|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   klomifen
2.6.2005 12:42:18   
svizc
punce jaz bom kmal začela jest klomifen pa me zanima kdaj naj vzamem tableto a to ni važno ali zjutraj ali zvečer. pa še neki me zanima men je ginekolog reku po eno tableto nekatere punce sem mal niži brala pa imate po dve tko da me mal zanima zakaj imate nekatere po dve tako čist informativno.
hvala za odgovore
čauččči :sloncek::kuza::sloncek::kuza::sloncek::kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   klomifen
2.6.2005 12:45:00   
aljča
Jaz sem jih jedla skoz eno zjutraj eno pa zvečer.Tko sem bila informirana od strani g.Mislim, da pri vsaki tableti mora bit najemnj 8 ur presledka.
L.p.Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   klomifen
2.6.2005 13:20:14   
Mediteranka
Pušenjak svetuje obe tableti naenkrat. Sicer pa ne vem, zakaj nekatere dobijo eno na dan, druge pa dve. :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   klomifen
2.6.2005 13:31:57   
biba77
Ene pac ne potrebujejo tako visoke doze hormonov.
Saj je doza od ene pa do stiri tabl. na dan (tiste, ki ne reagirajo najbolje).
Je pa 2/dan najobicajnejsa doza. :)

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   klomifen
2.6.2005 14:40:14   
janja
svizc, da te potolažim, jaz sem tudi jedla samo po 1 tableto na dan (od 3.-7. dne ciklusa). Sicer se ne spomnim, ali sem jo vzela zjutraj ali zvečer, je pa vseeno. V drugem ciklu sem že zanosila. To je bilo pred 2,5 leti.
Zdaj gremo pa spet v akcijo in imam ista navodila. Upam, da bom imela tudi tokrat srečo. Moja statistika je sicer 10 let brez zaščite, pa samo 2 x nosečka (ena se je končala s SS).

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   klomifen
2.6.2005 16:15:45   
svizc
janja si me kar mal potolažla in upam da se bo res kaj prijelo.jest mam tud že črvička doma 7 let, pol ss,
zdej pa res upam da se bo po letu in pol intenzivnega kao delanja kej prjelo.
:sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo:

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   klomifen
3.6.2005 7:16:11   
naja78
hojla.jaz sem danes začela jest po 2 tabletki na 1x in to zjutraj.:bravo:
delam pa klomifenski test-torej kako se moji jajčniki odzivajo na gonadotropine.:)+še sprožajo O.
največji štos pa je,da sem v sredo,ko sem šla dat kri vidla izvid in sploh nimam povišanih hormonov,vse je še pod mejo normalnosti.OČITNO SEM BLA VSA ZMEDENA IN ČUDNO VIDLA.:ups:

pojma nimam zakaj moram jest po 2 na dan.pol bojo pa dvojčki.:bravo::bravo::bravo:9nebesa::miska::angel:

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Katero ime vam je bolj všeč?
tiamia

Aljaž (49%)

Anej (34%)

Tjan (16%)

Število vseh glasov: 310

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!