Ursi2
|
Hvala, res hvala za razlago! Mi je veliko bolj jasno, kako je kaj! Ja, prav se ti zdi! Poskušava že skoraj 4 leta, pred tem sem jemala KT komaj kašne pol leta! Pa sva pred tem že nekaj časa imela odnose in tudi nisva bila vedno ful pazljiva, pa ni bilo nikoli nič! Bila sva mlada (jaz 20, mož 23), ko sva se poročila! On je imel službo, jaz pa sem še študirala! Rekla sva, da ne bova nič zaščite uporabljala, če bo kaj se prjelo se bo (JUPI), če ne pač bova potem, ko bo bolj primerno (finančno) še bolj intenzivno delala na tem! Ko pa po dobrem letu ni bilo nič, pa sva rekla, da bi šla na preglede, da bova vsaj vedela, pri čem sva, ali lahko imama otroke, pa se trenutno pač ne prime, ali je kakšen drug razlog, da bi vedela razmišljati o drugih možnostih (posvojitev,...)! G mi je opravila pregled maternice z UZ, odkrila, da imam ciste, za kar mi je predpisala Cyclo-progynova tablete in mi zaračunala 25.000 SIT! Poleg tega sem si seveda merila temp,..,! Nažalost pa je v tistem času mož ostal brez službe in nama ni glih šlo rožnato, sva rekla, da zaenkrat bova prenehala, ker če je samo ta pregled bil toliko, koliko bojo še drugi, ker mi je G rekla, da je to samoplačniško! Drugače pa bom sedaj, ko je stanje se malo normaliziralo se spet naročila za nadaljne preglede in še moža za spermiogram! Malo me je strah, čeprav si pravim, da bi rajši zvedela, da pač ne bom imela nikoli otrok, potem vsaj ne bom vsak mesec čakala, izgubljala živce,...!Čeprav vem, da to sploh ni res! Ampak vedno iščeš nekaj, da bi se potolažil!
|