Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifen in menstrualni ciklus 5.1.2006 16:34:24
|
|
|
|
cica
|
Pozdravljena, tudi jaz sem jemala klomifen in se je ciklus kar podaljšal. To se vedno zgodi. S testi še malo počakaj!
|
|
|
|
RE: klomifen in menstrualni ciklus 5.1.2006 20:57:55
|
|
|
|
biba.73
|
V mojem primeru je takole: Klomifen jemljem od 3.-7. dne ciklusa (1 tbl.) in nato Dabroston od 18.-25. dne ciklusa (2 tbl./dan). V prvem ciklusu jemanja sem dobila šele 36. dan, kar je bilo enajst dni po zadnji tbl. Dabrostona. Kar malo čudno, čeprav sem mislila, da bo prišla v enih treh dneh od zadnjega Dabrostona. Me je pa tam okoli 20. -22. dne tako močno špikalo v jajčnikih, pa sem si rekla, da so verjetno kakšni stranski učinki tablet, saj sem verjela, da bo prišla 28. dan, ampak v resnici je bila pa to očitno ovulacija. Pa glih takrat nisva nič . Ja škoda. Še en dokaz, da mora bit res akcija na 2-3 dni. Sedaj sem v drugem ciklusu jemanja tablet in Klomifen je že mimo in tudi h ginekologinji grem na UZ naslednji teden, da pogleda, kaj se pri meni dogaja. Moram pa še povedat, da imam malo problemov z aknami in se mi je situacija po Klomifenu oba meseca znatno poslabšala. Torej zoprn stranski učinek. Upam, da nam čimprej rata! Srečno punce!
|
|
|
|
RE: klomifen in menstrualni ciklus 6.1.2006 8:15:08
|
|
|
|
Manja77
|
Moj ciklus je bil skoz nereden in dolg. Tudi po jemanju klomifina se ni bistveno skrajšal. Menstracijo sem dobila na 37 dan.
|
|
|
|
RE: klomifen in menstrualni ciklus 8.1.2006 17:41:44
|
|
|
|
agnes
|
He he, pa nas je kar nekaj! Sama sem ta mesec prvič na klomifenu. In kakorkoli že trideseti dan bom 100% naredila test, mislim, da se mu reče Time in pokaže rezultat že 10 dni po oploditvi. Prej sem vedno (ne)čakala na M tako intenzivno, da se mi moj ciklus od samega stresa prestavil na 40 dan (namesto okoli 30 - 34). Šele ko sem 40 dan naredila test in ni bilo nič sem že v naslednjem trenutku dobila . Torej zate ne vem, sama pa bom prav gotovo naredila test in bo kar bo! Lp in vso srečo, Agnes
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?