|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   klistir v MB porodnišnici
22.9.2006 17:24:37   
Nogavica
Ali je res, da v mariborski porodnišnici ne opravljajo več klistirja pred porodom?

Zakaj?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: klistir v MB porodnišnici
22.9.2006 17:53:26   
ribica.
Ko sem jaz 2003 rodila, ga niso. Ne vem zakaj.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.9.2006 18:10:13   
Anonimen
Ja kakšen pa je poluser posted image

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.9.2006 19:08:50   
meri
Pokakanuser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.9.2006 19:35:51   
nataša k
Kolikor je meni znano, ti ga dajo samo na tvojo izrecno željo. Jaz sem rodila 2004, pa so me vprašali, če želim biti klistrirana. Pa sem zavrnila in to je bilo to. Leon se je rodil pokakan user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.9.2006 19:48:20   
Mojca P.
Jaz sem rodila julij 2004 in februar 2006 obakrat brez klistirja, pa nikoli niso rabli za mano pospravljaleuser posted image user posted image .
...sicer je pa moja sestra (po poklicu babica) rekla, da je to bolj zato, ker so babice mal komot in se jim pol ne da pospravljat, ceprav samo 15% zensk pre porodu ne zadrzi blata.

P.s: Verjamem pa , da se tudi za klistir v Mb da dogovorit, saj te pred porodom vedno vprasajo, ce imas kaksne zelje....ceprav, bi v primeru mojih dveh porodov klistir po mojem bolj zvijal in bolel, kot porod samuser posted image user posted image ....ja, sem imela res srecouser posted image !

(odgovor članu nataša k)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.9.2006 20:11:57   
Marogica
Ne, ne jaz ga nisem "dobila", pa sem rodil l.2001 in l.2004. Me niso niti vprašali, pa pokakana tudi nitra prišla na svet....user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.9.2006 21:19:18   
ssprdamj
Zivjo!

Jaz sem rodila oktobra 2005 in bila klistirana v Mb porodnisnici na predlog zdravnice in ob negodovanju babice.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.9.2006 21:28:35   
Seven*
Hmm.. Ce razmislimo iz katere luknje pride dojencek in iz katere kakec, lahko z malo pameti ugotovimo, da otroka nobena zenska ne pokaka, razen ce med porodom lezi na trebuhu.

Verjamite mi, da bo tisti drek zadnja stvar, ki vas bo skrbela med porodom.

Pa niti slucajno nimate garancije, da boste s pomocjo klistirja popolnoma ociscene. Porod lahko traja tudi 12 ur, prebava pa vmes dela..

Ko sem jaz rodila, je bilo zarad posteljice krvavo po stenah, po tleh je bilo kot v klavnici. Tisti en kakec je pomojem se najmanj za scistit.

Gospa sem.

(odgovor članu ssprdamj)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.9.2006 22:07:17   
lelaval
Jaz sem rodila 3x (1997, 1998, 2005 ) in nikoli nisem dobila klistirja.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.9.2006 22:38:23   
evelinka
Čer!  Jaz SEm rodila 1985,1987,1994,2005 in nikoli nisem dobila klistira. Pa tudi govora o tem ni bilo.J

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?