Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: klistir v MB porodnišnici 22.9.2006 17:53:26
|
|
|
|
ribica.
|
Ko sem jaz 2003 rodila, ga niso. Ne vem zakaj.
|
|
|
|
RE: klistir v MB porodnišnici 22.9.2006 18:10:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja kakšen pa je pol
|
|
|
|
RE: klistir v MB porodnišnici 22.9.2006 19:08:50
|
|
|
|
meri
|
Pokakan !
|
|
|
|
RE: klistir v MB porodnišnici 22.9.2006 19:35:51
|
|
|
|
nataša k
|
Kolikor je meni znano, ti ga dajo samo na tvojo izrecno željo. Jaz sem rodila 2004, pa so me vprašali, če želim biti klistrirana. Pa sem zavrnila in to je bilo to. Leon se je rodil pokakan
|
|
|
|
RE: klistir v MB porodnišnici 22.9.2006 19:48:20
|
|
|
|
Mojca P.
|
Jaz sem rodila julij 2004 in februar 2006 obakrat brez klistirja, pa nikoli niso rabli za mano pospravljale . ...sicer je pa moja sestra (po poklicu babica) rekla, da je to bolj zato, ker so babice mal komot in se jim pol ne da pospravljat, ceprav samo 15% zensk pre porodu ne zadrzi blata. P.s: Verjamem pa , da se tudi za klistir v Mb da dogovorit, saj te pred porodom vedno vprasajo, ce imas kaksne zelje....ceprav, bi v primeru mojih dveh porodov klistir po mojem bolj zvijal in bolel, kot porod sam ....ja, sem imela res sreco !
|
|
|
|
RE: klistir v MB porodnišnici 22.9.2006 20:11:57
|
|
|
|
Marogica
|
Ne, ne jaz ga nisem "dobila", pa sem rodil l.2001 in l.2004. Me niso niti vprašali, pa pokakana tudi nitra prišla na svet....
|
|
|
|
RE: klistir v MB porodnišnici 22.9.2006 21:19:18
|
|
|
|
ssprdamj
|
Zivjo! Jaz sem rodila oktobra 2005 in bila klistirana v Mb porodnisnici na predlog zdravnice in ob negodovanju babice.
|
|
|
|
RE: klistir v MB porodnišnici 22.9.2006 21:28:35
|
|
|
|
Seven*
|
Hmm.. Ce razmislimo iz katere luknje pride dojencek in iz katere kakec, lahko z malo pameti ugotovimo, da otroka nobena zenska ne pokaka, razen ce med porodom lezi na trebuhu. Verjamite mi, da bo tisti drek zadnja stvar, ki vas bo skrbela med porodom. Pa niti slucajno nimate garancije, da boste s pomocjo klistirja popolnoma ociscene. Porod lahko traja tudi 12 ur, prebava pa vmes dela.. Ko sem jaz rodila, je bilo zarad posteljice krvavo po stenah, po tleh je bilo kot v klavnici. Tisti en kakec je pomojem se najmanj za scistit.
|
|
RE: klistir v MB porodnišnici 22.9.2006 22:07:17
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem rodila 3x (1997, 1998, 2005 ) in nikoli nisem dobila klistirja.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?