ni šlo, pa tudi pustil mi ni več, ker se je preveč dogajalo okrog njega. Potem sem šla jaz na sprehod s psom in ko sva se začela odpravljat domov, sem ga imela v naročju in sem rekla, kaj imaš ti tole. Dala sem ga v naročje moji mami in si pobliže ogledala, kaj naj bi to bilo in ne morte verjet - klop! Sicer tak miniaturen, ampak je bil. Dirkala sem po pinceto in ga odstranila. O.K., to je bilo v čertrtek. V soboto zjutraj pa sva se oblačila, ko začnem jaz gledat, kaj ima na vratu neko črno piko. Vedela sem, da do nedavnega ni imel nobenega znamenja tam na vratu in pogledam malo bolj od blizu (sem namreč bolj ko ne slepa in nosim kont. leče), pa je bil spet klop! Spet tak miniaturen. Samo čudno se mi zdi, da bi bil lahko isti (ker tisti prvi mi je namreč padel dol s pincete in ga nisem mogla pokončat ), oblačila, ki jih je imel v četrtek sem dala pa komplet vsa prat. Ne vem, edino, če ga je v petek spet našel in se mu je na novo pripopal. V glavnem, po moje ga bomo tudi mi dali kar kmalu cepit.
|