|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   klomifen - da ali ne
20.8.2008 8:37:42   
iskrica976
Pozdrav,
pred par meseci nam je uspelo s klomifenom, vendar se žal nosečnost ni uspešno končala. Plod je odmrl že takoj na začetku oz. se ni razvijal in v 10 tednu sem imela abrazijo. S klomifenom nama je uspelo v 2 poizkusu, doma imam še 1 škatlico tablet. Moj G mi je na zadnjem pregledu zagotovil da je vse ok in da lahko brez skrbi delamo na user posted image . Klomifen sem jemala zaradi nerednih M. Problem se je pojavil sedaj ker se moj fant ne strinja da bi spet jemala klomifen. On je itak zelo proti vsej tej kemiji in si je nekako zapičil v glavo, da mogoče zaradi tablet ni bilo vse o.k. No zdaj sta šla že dva ciklusa mimo in nama ni ratalo, jaz se seveda bojim da se bo to zavleklo in da bo trajalo precej časa preden nama bo spet uspelo.

Po eni strani me mika, da bi vzela še tisto škatlo klomifena in mu ne bi nič povedala, ma kaj takega nisem še nikoli storila...bi se počutila svinjsko, prava p...., po drugi strani si pravim počakaj še par mesecev in če ne bo nič se pogovori še enkrat z njimuser posted image

Kakšno je vaše mnenje...sem malo zmedeno napisala ma upam, da me razumete user posted image , pa seveda tudi malo neučakana in bi rada da sem že user posted image

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: klomifen - da ali ne
20.8.2008 8:41:10   
Anonimen
Moj se tud ni strinjal z jemanjem K.  Ampak sem mu lepo razložila, da mi je G rekla, da brez tega itak ne bo šlo, in zdej se je mal sprijaznil.

jaz bi na tvojem mestu počakala par mesecev, potem pa začela jemat. Lahko se pa zmenita tako: če v roku 6 mesecev ne rata, potem boš začela jemat K.

(odgovor članu iskrica976)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2008 8:49:43   
miska73
Ne jemat K brez da bi svojemu to povedala.
Se boš potem ful žrla, če bo kaj narobe.
Vsekakor se z njim dogovori.

Je pa verjetno najboljše, da skleneš z njim kakšen kompromisni predlog, kot je napisana skuštranka.

(odgovor članu iskrica976)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2008 9:47:02   
Eva***
Jaz sem trikrat zanosila s pomočjo klomifena, ker pač nimam svojih ovulacij, in imam tri zdrave otročke!  

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?